Circuit Croazieră în Golful Persic în perioada vacanței copiilor!

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Croazieră în Golful Persic în perioada vacanței copiilor! / 9 zile

» Plecari: 16.Feb.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2280 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Vizitarea cu ghid local și însoțitor de grup a capitalelor inclusă
EMIRATELE ARABE UNITE – QATAR – OMAN
Sharjah – Dubai – Doha – Muscat – Abu Dhabi


Perioada: 16.02 – 24.02.2023

Ziua 1 / 16.02.2023: Bucureşti – Dubai – Sharjah
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Fly Dubai). Plecare spre Dubai cu compania Fly Dubai, zbor FZ 1798 (14:10 / 21:05). După sosirea în Dubai vom fi transferaţi la Sharjah pentru cazare la Hotel Occidental Sharjah Grand Beach 4* (sau similar 4*).
Ziua 2 / 17.02.2023: Sharjah – Dubai
Mic dejun. Dimineața vom explora alături de însoțitorul de grup și ghidul local, al treilea oraș al Emiratelor, după Dubai și Abu Dhabi, Sharjah. Vom porni într-un tur panoramic al capitalei culturale a Emiratelor prilej cu care vom admira Muzeul Culturii Arabe, Muzeul de Științe, Muzeul de Arheologie, Moscheea regelui Faisal, precum și Monumentul Coranului. Ne vom deplasa apoi spre Dubai pentru a ne îmbarca pe vasul de croazieră Costa Toscana. Cină și cazare la bordul vasului de croazieră.
Ziua 3 / 18.02.2023: Dubai
Mic dejun. În prima parte a zilei vom porni alături de însoțitorul de grup și ghidul local într-un tur al orașului Dubai, prilej cu care vom vedea Jumeirah Mosque, superb exemplu de arhitectură neo-islamică, vom continua turul panoramic cu World Trade Centre pentru a ajunge în zona Al-Bastakia pentru a admira vechea arhitectură a Dubaiului. Vom traversa Creek-ul cu tradiţionala barcă Abra spre piaţa de mirodenii şi de aur. Vom reveni la bord pentru cazare cu pensiune completă. Vasul va părăsi portul la ora 23:59.
Ziua 4 / 19.02.2023: Doha (Qatar)
Mic dejun. La ora 14:00 vasul va ajunge în Doha, capitala Qatarului, una dintre destinaţiile cele mai căutate pentru festivaluri, evenimente, dar şi pentru cumpărături. Fremătând de activitate, oraşul Doha este cunoscut ca fosta „perlă” a satelor de pescuit, aflat într-o continuă schimbare, fiind motorul economiei ţării, iar desemnarea statului Qatar ca viitoare gazdă a campionatului Mondial de Fotbal în 2023 este o dovadă în plus a puterii investiţiilor derulate în această parte a lumii. Vom porni alături de însoțitorul de grup și ghidul local într-un tur panoramic al orașului Doha, în timpul căruia vom putea vedea Muzeul de Artă Islamică aflat lângă portul de dhow, vom putea fotografia de pe cornişă blocurile zgârie nori din West Bay, vom merge la The Pearl Qatar, insula artificială de aprox. 400 ha. Vom ajunge de asemenea și la Souq Waqif, marele bazar ce datează din sec. al XIX-lea dar reconstruit între anii 2004 - 2006, în stil tradițional. Vom putea vedea în bazar mirodenii, materiale textile, animale vii, toate într-o experienţă ce ne va activa toate simţurile. Întoarcere la vasul de croazieră care va părăsi portul la ora 21:30. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 5 / 20.02.2023: Navigare
Mic dejun. În această zi ne vom bucura de facilităţile vaporului de lux, cum ar fi: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, saloane de masaj, bibliotecă, casino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie, muzică live şi bineînţeles, discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 6 / 21.02.2023: Muscat (Oman)
Mic dejun. Dimineața la ora 07:00 vom ajunge în Oman. Vom porni alături de însoțitorul de grup și ghidul local în explorarea Muscatului, capitala sultanatului Oman, care în traducere din limba arabă înseamnă „loc de acostare”, dat fiind faptul că este situată într-un port natural la Marea Arabiei, de-a lungul Golfului Oman, în imediata apropiere a strâmtorii Hormuz, unde albastrul Oceanului Indian se întâlnește cu deșertul străbătut de beduini. Muscatul este unul dintre cele mai vechi orașe din Orientul Mijlociu, datând încă din sec. al II-lea. În antichitate a fost centrul comerțului cu tămâie dintre sudul Arabiei, Grecia, Roma și întreaga Mediterană, numit pe atunci Khour Rouri, pe care grecii l-au redenumit ulterior Muscat. Vom face un tur panoramic, prilej cu care vom vedea cum arhitectura modernă se împletește cu stilul tradițional al construcțiilor și de a descoperi cum un oraș modern coexistă în armonie cu legenda Reginei din Saba și a lui Sindbad Marinarul. În timpul turului vom avea ocazia de a admira frumoasele clădiri din cartierul ambasadelor, clădirea Operei, cu o capacitate de 1100 locuri, construită în anul 2011 la ordinul sultanului Qaboos, pentru ca în final, să admirăm din exterior splendoarea palatului Al Alam, reşedinţa Sultanului Qaboos, flancat de forturile portugheze Mirani & Jalali construite în sec. al XVI-lea. Vom face apoi o scurtă incursiune în exoticul Muttrah Souq a cărui atmosferă ne va purta cu cel puțin un secol înapoi în timp, de unde vom putea cumpăra tradiţionalele bijuterii de argint lucrate manual. Întoarcere la vasul de croazieră care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 7 / 22.02.2023: Abu Dhabi
Mic dejun. La ora 18:30 vasul va ajunge în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, care până în urmă cu 40 de ani, era doar un mic sat pescăresc și care în numai câteva decenii, după ce au fost descoperite depozitele mari de petrol, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă.
Ziua 8 / 23.02.2023: Abu Dhabi
Mic dejun. Vom descoperi atracțiile orașului alături de însoțitorul de grup și ghidul local într-un tur panoramic care ne va oferi posibilitatea de a cunoaşte istoria şi cultura acestui stat. Vom vizita Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare din Emirate, fondată de Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, în interiorul căreia se află cel mai mare covor din lume, cu o suprafață de 5627 m2 şi cel mai mare candelabru, cu un diametru de 10 m. Vom continua turul panoramic pe Corniche Road unde vom putea vedea clădirile rezidenţiale și de business spectaculoase, vom admira imaginea palatelor emirilor, Palatul Prezidenţial, hotelul palat „Palatul Emiratelor”. Vom reveni la vasul de croazieră în a doua parte a zilei. Vasul va părăsi portul la ora 20:00. Pensiune completă și cazare la bord.
Ziua 9 / 24.02.2023: Dubai – București
Mic dejun. Vasul de croazieră va reveni în Dubai diminață la ora 05:00. În această zi veți putea explora în continuare zona achiziționând o excursie opțională de la bordul vasului de croazieră sau veți putea explora individual orașul, prilej de a vizita Dubai Mall, să urcaţi în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, să luaţi prânzul la Burj al Arab, hotelul emblematic al Dubaiului. Vom fi transferaţi către aeroport pentru plecare spre București cu compania Fly Dubai, zbor FZ 1795 (18:30 / 22:05).Servicii incluse:
TARIF I: 2280 EURO / loc în cabină interioară; Supliment single: 300 EURO

