Circuit EGIPT – MISTERELE FARAONILOR –CROAZIERA PE NIL 2020, -100

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

EGIPT – MISTERELE FARAONILOR –CROAZIERA PE NIL 2020, -100 / 12 zile

» Plecari: 02.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1299 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: BUCURESTI – CAIRO - HURGADA - LUXOR & KARNAK - VALEA REGILOR - KARNAK - HURGADA - EDFU - KOM OMBO - ASWAN - TEMPLELE DE LA ABU SIMBEL - CAIRO - PIRAMIDELE & SFINXUL (UNESCO) - ALEXANDRIA - DASHUR, MEMPHIS, SAKKARA & BAZARUL KHAN EL KHALILI - CAIRO – BUCURESTI


Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO - HURGADA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) ora 22:00, imbarcare si zbor spre Cairo ora 00.30. Sosire in Cairo la ora 03:45. Dupa formalitatile de frontiera imbarcare in autocar si deplasare spre Hurgada, cea mai populara destinatie litorala a Egiptului, situata pe tarmul cu nisip galben al Marii Rosii. Sosire la hotel si cazare in regim All Inclusive.

Ziua 2. HURGADA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si activitati individuale. Optional puteti participa la o excursie jeep safari, prilej de a va bucura de o experienta inedita, traversand impresionantul desert pe un traseu ce va va conduce la un sat autentic de beduini. Odata ajunsi, veti putea cunoaste viata extraordinara a acestor oameni si veti putea face o plimbare cu camila. La final veti gusta din preparatele special pregatite pentru dumneavoastra. Cazare in Hurgada, la acelasi hotel.

Ziua 3. HURGADA
Mic dejun. Timp liber la Marea Rosie pentru plaja si activitati optionale. Optional, croaziera in Insula Giftun cu pranz inclus, prilej de a ne bucura de soarele Marii Rosii si a admira splendoarea salbatica a unei insule nelocuite (posibilitati de baie, plaja si snorkeling). Descoperiti fascinantele recifuri de corali si fauna subacvatica a uneia dintre cele mai limpezi mari din lume (vizibilitate 15 –20 m). Cazare in Hurgada, la acelasi hotel.

Ziua 4. HURGADA - LUXOR & KARNAK
Mic dejun. Dimineata plecare spre Luxor, unde asteapta vasul de croaziera. Dupa formalitatile de imbarcare si masa de pranz vizitam impozantele temple de la Karnak si apoi Luxor - vechea Theba, capitala in timpul regatelor Mijlociu si Nou), cu o vechime de peste 3400 de ani, incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Revenire la vas. Cazare cu pensiune completa la bordul vasului.

Ziua 5. VALEA REGILOR - KARNAK - HURGADA
Mic dejun matinal. Excursie pe malul de vest al Nilului, unde vom vizita fascinanta Vale a Regilor, cu mormintele faraonilor, vechi de 3600 de ani, Templul Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memnon. Revenim la vas, care isi incepe deplasarea pe Nil, in amonte, pana la Aswan. Cazare cu pensiune completa la bordul vasului.

Ziua 6. EDFU - KOM OMBO
Mic dejun. Astazi vom face doua escale. Dimineata debarcam la Edfu, unde vizitam impozantul templu dedicat zeului Horus, apoi vasul isi continua deplasarea spre Kom Ombo, unde vizitam un templu unic prin faptul ca are doua parti distincte, inchinate zeilor Sobek (zeul crocodil) si Horus (zeul soim). Seara, spectacole de divertisment si animatie. Cazare cu pensiune completa la bordul vasului.

Ziua 7. ASWAN - TEMPLELE DE LA ABU SIMBEL
Mic dejun. Azi ne asteapta o excursie optionala de exceptie: dupa ce vizitam vechea cariera de granit de la Aswan, unde putem vedea un obelisc neterminat, ne indreptam spre Abu Simbel, pentru a vizita Templele lui Ramses II si a sotiei sale, Nefertari. Aceste captivante monumente arhitectonice, cu o vechime de peste 3000 de ani, au fost sapate in stanca de pe malul Nilului si relocate pentru a nu fi inghitite de apele lacului Nasser. Cazare cu pensiune completa la bordul vasului.

