Circuit CIRCUIT 12 ZILE ELVETIA - ITALIA - CINQUE TERRE, autocar, mic dejun, plecare pe data de 22.07.2023, tarif 785 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 12 ZILE ELVETIA - ITALIA - CINQUE TERRE, autocar, mic dejun, plecare pe data de 22.07.2023, tarif 785 euro/pers / 12 zile

» Plecari: 22.Jul.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 785 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac - Budapesta - Tyrol - Zurich - Bregenz - Berna - Lucerna - Annemasse - Chamonix - Zermatt - Genova - Cinque Terre - Como - Milano - Padova - Postojna - Budapesta - Bucuresti


Itinerariu:

Ziua 1:
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii, Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night (25 euro/pers). Cazare Hotel in Budapesta.

Ziua 2:
Mic dejun. Plecare catre St. Gilgen (locul unde a copilarit Mozart), oprire pentru a admira lacul Wolfgang. Urmatoarea oprire va fi in Innsbruck, capitala provinciei Tirol (admiram Casa cu acoperisul de Aur, plimbare in Centrul Vechi). Cazare Hotel in zona Tyrol.

Ziua 3:
Mic dejun. Vizitam Cascada Rinului din Schaffhausen, cea mai mare cascada din Europa. Ne indreptam apoi catre Zurich - cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Tur pietonal Zurich cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. Cei care doresc pot lua parte la plimbare cu vaporasul pe Lacul Zurich (aproximativ 20 euro/pers). Dupa turul de oras in Zurich vom pleca catre Vaduz, capitala Liechtenstein. Cazare Hotel zona Bregenz/ Dornbirn.

Ziua 4:
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Davos - St. Moritz, doua dintre cele mai renumite statiuni montane din lume (50 euro/pers). Cazare Hotel zona Bregenz/ Dornbirn.

Ziua 5:
Mic dejun. Vizitam Lucerna (vizita Podul Capelei de pe Raul Reuss si Centrul Vechi). Urmatoarea oprire va fi in statiunea Interlaken (scurta plimbare in statiune). Ne indreptam catre Berna - capitala Elvetiei, unde vom face un tur de oras cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Centrul istoric, Catedrala, Turnul cu ceas. Cazare Hotel in zona Annemasse.

Ziua 6:
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala Annecy (oras supranumit Venetia Alpilor) + Chamonix din Alpii Francezi (50 euro/pers), nu include urcare telecabina - aproximativ 80 euro/pers. In cazul in care vremea ne va permite vom urca cu cea mai moderna telecabina din Europa, catre statia Aiguille du Midi (3.842 m) de pe Mont Blanc (Atentie! pentru turistii care vor urca cu telecabina, imbracamintea trebuie sa fie una de iarna, adecvata altitudinii). Vom avea parte de peisaje de vis in care putem admira, in departare, printre norii albi care plutesc pe cer, piscuri si mai inalte: Dome du Gouter (4304 m), Refuge Vallot (4362 m), Maudit (4365 m), Mont Blanc du Tacul (4248 m) si bineinteles semetul Mont Blanc (4810 m). Cazare Hotel in zona Annemasse.

Ziua 7:
Mic dejun. Pornim in Turul Lacului Geneva (cu opriri scurte in in Geneva, Lausanne, Montreux, Evian les Bains). Cazare Hotel in zona Annemasse.

Ziua 8:
Mic dejun. Plecare spre Tasch pentru a intra in cea mai exclusivista statiune turistica a Elvetiei - ZERMATT. Intrare in statiune cu naveta feroviara (aproximativ 15 euro/pers). Odata ajunsi aici putem optional timp liber ZERMATT sau urcare cu tren la 3100 m (aproximativ 130 euro/pers), pe varful Gornergrat, cu trenul cu cremalieara. Parasim Zermatt pentru a ne indrepta spre Italia, prin pasul Simplon la 2005 m altitudine, admirand una dintre cele mai frumoase panorame alpine. Scurta oprire in Stresa - perla Lacului Maggiore. Cazare Hotel in zona Genova.

Ziua 9:
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala Cinque Terre, Riviera Ligurica (40 euro/pers). Deplasare cu autocarul catre La Spezia, de unde vom lua trenul catre Sestri Levante (biletele de tren nu sunt incluse in pretul excursiei optionale) si vom vizita 3 dintre cele 5 sate turistice din Cinque Terre (Riomaggiore, Vernazza, Riomaggioe). Dupa vizita, ne intoarcem in Sestri Levante, unde ne va prelua autocarul si ne va duce in Genova, unde vom lua parte la un tur pietonal. Cazare Hotel in zona Genova.

Ziua 10:
Mic dejun. Ne deplasam catre Lacul Como (cel mai adanc lac al Italiei), oprim in localitatea Como, vom admira Templu Voltiano (dedicat lui Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice). Ne continuam traseul cu oprire in Milano unde vizitam Domul si Centrul Vechi. Oprire in Sirmione (statiune situata la poalele Muntilor Alpi, in partea cea mai joasa a Lacul Garda), plimbare in zona centrala a statiunii. Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 11:
Mic dejun. Plecam spre Postojna (Slovenia) pentru a vizita cea mai mare pestera a Europei, aflata pe lista Unesco, impresioanta prin galeriile sale. Ne indreptam spre Budapesta pe langa lacul Balaton, cel mai mare lac termal al Europei. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 12:
Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat;
- 11 nopti cazare + mic dejun la Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional);
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include:
- asigurarea medicala + storno;
- intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;
- orice alt serviciu care nu este mentionat;
- taxa de oras acolo unde se solicita;
- bilet naveta feroviara Zermatt - aproximativ 15 euro/pers;
- bilet tren cu cremaliera Vf. Gornergrat - aproximativ 130 euro/pers;
- plimbare cu vaporasul pe Lacul Zurich - aproximativ 20 euro/pers;
Excursiile optionale:
- Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers;
- Excursie Annecy + Chammonix - 50 euro/pers (nu include urcare telecabina - aproximativ 80 euro/pers);
- Excursie Cinque Terra - 40 euro/pers (biletele de tren nu sunt incluse);
- Excursie Davos - St. Moritz - 50 euro/pers.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 165 euro/pers. Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (315 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (550 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie.
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii.
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara:
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 12 ZILE ELVETIA - ITALIA - CINQUE TERRE, autocar, mic dejun, plecare pe data de 22.07.2023, tarif 785 euro/pers - 12 zile / 785 EURO
Plecare Pana la
22.Jul.2023 02.Aug.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2022
# #