Circuit Revelion Egipt

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Egipt / 10 zile

» Plecari: 29.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 799 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Cairo – Hurgada– Aswan – Insula Elephantine – Kom Ombo – Edfu – Luxor – Cairo - Alexandria


Detalii program
Ziua 1. 29.12.2019 Bucuresti – Cairo, zbor direct, cursa Tarom
Ora 20:45 - Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei Europa Travel si imbarcare pentru zborul companiei Tarom catre Cairo, decolare 00:30. Sosire in Cairo in cursul noptii in jurul orei 02:15. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in zona Cairo.
Masa la bordul aeronavei.

Ziua 2. 30.12.2019 Cairo – Giza - Dahsure & Sakkara
Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul orasului Cairo urmat de vizita oferita ca bonus la Muzeul de Egiptologie, ce gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Programul turistic continua cu vizita la Giza, locatia celebrelor piramide si a Sfinxului. Vom fi transferati la hotelul din Cairo sau putem opta pentru - excursie optionala la Dahsure & Sakkara, turul incluzand Dahsure unde se vor vizita Piramida Cocosata/Piramida Rosie, precum si necropola de la Sakkara, situata la o distanta de aproximativ 30 km sud de Cairo. Localitatea a servit o lunga perioada de timp ca necropola funerara pentru vechea capitala Memphis. Vizita la Sakkara include: Piramida in Trepte (cea mai veche piramida din Egipt, aceasta fiind construita de faraonul Djoser in timpul celei de-a treia dinastii), Mastabe – Ptah Hotep, Mereruca si Ti. Cazare in zona Cairo.

Ziua 3. 31.12.2019 Cairo – Hurgada
Mic dejun. Transfer cu autocarul in Hurgada. Sosire in Hurgada, cazare si cina festiva de revelion la hotelul din Hurgada. La multi ani 2020!!!

Ziua 4. 01.01.2020 Hurgada - Insula Gifton
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala la Insula Gifton - in lumea insulelor de corali de sub apa, cu mai multe opriri si posibilitati de snorkeling, masa de pranz inclusa. Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.
Ziua 5. 02.01.2020 Hurgada – Jeep Safari
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala Jeep Safari - Aventura in desert cu cina in cort beduin. Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

Ziua 6. 03.01.2020 Aswan - Insula Elephantine
Mic dejun. Plecare matinala catre - Aswan si imbarcare pe vasul de croaziera. Sosire matinala in Aswan si imbarcare pe vasul de croaziera. Continuam cu vizita la Gradina Botanica de pe insula lui Kitchener si o plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Vom vizita Templul Philae, dedicat zeitei Isis. Cazare pe vas, cu pranz si cina, vasul.
Ziua 7. 04.01.2020 Kom Ombo - Edfu
Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo. Vizitarea templului Kom Ombo, dedicat zeilor Sobek si Horus. Vom ajunge apoi la Edfu unde vizitam Templul zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre Edfu. Cazare pe vapor, cu pranz si cina.

Ziua 8. 05.01.2020 Luxor
Mic dejun. Vizitam Templul Edfu. Navigare catre Luxor, trecand pe langa Esna. Vom ajunge la Luxor, considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Vizitam Templul Luxor. Cazare pe vapor, cu pranz si cina.

Ziua 9. 06.01.2020 Luxor – Valea Regilor - Templul Reginei Hatchepsut & Colosii lui Memnon - Cairo
Mic dejun. Excursie optionala in Valea Regilor, Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului si Colosii lui Memnon(scurta oprire pentru poze).
Continuam programul cu excursie la templele de pe malul estic al Nilului, printre templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra.
Seara ne vom imbarca pe trenul catre Cairo, vom calatori in cusete de dormit. Cina inclusa.

