Circuit Dubai – Perla Deșertului

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Dubai – Perla Deșertului / 7 zile

» Plecari: 08.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 950 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: -


Dubai - un oraș extravagant în inima deșertului - este destinația ideală pentru o vacanță de lux într-o lume exotică și rafinată, renumită pentru restaurante, hoteluri și clădirile impunătoare, ce aproape ”ating norii”. Magia Orientului Mijlociu atrage milioane de turiști în fiecare an. Confortul, luxul, construcțiile uimitoare, centrele comerciale și plajele superbe sunt recunoscute în întreaga lume.
ZIUA 1, 08.03.2020: Plecare de pe aeroportul Belgrad (ora 12.50) spre Dubai (21:10) – zbor cu compania FlyDubai (pot apărea modificări în orarul de zbor). Sosire pe aeroportul din Dubai, transfer la hotel (aprox. 35 min). Cazare la Hotel Two season 4*, în Dubai.
ZIUA 2, 09.03.2020: Mic dejun. Opțional, de la ora 11.00, plecăm într-un tur privat al Dubaiului, cu vizitarea celor mai importante obiective: zona veche a orașului, muzeul Dubai, moscheea Jumeirah - unde vom opri pentru poze, Burj Al Arab, districtul istoric Bastakia, de unde vom traversa canalul Dubai cu „taxiul de apă” tradițional (Abrah). Opțional, vom lua masa de prânz la un hotel din zonă, în regim de bufet suedez. În jurul orei 18:00 (când se întunecă), urcăm în Burj Kalifa, la etajele 123 și 124, de unde vom admira priveliștea superbă și spectacolul magnific cu jocul de apă al fântânilor muzicale. Seara, retur la hotel 4*.
ZIUA 3, 10.03.2020: Mic dejun la hotel. Această zi este destinată petrecerii timpului liber după preferințe. Opțional, se va organiza o excursie la o plajă privată sau veți avea timp liber pentru cumpărături la mall-ul Emirates, situat la 10-15 minute de mers cu mașina sau metroul, față de hotel. Seara, cazare la hotel 4*.
ZIUA 4, 11.03.2020: După micul dejun, optional, vom porni într-un tur privat spre Abu Dhabi, de aproximativ 8-9 ore, în care vom vizita următoarele obiective: Palatul Al Husn, Emirates Palace hotel, moscheea Sheikh Zayed, Abu Dhabi Corniche; oprire pentru fotografii, pe traseu. De-a lungul zilei, vom face o pauză pentru prânz într-una dintre locațiile regăsite de-a lungul turului. Din punct de vedere al ținutei obligatorii pentru intrarea în moschee, femeile trebuie să poarte fustă lungă și să aibă brațele acoperite. În cazul în care se merge cu îmbrăcăminte neadecvată, se poate închiria, la intrarea în moschee, o Abaya tradițională. Retur la hotel, cazare și timp liber cu posibilitate unei plimbări în zona Jumeirah Beach Residence sau Marina.
ZIUA 5, 12.03.2020: Mic dejun. Timp liber la hotel, până după-amiază. Opțional, la ora 15:00, se pleacă într-o excursie în deșert. Va fi o zi dedicată experiențelor: ne vom avânta în jeep-uri pe dunele de nisip aurii, vom merge în taberele beduinilor, vom urca pe cămile ce ne vor purta în scurte plimbări și vom experimenta pictura cu henna, narghileaua sau vom testa portul traditional ori – pentru cei mai talentați și îndrăzneți – celebrul dans din buric. Seara, vom lua o cină tradițională de tip barbeque. Retur la hotel în jurul orei 21:00. Cazare.
ZIUA 6, 13.03.2020: Timp liber și shopping. Din programul nostru în ”capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu” nu putea să lipsească sesiunea de cumpărături. Având la dispoziție multe centre comerciale, magazine elegante, dar și outelt-uri, Dubai este locul ideal pentru cumpărături, de la bijuterii și haine, la cadouri: oferta este foarte diversă, la prețuri accesibile.
ZIUA 7, 14.03.2020: Mic dejun și transfer la aeroport pentru zborul Dubai-Belgrad.


Note:
1)Tarifele pentru excursiile opționale sunt calculate la un minim de 19 persoane înscrise.
2) PAȘAPORT OBLIGATORIU! Este necesar pașaport valabil minimum 6 luni de la data returului în țară. Prețul este valabil pentru un grup de minimum 15 persoane. În cazul în care sunt mai puțini participanți, se va achita un supliment de 80 euro/pers. Însoțitorul poate modifica ordinea programului, fără a interveni în structura acestuia.
3) Prețul este valabil în limita locurilor disponibile.
4) Hotelul are piscină la ultimul etaj, saună, sală de gimnastică etc. Hotelul nu are plajă privată. Există, în schimb, posibilitatea unui shuttle-bus zilnic, de la hotel la plaja privată sau la Mall of Emirates, pe baza rezervării în avans la recepție.TERMENE ȘI CONDIȚII DE PLATĂ: Tarifele sunt exprimate în euro/pers/în cameră dublă, plata se face în euro sau în lei (curs BNR+2%). Variantele de cazare propuse sunt orientative, în cazul indisponibilității acestora la momentul rezervării, va vom oferi alternative similare. Avans, la confirmarea rezervării, minim 30%, următoarea tranșă, de 30%, cu 60 de zile înainte de data plecării, rest de plată, cu 30 zile înainte de plecare.Servicii incluse:

Prețul include:
• zbor Belgrad-Dubai-Belgrad (Fly Dubai);
• bagaj de mână mic (55x38x20 cm) max. 7 kg;
• bagaj de cală 20 kg;
• transfer Timișoara – Belgrad – Timișoara;
• transfer aeroport Dubai – hotel – aeroport;
• cazare 6 nopți hotel Two season 4* în Dubai sau similar;
• mic dejun;
• însoțitor de grup.

Prețul nu include:
• excursie de o zi la Abu Dhabi, cu ghid local în limba română, aprox. 75 dolari/pers;
• ½ zi, city tour + intrare la Burj Kalifa, etajele 123+124, cu ghid local, aprox 95 dolari/pers;
• Excursie la Aqua Park Atlantis + Delfinariu, cu transfer inclus, 100 dolari/pers;
• Excursie jeep safari, aprox. 85 dolari/pers;
• asigurare storno și medicală (aprox. 80 lei/pers).


Oferta din categoria: 
Dubai – Perla Deșertului - 7 zile / 950 EURO
Plecare Pana la
08.Mar.2020 14.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.11.2019
# #