Circuit ( 08.05. 07.08.) 2020, Circuit Ţările Nordice, Taxe Aeroport Incluse, de la 1094 euro/8 nopti cazare cu mic dejun, of. 150.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

( 08.05. 07.08.) 2020, Circuit Ţările Nordice, Taxe Aeroport Incluse, de la 1094 euro/8 nopti cazare cu mic dejun, of. 150. / 9 zile

» Plecari: 07.Aug.2020, 04.Jun.2020, 08.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1094 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti - Stockholm - Turku - Helsinki - Lahti - Lakeland - Rovaniemi - Lapland Finnish - Peninsula Capului De Nord – Alta - Lapland Finnish - Lulea - Umeå - Sundsvall - Uppsala - Stockholm - Bucuresti


Circuit Ţările Nordice – de la 899 euro/persoană + taxe de aeroport 195 euro = 1094 euro
Date de plecare: 08.05.2020 – 07.08.2020

DATE DE PLECARE ŞI TARIFE

Date de plecare Tarif (euro/pers) + Taxe Aeroport

08.05.2020 899 euro + 195 euro = 1094 euro
04.06.2020 999 euro + 195 euro = 1194 euro
07.08.2020 949 euro + 195 euro = 1144 euro

ZIUA 1 Zborul catre Stockholm
Sosirea la capitala suedeza Stockholm. Ghidul dumneavoastra va va
întâmpina la aeroport și va va conduce la hotel.
ZIUA 2
ZIUA 2 Stockholm - Turku
Mic dejun. Veţi avea ocazia sa cunoașteţi capitala Suediei în timpul
unui tur ghidat (opţional). Exista o mulţime de locuri de vazut: impunatorul Castel Regal, priveliștea celei mai cunoscute „Terase” din Suedia și „Gamla Stan” extrem de bine conservata (Orașul Vechi) sunt doar câteva obiective turistice din frumoasa capital Stockholm. Va veţi plimba pe lânga casele vechi cu pereţi de faianţa. Dupa turul orașului, aveţi posibilitatea sa participaţi la o alta excursie ( opţional ) în care veţi vizita faimosul muzeu Vasa. Aici veţi vedea nava aproape complet conservata „Vasa” care s-a scufundat în calatoria sa în 1628 și a participat la schimbarea solemna a garzii de la Palatul Regal Suedez. Gradinile de basm ale castelului Drottningholm vor fi urmatorul punct de vizitare din program. Seara, veţi urca cu feribotul de noapte spre Turku, unde veţi gasi cafenele și baruri, oportunitaţi de a face cumparaturi și mai multe variante de divertisment. Va veţi petrece noaptea la bord.

ZIUA 3 Turku - Helsinki - Lahti - Lakeland
Dimineata veţi putea vedea de pe puntea feribotului o priveliște minunata asupra castelului din fosta capitala finlandeza Turku. Știaţi ca aceasta este cea mai mare cladire medievala din Finlanda? Dupa sosirea în port, veţi debarca și veţi parasi orașul fermecator Turku. Va veţi deplasa catre Helsinki, capitala actuala a Finlandei, unde veţi putea face un tur ghidat (opţional). Veţi afla mai multe despre reperul orașului, Catedrala Helsinki sau Catedrala Ortodoxa Uspenski care se afla pe un deal maiestos. De asemenea, veţi avea timp sa va plimbaţi prin piaţa finlandeza situata în portul vechi și veţi avea ocazia sa va bucuraţi de specialitaţile finlandeze. În
continuare veţi trece prin „Capitala sportului” finlandez, Lahti, cu pârtia de ski Salpausselkä. Apoi veţi strabate peisajul finlandez Lakeland pentru a ajunge la hotel . Veţi fi cazaţi în regiunea Lakeland.