TARIF II: 2440 EURO / loc în cabină cu hublou; Supliment single: 350 EURO

TARIF III: 2590 EURO / loc în cabină cu balcon; Supliment single: 380 EURO
(tarif cu taxele de aeroport și portuare incluse, valabil pentru un grup de minim 20 turişti; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Dubai – Bucureşti cu compania Fly Dubai
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi locale (pot suferi modificări)
- taxele portuare (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 1 noapte cazare cu mic dejun la Sharjah în hotel de 4*
- 7 nopţi cazare cu pensiune completă inclusiv apă, limonadă, ceai și cafea la dozator, pe vasul de croazieră COSTA TOSCANA
- tur de oraş în Sharjah cu însoțitor de grup și ghid local
- tur de oraş în Dubai cu însoțitor de grup și ghid local
- tur de oraş în Abu Dhabi cu însoțitor de grup și ghid local
- tur de oraş în Doha cu însoțitor de grup și ghid local
- tur de oraş în Muscat cu însoțitor de grup și ghid local
- activități de recreere pe vas: piscină, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună
- transferurile aeroport – hotel, port – aeroport
- ghizi vorbitori de limbă engleză
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

TARIFUL NU INCLUDE:
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșișuri pentru croazieră: 12 euro/pers/zi. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita cel mai târziu conducătorului de grup la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19.
Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota COSTA CRUISES, descrierea cabinelor, facilităţilor, etc. vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei www.costacruises.com

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibe şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 50 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Oferta din categoria:


 
Croazieră în Golful Persic în perioada vacanței copiilor! - 9 zile / 2280 EURO
Plecare Pana la
16.Feb.2023 24.Feb.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.10.2022
# #