Circuit EGIPT – Darul Nilului & Taramul Faraonilor

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

EGIPT – Darul Nilului & Taramul Faraonilor / 12 zile

» Plecari: 12.Sep.2020, 19.Sep.2020, 03.Oct.2020, 10.Oct.2020, 17.Oct.2020, 31.Oct.2020, 07.Nov.2020, 14.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 990 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Circuit cu Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada cu All Inclusive


PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 BUCURESTI – CAIRO
Intalnire cu reprezentantul agentiei de turism in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 22:30 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO101 cu destinatia Cairo.

Ziua 2 CAIRO – ASWAN
Decolare la ora 00:30 si aterizare in Cairo la ora 02:15 (pentru plecarile din 31.10, 07.11 si 14.11 aterizare la ora 03:15). Transfer cu autocarul la Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar. Early check-in.

Mic dejun. Ne aflam in Cairo (El Qahira), capitala Egiptului - cea mai mare aglomerare urbana de pe continentul african, cu peste 6 milioane de locuitori, unde ne va fascina cu siguranta forfota metropolitana. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-o incursiune in istoria de 7000 ani a Egiptului intr-un tur de oras Cairo care va incepe cu o vizita la Muzeul de Egiptologie – acesta adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte din perioada faraonica, cea mai pretioasa comoara a muzeului fiind colectia faraonului Tutankhamon care cuprinde obiecte de cult, bjuterii, statui, sarcofagul in care a fost inmormantat faraonul si celebra masca mortuara de aur! Vom face o incursiune si in partea islamica a orasului la citadela Saladdin care se mandreste cu faimoasa Moschee de Alabastru a lui Mohamad Ali (vizite exterioare) si vom face apoi un popas la Bazar. Transfer la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan. Servirea cinei in tren. Innoptare in tren, cabine de doua locuri in vagonul de dormit.

Ziua 3 ASWAN
Mic dejun in tren. Sosire la Aswan in cursul diminetii si transfer la vasul de croaziera pe Nil. Formalitati de cazare pe vasul de 5*. Servirea pranzului. Dupa amiaza, vom vizita giganticul baraj din Aswan, obiectiv strategic in Egipt, o constructie uriasa facuta pentru a controla inundatiile cauzate de revarsarea Nilului, a asigura apa pentru irigatii si pentru a genera electricitate. A fost construit intre anii 1960-1970 si a avut un impact important asupra industriei si culturii Egiptului. Vom continua turul de astazi cu vizitarea Obeliscului neterminat si a Templului Philae dedicat zeitei ISIS. Intoarcere la vas. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

Ziua 4 ABU SIMBEL – KOM OMBO – EDFU
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Abu Simbel (plecare dimineata devreme, mic dejun la pachet). Complexul arheologic este format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al-II-lea. Complexul, remarcabil prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si ale sotiei sale, Nefertari, a fost construit in secolul XIII i.Hh. pentru a intimida rivalii nubieni si pentru a comemora celebra batalie de la Kadesh. Templele au fost amenintate de cresterea nivelului apelor Nilului in urma constructiei barajului de la Aswan in anii 1960, dar, printr-un model de cooperare internationala a UNESCO, siturile arheologice au fost cercetate, dezmembrate si asamblate in acelasi mod, dar cu 65 si 200 de metri mai sus si in spatele locatiei originale, locatie acoperita de apele lacului Nasser. Servirea pranzului la bordul vasului. Dupa pranz vom naviga catre Kom Ombo unde vom vizita neobisnuitul templu dublu dedicat zeilor Sobek si Horus, o constructie atipica deoarece totul este simetric de-a lungul axei centrale. Vom admira apoi minunatele privelisti ale Nilului in timp ce vom naviga catre Edfu acolo unde vom vizita uriasul templu dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Intoarcere la vasul de croaziera. Vom naviga catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

Ziua 5 LUXOR – VALEA REGILOR – TEMPLUL KARNAK
Mic dejun. In cursul diminetii vom traversa pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor unde au fost ingropate generatii de faraoni si nobili in criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui gigantice. Mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Intoarcere la vas pentru servirea pranzului. Dupa-amiaza, vom face o incursiune pe malul Estic al Nilului unde ne vom plimba pe jos de-a lungul aleii Sfincsilor si vom vizita Templul Karnak – cel mai mare complex religios din Egipt dedicat zeului Amon-Ra - si Templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

Ziua 6 LUXOR – HURGHADA
Mic dejun. Eliberarea cabinelor si transfer cu autocarul catre Hurghada. ”Al-Ghardaka” in limba araba, Hurghada este statiunea turistica cu care a inceput industria din domeniu in Egipt. La inceput un umil satuc de pescari de pe malul Marii Rosii, a devenit in ultimele doua decade o infloritoare destinatie de vacanta, cu plaje frumoase intesate de hoteluri si soare care straluceste tot timpul anului, cu apa limpede precum cristalul numai buna de scufundari, iar noaptea prinde viata in restaurantele si barurile sale precum si in numeroasele centre comerciale. Transfer la hotel si cazare in sistem ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada.

Ziua 7 HURGHADA – SEJUR LA MAREA ROSIE
Cazare cu ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Va sugeram o Croaziera pe Marea Rosie cu posibilitatea de a face snorkeling si a admira renumitele recife de corali. Cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada.

Ziua 8 HURGHADA – SEJUR LA MAREA ROSIE
Cazare cu ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada.

