Circuit Belgia - Olanda - Luxemburg - Descopera Benelux

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Belgia - Olanda - Luxemburg - Descopera Benelux / 8 zile

» Plecari: 23.Jul.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 584 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 23.07.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti – Amsterdam - Olanda (Amsterdam, Marken, Volendam, Zaanse Schans, Madurodam, Haga, Delft, Rotterdam) – Luxemburg – Belgia (Dinannt, Bruges, Gent, Bruxelles)- Bruxelles – Bucuresti


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Amsterdam

Ora 15:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 17:00 pentru zborul Tarom cu destinatia Amsterdam.
Ora 18:55 sosire in Amsterdam. Capitala Olandei ofera vizitatorului o mulțime de obiective turistice. Impanzit de canale superbe, inconjurate de cladiri din secolul al-XVII-lea si travesate de mii de poduri, muzee si biserici vechi, Amsterdam este un oras modern din toate punctele de vedere. Dincolo de lalelele reprezentative, mori sau biciclete, Amsterdamul este capitala tuturor posibilitatilor. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Amsterdam.

Ziua 2: Amsterdam si croaziera pe canale
Mic dejun. Vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal al Amsterdamului: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum si Muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale. Cazare in Amsterdam.

Ziua 3: Amsterdam – Marken – Volendam – Zaanse Schans
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans, sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. Continuam cu Marken si Volendam, localitati foarte pitoresti, unde descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Cazare in Amsterdam.

Ziua 4: Amsterdam – Madurodam – Haga – Delft – Rotterdam – Bruxelles
Mic dejun. Plecare catre orasul in miniatura Madurodam, o reprezentare la scara 1:25 a Olandei, situat la mai putin de o ora de Amsterdam, in apropierea campurilor cu lalele. Ne continuam apoi drumul catre Haga, capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale. Continuam cu Delft, unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra, Biserica Veche - Oude Kerk, Biserica Noua - Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam - cel mai mare port al Europei. Transfer si cazare in Bruxelles.

Ziua 5: Bruxelles
Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles, capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale, sediul Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa. Turul include Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel.Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: Bruxelles – Marele Ducat al Luxemburgului si Orasul Dinat
Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat al Luxemburgului cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras. Transfer si cazare in Bruxelles.

Ziua 7: Bruxelles – Bruges – Gent
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Bruges si Gent. Prima oprire va fi oraselul Gent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si Manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Cazare in Bruxelles.

Ziua 8: Bruxelles – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, viaAmsterdam.Ora 20:00 - decolare din Bruxelles.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilete de avion si/sau tren: Bucuresti – Amsterdam, Bruxelles – Amsterdam – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
- Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 3 nopti cazare cu mic dejun in Amsterdam la hotel de 3*;
- 4 nopti cazare cu mic dejun in Bruxelles la hotel de 3*;
- Asistenta turística in limba romana.


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 199 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus clasificat/categoria locala; croaziera pe canale in Amsterdam; excusie de 1 zi la Madurodam – Haga – Delft – Rotterdam; tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam;
- Excursiile optionale;
- Asigurarea storno si medicala;
- Intrarile la obiectivele turistice, se achita local;
- Taxa de statiune, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
- Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 1 eur de persoana/zi;

Oferta din categoria: 
Belgia - Olanda - Luxemburg - Descopera Benelux - 8 zile / 584 EURO
Plecare Pana la
23.Jul.2020 30.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.10.2019
# #