Circuit SENIOR VOYAGE Egipt – misterele piramidelor egiptene

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SENIOR VOYAGE Egipt – misterele piramidelor egiptene / 8 zile

» Plecari: 20.Apr.2020, 13.Apr.2020, 06.Apr.2020, 30.Mar.2020, 23.Mar.2020, 16.Mar.2020, 09.Mar.2020, 02.Mar.2020, 06.Jan.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 365 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Hurghada – Karnak – Valea Regilor – Luxor – Sahara – Cairo – Piramide – Sfinx – Marea Roșie


Senior Voyage oferă ca destinație de vacanţă exoticul si misteriosul Egipt. Egipt este una dintre marile zone ale turismului internațional! O țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Marea Roșie, la sud de Sudan, iar la vest de Libia.

Datorită frumuseții naturale și a diversității peisajelor, fiind una dintre destinațiile cu aer tropical și deșertic, Egiptul este considerat Mama Lumii turistice! Este colțul de rai al site-urilor grandioase, precum Piramidele din Giza, Abu Simbel sau malul de vest al Luxor. Iar acestea sunt doar câteva. O vizita în Egipt este implinirea unei dorinţe adânci şi misterioase. Este un tărâm ce te înfioară şi încântă în multe feluri. Fascinanta istorie antică asteaptă să fie descoperită (din Cairo în nord, până la Abu Simbel în sud). Bucură-te de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, deşertul cu spaţii vaste presărat cu oaze prosapete şi rasfaţă-te în ademenitoarele staţiuni de la malul mării. Cât despre peisaje, ele îmbină cu finețe zonele deșertice cu apele turcoaz.


Mituri şi istorie
Istoria perioadei antice a Egiptului este învăluită în mister şi legende. Marii învăţaţi au crezut că vor găsi remniscienţe ale unor evenimente preistorice în vechile mituri egiptene, cum ar fi cel care descrie lupta dintre zeii Osiris şi Seth pentru tronul Egiptului, dar este puţin probabil ca aceste mituri să aibă fond istoric. În pragul celui de-al treilea mileniu înaintea erei noastre, civilizaţia egipteană se face cunoscută, înscriindu-se în istorie, în acelaşi timp, se semnalează existenţa unui popor cu o rasă relativ omogenă, constituirea unui stat, a unei limbi şi a unei economii agricole remarcabile pentru punerea la punct a unui sistem complex de irigaţii. Scrierea neobişnuită, originală, exprimând legi, obiceiuri, o religie aparte, întregesc această civilizaţie, care va evolua destul de puţin, timp de trei milenii.

Vechii egipteni foloseau mai multe denumiri pentru ţara lor. Cea mai frecventă este, fără îndoială, Kemet, care înseamnă „pământul negru”. În textele egiptene mai figurează termenii „ia meri”, având sensul de „pământ
iubit” şi „ta nutri”, cu înţelesul de „pământ al zeilor”.
Excursii gratuite:
 Tur de oraş - Hurghada
Cel mai bun mod de a afla cat mai multe despre un nou mediu citadin este un tur prin oraș. Petreceți dimineața făcând un tur al orasului Hurghada pentru a vedea principalele atracții, cum ar fi Moscheea Mare și Biserica Sfânta Maria, precum și portul. În cursul dimineții va fi o oprire la cel mai înalt punct din oraș pentru o vedere panoramică asupra orașului Hurghada și împrejurimilor lui. Vizitarea unor bazaruri locale unde veți avea suficient timp liber pentru a vă pune în valoare abilitățile comerciale.Nu ratați excursiile optionale:
 Oraşul Cairo – Piramidele şi Sfinxul
Întalnire și transport de la hotelul din Hurghada cu autocarul cu aer condiționat pentru a vizita cele mai importante obiective turistice din Cairo, piramidele lui Kheops, Kephren și Mykerinos, care au fost numite de greci una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Sfinxul și Valea Templului, apoi vizita fabricii de papirus pentru a vedea cum locuitorii Egiptului scriau pe hârtie de papirus. Continuăm cu vizitarea Muzeului Egiptean din Cairo, care oferă artefacte din perioada fanariotă, inclusiv mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului și comorile Regelui Tutankamon (opțional). Prânz pe drum în Cairo, la un restaurant în apropiere de Piramide, apoi întoarcere la Hurghada. Traseul începe la 01:30 - 2.00 și se termină în jur de 23:00.

 Luxor şi Valea Regilor
Plecare de la hotelul din Hurghada pentru un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu de sit arheologic din istoria Egiptului, care a fost dedicat zeului Amoun. Prânz pe drum, la un restaurant în Luxor. În continuare vom traversa râul Nil cu Felucca, o barcă de navigație tipic egipteană, pentru a explora „Orașul Morților”, Coloșii lui Memnon, ultimele rămășițe ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, măreția și grandoarea arhitecturii și Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, iar apoi întoarcere în Hurghada.

 Safari în deșertul Sahara
O aventură pe patru roţi pentru a descoperi frumuseţea răsăritului sau a apusului de soare în deşert. Veți putea vedea modul de viață și tradițiile localnicilor, apoi veţi merge pe cămilă şi veţi fi martori ai apusului de soare uimitor, cu cină barbeque şi băuturi racoritoare incluse.

Hotel Three Corners Empire 3* (sau similar 3*) – All Inclusive
www.holidayworld.es
TARIF: 365 EURO/PERS / SEJUR

 Localizare:
Hotelul Three Corners Empire este situat la 7 km de aeroportul din Hurghada, foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 Facilitățile hotelului:
Hotelul dispune de 4 restaurante, 4 baruri, 2 piscine exterioare, magazine, schimb valutar, internet cafe (contra cost), facilități de relaxare, precum: volei pe plajă, tenis de masă, darts, programe de divertisment și muzică live.

 Facilitățile camerelor:
Dotările principale ale camerelor sunt: baie private cu duș, uscător de păr, TV prin satelit, mini bar (contra cost), telefon şi balcon/terasă, seif (gratuit), aer condiționat individual. Accesul la internet este contra cost.

 Plaja:
Hotelul deține plajă proprie cu nisip, situată la 200 m de hotel. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Hotel Sunny Days El Palacio 4* (sau similar 4*) – All Inclusive
TARIF: 425 EURO/PERS / SEJUR

 Localizare:
Hotelul Sunny Days El Palacio are o locaţie excelentă, la 10 km de Aeroport si foarte aproape de centrul orașului.

 Facilitățile hotelului:
În incinta hotelului există 3 restaurante, printre care 2 a la carte, 3 baruri, o piscină exterioară, schimb valutar, coafor, magazine, internet cafe (conta cost).

 Facilitățile camerelor:
Camerele sunt spaţioase si luminoase, dotate cu TV prin satelit, internet Wi-fi (contra cost), telefon, balcon, aer condiţionat şi grup sanitar propriu dotat cu articole de toaletă şi uscător de păr.
 Plaja:
Hotelul deține plajă proprie cu nisip, iar umbrelele, șezlongurile și prosoapele de plajă sunt gratuite.

Hotel Sea Star Beau Rivage 5* (sau similar 5*) – All Inclusive
TARIF: 470 EURO/PERS / SEJUR

 Localizare:
Hotelul Sea Star Beau Rivage se află la 2 km de centrul orașului Hurghada și la 10 km de Aeroport.

 Facilitățile hotelului:
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor săi numeroase facilităţi precum 4 restaurante, 6 baruri, 2 piscine exterioare (cu umbrele și șezlonguri gratuite), magazine, sală de conferințe și schimb valutar. Hotelul dispune și de facilități de sport și agrement: aerobic, sală de fitness, darts, biliard, baschet, polo în apă, tenis de masă, programe de divertisment.

 Facilitățile camerelor:
Camerele include baie proprie, cu articole de toaletă gratuite, TV prin satelit, aer condiționat, mini bar.

 Plaja:
Hotelul deține plajă proprie, cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.


Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE
• Transport avion București – Hurghada – București;
• 7 nopţi cazare cu All Inclusive;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• 1/2 zi excursie (Tur de oraș Hurghada) inclusă;
• Asistență turístică*
*Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiind în legatură directă cu organizatorul.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport 95 €/pers
• Taxa de viză 25 $/pers
• Asigurarea medicală de călătorie
și asigurarea storno
• Intrările la obiectivele turistice, alte taxe și cheltuieli personale.

NU SE ACCEPTA PARTAJ !

Oferta din categoria: 
SENIOR VOYAGE Egipt – misterele piramidelor egiptene - 8 zile / 365 EURO
Plecare Pana la
20.Apr.2020 27.Apr.2020 Rezervare
13.Apr.2020 20.Apr.2020 Rezervare
06.Apr.2020 13.Apr.2020 Rezervare
30.Mar.2020 06.Apr.2020 Rezervare
23.Mar.2020 30.Mar.2020 Rezervare
16.Mar.2020 23.Mar.2020 Rezervare
09.Mar.2020 16.Mar.2020 Rezervare
02.Mar.2020 09.Mar.2020 Rezervare
06.Jan.2020 13.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.12.2019
# #