Circuit Cele mai frumoase piete de Craciun

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cele mai frumoase piete de Craciun / 8 zile

» Plecari: 09.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 389 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Budapesta – Viena – Praga– Karlovy Vary – Nurnberg– Rothemburg – Munchen - Salzburg


Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta
Plecare din Bucuresti ora 06.00 din P-ta Victoriei. Sosire in cursul serii, cazare in Budapesta la hotel 3*. Se viziteaza Piata de Craciun din fata catedralei Sf. Stefan. Optional, croaziera pe Dunare cu cina inclusa (. 35 Eur/pers).

Ziua 2 | Budapesta – Viena – Praga

Mic dejun. Plecare catre “Orasul de Aur”. Popas la Viena unde vom admira Ringul Vienez: Palatul Imperial Hofburg, Opera, Muzeul de Istorie, Primaria – Piata de Craciun, Parlamentul, Catedrala Sf. Stefan.
Vom face o plimbare pietonala in centrul istoric pentru a admira celebrele Piete de Craciun din Maria–Theresien Platz, Stephansplatz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz (Piata de Craciun de la Primarie). Seara, sosire si cazare la Praga, hotel Duo 4*.

Ziua 3 | Praga – Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun. Va invitam sa descoperim orasul Praga: Castelul Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa), Catedrala Sf. Vit, Orasul Vechi (Vechea Primarie cu renumitul ceas), Aleea de Aur, Podul Carol. Seara vom admira celebra P-ta de Craciun de pe Bulevardul Wenceslaw si de la veche Primarie unde avem ocazia sa degustam celebre;le delicatese pragheze Prazska Sunka (sunca de Praga), Klobasa (carnati), Palacinky (clatite) sau cunoscutul colac Trudelnik insotite de Svarak (vin fiert),  Medovina (hidromel) sau berea ceheasca. Optional, va sugeram o un program folcloric si muzica traditionala si cina pragheza la un restaurant cu specific. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 | Excursie la Dresda – cel mai frumos oras baroc al Germaniei

Mic dejun. Optional, excursie la Dresda pentru a admira cea mai veche P-ta de Craciun din lume si cel mai frumos oras baroc al Germaniei ( 35Eur/pers). Seara, timp liber la dispozitia turistilor, plimbare in zona istorica si pietonala a “Orasului de Aur”.Cazare la acelasi hotel.


Ziua 5 | Praga – Karlovy Vary – Nurnberg

Mic dejun. Plecare catre Germania. Vom face popas in orasul apelor termale Karlovy Vary – plimbare in centrul istoric pentru a admira izvoarele termale, magazile cu cristale si p-ta de Craciun. Dupa amiaza vom ajunge in “orasul turtei dulci” Nurnberg. Vom vedea una din cele mai vizitate piete de Craciun din Bavaria. Cazare in Nurnberg.

Ziua 6 | Nurnberg – Rothemburg – Munchen
Mic dejun. Plecare catre Drumul Romantic. Vom vedea cel mai frumos oras al Craciunului din Germania – Rothenburg – plimbare pietonale pentru a admira casele vechi si frumos decorate, centrul isroric parca desprins din povestile fratilor Grimm, magazile cu decoratiuni de Craciun si tarabele cu delicatese si arome specifice sarbatorilor de iarna. Seara vom poposi la Munchen. Admiram celebra P-ta de Craciun din Marienplatz. Cazare in zona Salzburg.


Ziua 7 | Salzburg – Budapesta

Mic dejun. Plecare catre Budapesta. Seara sosire in capitala Ungariei. Optional , cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la Crama Borkatakomba. (Tarif: 35 €/persoana).


Ziua 8 | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale, aprox ora 22.30.


Servicii incluse:
Pretul include:
 transport cu autocar modern, clasificat 3*;
6 cazari cu mic dejun hoteluri 3* si 4*
 1 cazare in Zona Salzburg la hotel/pensiune
 vizitele cuprinse in program;
 ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Pretul nu include:
 asigurari (storno, medicala);
 intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
 excursiile si vizitele optionale (minim 30 participanti): excursie la Dresda (35 euro/pers), Cina la un local cu specific – Cramele Borkatacomba (35 eur); Croaziera pe Dunare cu cina inclusa ( 35 Euro/pers);
 alte servicii decat cele mentionate in program;
 Supliment camera single: 135 Euro/pers;
 Reducere copil 2-12 ani, cazat in camera cu doi adulti - 20 Eur

Oferta din categoria: 
Cele mai frumoase piete de Craciun - 8 zile / 389 EURO
Plecare Pana la
09.Dec.2019 16.Dec.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.09.2019
# #