ZIUA 4 Lakeland - Rovaniemi - Lapland Finnish
Mic dejun. Astazi veţi vizita capitala regiunii Laponiei finlandeze, Rovaniemi. Continuaţi calatoria catre celebrul sat al lui Moș Craciun, unde veţi gasi un minunat parc tematic de Craciun: chiar și vara, acolo se simte atmosfera feerica de Craciun acompaniata de muzica clasica de Craciun! Îi puteti lasa personal o scrisoare lui Moș Craciun, iar de la biroul poștal „Joulupukki” veţi putea trimite un e-mail de Craciun catre cei dragi de acasa. Înainte de a intra în satul Moș Craciun, veţi traversa Cercul Arctic, unde veţi participa la botezul Cercului Polar și va veţi bucura de un pahar de vin spumant. Veţi petrece noaptea în regiunea Laponiei.
ZIUA 5
ZIUA 5 Lapland Finnish - Peninsula Capului De Nord
Mic dejun. Astazi veţi calatori, printre altele, de-a lungul uriașului Porsangerfjorden, în calitate de tovaraș constant, pâna veţi ajunge la maiestuoasa insula Mageroya! Pe drum veţi putea admira peisajul tipic, caracteristic pentru aceasta insula cu roci accidentate în multe formaţiuni, cu o natura salbatica care va va însoţi pâna spre peninsula Capul Nord, cel mai important punct al acestei calatorii. Veţi putea ajunge la „Nordkaphallen” (opţional), faleza gigantica a Platoului Capului Nordic și veţi putea face fotografii unice cu marea și cu tot peisajul care va înconjoara! Veţi face o plimpare în jurul platoului si veţi avea ocazia sa admiraţi panorama de neuitat asupra presupusului „sfârșit al lumii”. Veţi înopta în zona Peninsulei Capului de Nord.
ZIUA 6
ZIUA 6 Peninsula Capului De Nord – Alta - Lapland Finnish
Mic dejun. Veţi parasi Peninsula Capul Nord, iar calatoria va continua spre Alta, orașul de Nord al Luminii. Opriţi-va lânga Catedrala moderna a Luminilor de Nord, a carei structura este inspirata din minunile naturale mistice, Luminile Polare. Veţi continua calatoria prin fascinanta regiune a Laponiei finlandeze pâna la hotel.
ZIUA 7
ZIUA 7 Lapland Finnish - Lulea - Umeå
Mic dejun. Veţi traversa frontiera _nlandeza-suedeza și veţi ajunge în ţara „ Astrid Lindgren”. Trecând peisajul pitoresc al Laponie suedeze, veţi ajunge pe Ţarmurile Golfului Botnia, care va va însoţi pe parcursul drumului spre Luleå, minunata capitala a Norrbotten. Aici veţi vizita un vechi sat bisericesc „Gammelstad”. Veţi continua pe coasta pâna la Umeå, catre regiunea „High Coast” (Patrimoniul Mondial.
ZIUA 8
ZIUA 8 Umeå - Sundsvall - Uppsala - Stockholm
Mic dejun. Veţi merge de-a lungul ţarmulului Marii din Bothnian și va veţi bucura de un peisaj pitoresc înainte de a ajunge în orașul Sundsvall, cunoscut sub denumirea de „Orașul de piatra”. În continuare veţi ajunge la faimosul oraș universitar din Uppsala cu impozanta sa catedrala. O noapteîn zona Uppsala / Stockholm.
ZIUA 9
ZIUA 9 Zbor de întoarcere în Bucuresti
Mic dejun. În funcţie de orarul de zbor veţi fi conduși la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-întorscu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Taxe de aeroport: 195 €/pers
Ghid vorbitor de limba romana
7 nopţi cazare la hoteluri de 3*
1 noapte cazare ferryboat cabină dublă interioară
Mic dejun in fiecare dimineata
Excursii conform program
Botez Cercul Arctic cu un pahar de vin spumant

Servicii neincluse:

Pachet excursii opționale:99 €/pers.
- Tur oraş Helsinki
- Tur oraş Stockholm
- Intrare North Cape Hall
- Excursie Stockholm Regal
- Intrare la Muzeul Vasa
Pachet cine ((5 cine + 1 cină de gală cu muzică live): 229 €/pers.
Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 349 €/pers.
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 44 - 0 zile inainte de plecare sau no show

Oferta din categoria:


 
( 08.05. 07.08.) 2020, Circuit Ţările Nordice, Taxe Aeroport Incluse, de la 1094 euro/8 nopti cazare cu mic dejun, of. 150. - 9 zile / 1094 EURO
Plecare Pana la
07.Aug.2020 15.Aug.2020 Rezervare
04.Jun.2020 12.Jun.2020 Rezervare
08.May.2020 16.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.12.2019
# #