Ziua 8. ASWAN - BARAJUL ASWAN & TEMPLUL PHILAE
Mic dejun. Dupa formalitatile de debarcare vom vizita Muzeul Nilului si Barajul Aswan aflat la nord de granita dintre Egipt și Sudan, un baraj urias de anrocamente, care a dat nastere lacului Nasser. Constructia barajului a fost incheiata in 1970, dupa ani de munca asidua. Continuam cu vizita Templului Philae, dedicat zeitei Isis, unul dintre cele mai mari si mai frumoase temple din Egipt si cu o plimbare cu feluca in jurul insulei Elephantina. Timp liber la dispozitie pana la transferul la gara si imbarcarea in trenul cu destinatia Cairo (vagon clasa I, cusete cu 2 locuri). Noapte si cina in tren.

Ziua 9. CAIRO - PIRAMIDELE & SFINXUL (UNESCO)
Mic dejun in tren. Sosire la gara din Cairo. Vom vizita Muzeul de Egiptologie, unde este adapostita faimoasa comoara a lui Tutankamon (intrarea in camera mumiilor nu este inclusa - se plateste la fata locului). In continuare vizitam ansamblul Piramidelor Keops, Kephren si Mikerinos, precum si fascinantul Sfinx, tronand enigmatic in mijlocul platoului desertic de la Ghiza. Transfer la hotel. Seara va propunem, optional, cina traditionala cu belly dancer si show folcloric, pe un restaurant plutitor. Cazare Cairo.

Ziua 10. ALEXANDRIA
Mic dejun. Azi vom face o excursie optionala in orasul Alexandria, al doilea mare oras din Egipt, orasul lui Alexandru cel Mare si al Cleopatrei. Asezat pe malurile Marii Mediterane, orasul este faimos si datorita vestitei biblioteci antice ce adapostea realizarile intelectuale ale Ptolemeilor, arsa din temelii in timpul razboaielor lui Cezar. Vom admira Parcul Arheologic, Amfiteatrul Roman si Citadela (exterior). Dupa masa de pranz vizitam Muzeul Regal al Bijuteriilor si apoi ne intoarcem la Cairo. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 11. DASHUR, MEMPHIS, SAKKARA & BAZARUL KHAN EL KHALILI
Mic dejun. Timp liber in Cairo sau, optional, incursiune la sud de Cairo, pentru a descoperi vestigiile unora dintre cele mai vechi edificii din Egipt (mileniul 3 i.Hr): Dashur, unde vom admira cateva dintre cele mai vechi, mai mari si mai bine conservate piramide, Memphis, milenara capitala a vechiului regat si necropola sa, Sakkara, unde se gaseste celebra piramida in trepte a lui Djoser. Pranz la un restaurant local. Intoarcere in Cairo unde vizita se incheie cu o “calatorie” prin bazarul Khan el Khalili pentru cumparaturi. Intoarcere la hotel pentru odihna inainte de zborul de intoarcere. Cazare Cairo, la acelasi hotel.

Ziua 12. CAIRO – BUCURESTI
Dupa miezul noptii transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul spre Bucuresti unde sosim in jurul orei 06:50.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• transport avion: Bucuresti – Cairo – Bucuresti;
• taxele de aeroport si securitate pentru zboruri;
• 3 nopti Hurgada cu all inclusive in hotel de 4*;
• 4 nopti pe vas de croaziera 5* Deluxe cu pensiune completa;
• 1 noapte in tren clasa I (cusete duble), cu cina si mic dejun;
• 3 nopti cazare la Cairo cu mic dejun in hotel 4*;
• transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor;
• vizitele conform programului cu ghizi locali si insotitor roman pe toata durata circuitului;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate (nu este inclusa intrarea in Piramide, ci doar in incinta complexului);
• transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;
• asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

Nu include:
• taxa de viza cca. 25$, se plateste numerar la sosire pe aeroportul din Cairo;
• bacsisuri obligatorii (se achita insotitorului de grup): 5 $/pers/zi
• excursiile si vizitele optionale;
• alte servicii decat cele mentionate in program.

Oferta din categoria:


 
EGIPT – MISTERELE FARAONILOR –CROAZIERA PE NIL 2020, -100 - 12 zile / 1299 EURO
Plecare Pana la
02.Oct.2020 13.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #