Circuit Egipt: Tinutul faraonilor / 11 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Egipt: Tinutul faraonilor / 11 zile / 11 zile

» Plecari: 09.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 749 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 09.08.2020
» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Cairo – Alexandria – Aswan – Insula Elephantine – Kom Ombo – Edfu – Luxor – Hurghada


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Cairo via Istanbul/Zurich

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, ora 14:00, pentru imbarcare pe zborul companiei Swiss Airlines LX1885 cu destinația Cairo, via Zurich.
Sosire la Zurich la ora 17:25. Decolare la ora 22:00 din Zurich, zborul LX238 si sosire pe aeroportul din Cairo la ora 01:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Cairo.
Masa la bordul aeronavei.

Ziua 2: Cairo
Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul orasului Cairo urmat de vizita oferita ca bonus la Muzeul de Egiptologie, ce gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Cazare in zona Cairo.

Ziua 3: Cairo – Giza - Dahsure & Sakkara - Aswan
Mic dejun. Programul turistic continua cu vizita la Giza, locatia celebrelor piramide si a Sfinxului. Vom fi transferati la hotelul din Cairo sau putem opta pentru - excursie optionala la Dahsure & Sakkara, turul incluzand Dahsure unde se vor vizita Piramida Cocosata si Piramida Rosie, precum si necropola de la Sakkara, situata la o distanta de aproximativ 30 km sud de Cairo. Localitatea a servit o lunga perioada de timp ca necropola funerara pentru vechea capitala Memphis. Vizita la Sakkara include: Piramida in Trepte (cea mai veche piramida din Egipt, aceasta fiind construita de faraonul Djoser in timpul celei de-a treia dinastii), Mastabe – Ptah Hotep, Mereruca si Ti. Transfer cu autocarul la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan.

Vom calatori in cabine de doua locuri in vagonul de dormit. Cina va fi inclusa.

Ziua 4: Aswan - Insula Elephantine
Mic dejun. Sosire matinala in Aswan si imbarcare pe vasul de croaziera. Continuam cu vizita la Gradina Botanica de pe insula lui Kitchener si o plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Vom vizita Templul Philae, dedicat zeitei Isis. Cazare pe vas, cu pranz si cina.

Ziua 5: Kom Ombo - Edfu
Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo. Vizitarea templului Kom Ombo, dedicat zeilor Sobek si Horus. Navigare catre Edfu, unde a doua zi vom vizita Templul zeului Horus (Templu Edfu), unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Cazare pe vapor, cu pranz si cina.

Ziua 6: Luxor
Mic dejun. Vizitam Templul Edfu. Navigare catre Luxor, trecand pe langa Esna. Vom ajunge la Luxor, considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Vizitam Templul Luxor. Cazare pe vapor, cu pranz si cina.

Ziua 7: Luxor – Valea Regilor - Templul Reginei Hatchepsut & Colosii lui Memnon - Hurgada
Mic dejun. Excursie optionala in Valea Regilor, Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului si Colosii lui Memnon(scurta oprire pentru poze).
Continuam programul cu excursie la templele de pe malul estic al Nilului, printre templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra.
Transfer cu autocarul la Hurghada ( aproximativ 4 ore). Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

Ziua 8: Hurgada - Insula Gifton
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala la Insula Gifton - in lumea insulelor de corali de sub apa, cu mai multe opriri si posibilitati de snorkeling, masa de pranz inclusa. Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

Ziua 9: Hurgada – Jeep Safari
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala Jeep Safari - Aventura in desert cu cina in cort beduin. Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

Ziua 10: Hurgada – Cairo
Mic dejun. Transfer din Hurgada catre Cairo( aproximativ 7 ore, incluzand o oprire). Sosire in Cairo si cazare in zona Cairo.

Ziua 11: Cairo – Bucuresti via Istanbul/Zurich
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Alexandria, oras-port la Marea Mediterana. Vizitam Muzeul National, Amfiteatrul Roman si Gradinile Montaza.
In ultima zi se poate opta pentru late check out(45 euro/persoana, include si cina).
Cine nu a optat pentru late check out poate opta pentru cina contra sumei de 15 euro/persoana.
In jurul orei 00:00 este programat transferul catre aeroport. Transfer la aeroport in cursul nopti si imbarcare pe zborul companiei Swiss Airlines LX239 cu decolare la ora 02:35. Sosire la Zurich la ora 06:40 si decolare spre Bucuresti la ora 12:00. Aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 15:20.

COD 05


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- bilete de avion Bucuresti – Cairo si retur, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, zbor cu escala la Zurich, compania Swiss Airlines;
- Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 3 nopti cazare in zona Cairo, la hotel 4* cu mic dejun;
- 1 noapte de cazare in tren, ruta Cairo – Aswan, in cusete de dormit de 2 locuri cu mic dejun si cina;
- 3 nopti cazare in Hurghada la hotel 4* superior cu mic dejun si cina (Bonus, masa tip - ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina si bauturi locale);
- 3 nopti de cazare pe vas de croaziera, categoria 5* cu: mic dejun, pranz si cina;
- Bonus - vizita la Muzeul de Egiptologie (nu include Muzeul Mumiilor);
- Asistenta turística in limba romana;
- Ghid local.


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 259 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: excursie cu ghid local pe Platoul Giza si Marile Piramide(bilet de intrare pentru vizitarea complexului); Croaziera pe Nil de la Aswan la Luxor pe vas de 5* ce va include vizitele cu ghid local si intrarile: Templul Philae, Gradina Botanica, templul Kom Ombo, Templul Edfu, Templele Luxor si Karnak; tururile prevazute in cadrul excursiei, cu autocar/microbuz categoria locala; turul panoramic de oras in Cairo;
- Taxa de viza - 25 euro/ persoana, se achita la inscriere;
- Asigurarea medicala si aaigurarea storno, optionale;
- Excursiile optionale;

Oferta din categoria:


 
Egipt: Tinutul faraonilor / 11 zile - 11 zile / 749 EURO
Plecare Pana la
09.Aug.2020 19.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.10.2019
# #