Ziua 10. 07.01.2020/08.01.2020 Cairo – Bucuresti, zbor direct, cursa Tarom
Mic dejun. Transfer la hotelul din Cairo si cazare. Timp liber sau excursie optionala la Alexandria, oras-port la Marea Mediterana. Vizitam Muzeul National, Amfiteatrul Roman si Gradinile Montaza.
In jurul orei 00:00 este programat transferul catre aeroport. Transfer in aeroportul din Cairo si zbor catre Bucuresti, decolare in jurul orei 03:00. Sosire in Bucuresti in jurul orei 06:50. Masa va fi servita la bordul aeronavei.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
- bilete de avion Bucuresti – Cairo si retur, zbor direct compania Tarom
- 3 nopti cazare in zona Cairo, la hotel 4* cu mic dejun conform cu itinerariul excursiei;
- 1 noapte de cazare in tren, ruta Cairo – Aswan, in cusete de dormit de 2 locuri cu mic dejun si cina;
- 3 nopti cazare in Hurghada la hotel 4* superior cu mic dejun si cina (Bonus, masa tip - ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina si bauturi locale);
- 3 nopti de cazare pe vas de croaziera, categoria 5* cu: mic dejun, pranz si cina;
- tururile prevazute in cadrul excursiei, cu autocar/microbuz categoria locala;
- Turul panoramic de oras in Cairo;
- Bonus - vizita la Muzeul de Egiptologie (nu include Muzeul Mumiilor);
- Excursie cu ghid local pe Platoul Giza si Marile Piramide(bilet de intrare pentru vizitarea complexului);
Croaziera pe Nil de la Aswan la Luxor pe vas de 5* ce va include vizitele cu ghid local si intrarile: Templul Philae, Gradina Botanica, templul Kom Ombo, Templul Edfu, Templele Luxor si Karnak;
- asistenta turística in limba romana;
- ghid local pe tot parcursul excursiei.
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport si taxa de serviciu: 259 euro/persoana, se achita inainte de calatorie;
- taxa de viza: 25 euro/persoana, se achita inainte de calatorie si se obtine pe aeroportul din Cairo, in baza pasaportului permanent, valabil minim 6 luni de la retur;
- excursiile optionale;
- Supliment obligatoriu pentru plecarea de Revelion, 149 euro/persoana, include masa festiva.
- bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 3 euro de persoana/zi pentru sofer si ghid);

Orar de zbor informativ, compania Tarom:
29.12.2019 Bucuresti – Cairo: 00:30-02:15
08.01.2020 Cairo – Bucuresti: 03:00-06:50
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.
Excursii optionale
• Excursie Alexandria – 60 euro/adult si 45 euro/copil sub 12 ani. Include: transport, vizitele la: Muzeul National, Amfiteatrul Roman, Gradinile Montaza, ghid local si insotitor vorbitor de limba romana.
• Muzeul de Egiptologie - 25 adult si 15 euro/copil sub 12 ani. Include: transport, intrare, ghid local si insotitor vorbitor de limba romana. Extra se achita local, intrarea la Muzeul Mumiilor – 20 euro/adult;
• Valea Regilor – 50 euro/adult si 35 euro/copil sub 12 ani. Include: transport, vizitele la: Valea Regilor, Templul Reginei Hatchepsut, Colosii lui Memnon, ghid local si insotitor vorbitor de limba romana.
• Insula Gifton – 50 euro/adult si 35 euro/copil sub 12 ani. Include: transport, plimbare cu vaporasul, snorkeling(echipament inclus), scurt popas pe Insula Gifton, masa de pranz inclusa, ghid local si insotitor vorbitor de limba romana.
• Jeep safari in desert – 50 euro/adult si 35 euro/copil sub 12 ani. Include: transport cu jeep prin desert, vizitarea unui sat beduin, cina in stil traditional, ghid local si insotitor vorbitor de limba romana.
• Dahsure & Sakkara – oferta speciala, 65 euro 45 euro /adult si 45 euro 35 euro/copil sub 12 ani. Include: transport, bilete de intrare la: Dahsure & Sakkara , ghid local si insotitor vorbitor de limba romana.

Nota:
check in-ul pentru prima noapte de cazare se va efectua in jurul orei 04:00 AM(conform orar de zbor).
check out-ul pentru ultima noapte de cazare se va efectua in jurul orei 00:30 AM(conform orar de zbor).Oferta din categoria: 
Revelion Egipt - 10 zile / 799 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2019 07.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.04.2019
# #