Ziua 9 HURGHADA - CAIRO
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Ne luam la revedere de la Marea Rosie imbarcandu-ne in autocarul care ne va purta spre nord, avand ca tinta finala orasul Cairo. Vom ajunge spre seara, in timp pentru cazare si servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar Cairo.

Ziua 10 CAIRO – PLATOUL GIZA
Mic dejun. Excursie cu ghid local la Platoul Giza si marile Piramide. Ne vom indrepta spre platoul Giza pentru a vizita Piramidele si Sfinxul (vizite exterioare) – binecunoscutele embleme ale Egiptului. Piramida lui Keops, ce mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza inca trecerea timpului, ea fiind de asemenea si cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul – creatura enigmatica cu trup de leu si chip de om cunoscut primilor arabi sub numele de Tatal Groazei, asteapta sa ne impresioneze, el fiind cel mai vechi monument de sculptura din Egiptul Antic. Dupa-amiaza intoarcere in Cairo si timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar Cairo.

Ziua 11 CAIRO - ALEXANDRIA
Mic dejun. Optional, Excursie de o zi la Alexandria, oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco – romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit – cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei biblioteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar Cairo.

Ziua 12 CAIRO - BUCURESTI
Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer la Aeroportul din Cairo pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 03:00 cu zborul RO102 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:50 (pentru plecarile din 17.10, 31.10, 07.11 si 14.11 aterizare la ora 05:50). Sfarsitul pachetului de servicii.


Servicii incluse:
Tarife (calculate pentru un grup de 30 platitori):
Adult in camera dubla - 990 Euro (Date de plecare: 12.09; 19.09; 03.10; 10.10; 17.10.2020)
Adult in camera dubla - 1.050 Euro (Date de plecare: 31.10; 07.11; 14.11)
A 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar - 970 Euro (Date de plecare: 12.09; 19.09; 03.10; 10.10; 17.10.2020)
A 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar - 1.030 Euro (Date de plecare: 31.10; 07.11; 14.11)
Copil 2–4,99 ani in camera cu 2 adulti - 290 Euro
Copil 5–11,99 ani in camera cu 2 adulti - 599 Euro (Date de plecare: 12.09; 19.09; 03.10; 10.10; 17.10.2020)
Copil 5–11,99 ani in camera cu 2 adulti - 650 Euro (Date de plecare: 31.10; 07.11; 14.11)
Adult in camera single - 1.227 Euro (Date de plecare: 12.09; 19.09; 03.10; 10.10; 17.10.2020)
Adult in camera single - 1.286 Euro (Date de plecare: 31.10; 07.11; 14.11)

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Cairo - Bucuresti, compania Tarom
• 4 nopti cazare cu mic dejun si 3 cine la Hotel Barcelo Pyramids 4* Cairo sau similar
• 1 noapte cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) in tren pe ruta Cairo – Aswan
• 3 nopti cazare cu PENSIUNE COMPLETA pe vasul de croaziera M/S Tower 5* sau similar
• 3 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport in Cairo
• Tur de oras panoramic cu ghid local in Cairo: Citadela Saladdin, Moscheea de Alabastru a lui Mohamad Ali, Bazarul egiptean (fara intrari)
• Vizita la Muzeul de Egiptologie
• Excursie cu ghid local la Platoul Giza si Marile Piramide.
• Croaziera pe Nil cu vas de croaziera 5* M/S Tower sau similar cu urmatoarele excursii si vizite incluse:
- Excursie la Marele Baraj de la Aswan, Obeliscul neterminat si templul Philae
- Vizitarea Templelor dedicate Zeilor Sobek si Horus din Kom Ombo si Edfu
- Excursie pe Valea Regilor si vizitarea Templelor Karnak si Luxor
• Transport cu autocar local conform programului
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croaziera
• Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 240 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Asigurarea medicala (obligatorie), asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Bauturile la mesele din program
• Taxa de viza pentru Egipt: aprox. 25 USD (viza se obtine la sosire pe aeroportul din Cairo)
• Intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate in program:
- Intrarea la Marea Piramida a lui Keops: 24 USD/persoana
- Intrarea in Camera Mumiilor la Muzeul de Egiptologie: 12 USD/persoana
• Excursiile optionale
• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali: 5 USD/persoana/zi (se practica in Egipt)

Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 30 platitori)
• Excursie la Alexandria: 90 USD/persoana Include: transport autocar, ghid local, vizite la Catacombe, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria, insotitor de grup
• Excursie la Abu Simbel: 95 USD/persoana Include: transport cu autocar, ghid local, bilet intrare templu, insotitor de grup

Important!
• Pentru calatoria in Egipt este necesar PASAPORTUL simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei!
• Programul Crozierei pe Nil poate suferi modificari in functiile de conditiile specifice de navigabilitate

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
EGIPT – Darul Nilului & Taramul Faraonilor - 12 zile / 990 EURO
Plecare Pana la
12.Sep.2020 23.Sep.2020 Rezervare
19.Sep.2020 30.Sep.2020 Rezervare
03.Oct.2020 14.Oct.2020 Rezervare
10.Oct.2020 21.Oct.2020 Rezervare
17.Oct.2020 28.Oct.2020 Rezervare
31.Oct.2020 11.Nov.2020 Rezervare
07.Nov.2020 18.Nov.2020 Rezervare
14.Nov.2020 25.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.04.2020
# #