Circuit Circuit Croația, Muntenegru și Serbia din IASI - 15 Iunie 2020 (9 zile) Autocar + Avion

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Croația, Muntenegru și Serbia din IASI - 15 Iunie 2020 (9 zile) Autocar + Avion / 9 zile

» Plecari: 15.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 475 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 08.06.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Croația - Muntenegru - Serbia


Ziua 1 – Luni, 15 iunie | Iași – Timişoara
Întâlnire luni dimineaţă la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași – Lacu Rosu – Sovata – Mediaş – Sibiu – Deva – Timişoara. Cazare la hotel Reghina 3* sau similar.

Ziua 2 – Marţi, 16 iunie | Timişoara – Belgrad
Mic dejun. Plecăm din Timişoara şi traversăm graniţa. Am ajuns pe malurile Dunării în Belgrad, un oraș primitor și mare, fiind al 3-lea oraș ca mărime de pe malurile Dunării după Viena și Budapesta. Începem vizitarea orașului cu Catedrala Sf. Sava, considerată cea mai mare biserică ortodoxă din lume. Continuăm vizitarea orașului cu Biserica Sf. Mark și Muzeul Național de Istorie. Ne îndreptăm către Fortăreața Kalemegdan care datează din secolul al XVIII-lea, parcurgând strada Knez Mihailova, principala stradă pietonală plină de magazine și de spectacole stradale. Cazare la hotel Holiday Inn Express Belgrade City 4* sau similar.

Ziua 3 – Miercuri, 17 iunie | Belgrad - Kolasin
Mic dejun. Excursia continuă către Kolasin, Muntenegru. Pe traseu putem admira parcul național Drumitor. Tot pe traseul nostru către Kolasin, trecem Canionul Tara, un pod impresionant care leaga două masive muntoase. Canionul Tara se întinde pe o lungime de peste 80 km și are o adâncime de 1300 m. Este al 2-lea ca mărime din lume. Cazare în Kolasin la Hotel & Resort Gacka 4* sau similar.

Ziua 4 – Joi, 18 iunie | Kolasin – Podgorica - Budva
Mic dejun. Începem explorarea orașului Podgorica, un oraș aflat la intersecția culturală a mai multor drumuri, importante din punct de vedere istoric, lângă râurile Zeta, Moraca, Cijevna, Ribnica și Sitnica. Începem vizitarea orașului cu Biserica Învierea Domnului și continuăm cu un tur de oraş cu autocarul. După-amiază, plecăm către Budva, metropola turistică a Muntenegrului. Numeroasele plaje şi peisaje împrejmuiesc mica staţiune de la Marea Adriatică. Cazare la hotel Mena 3* sau similar.

Ziua 5 – Vineri, 19 iunie | Budva (opţional Kotor)
Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională de-a lungul fiordului Kotor, cel mai sudic fiord in lume. Vom vizita cele mai spectaculoase orăşele al fiordului. Începem cu un tur pietonal în Tivat, oraşul bogaţilor, şi continuăm cu oraşul Kotor, unde vom putea admira cetatea dar şi frumuseţile oraşului. Timp liber pentru masă şi pentru plimbare. Părăsim oraşul Kotor, şi ne îndreptăm către Perast, de unde putem admira mănăstirea de pe insulă. Facem turul complet al fiordului şi revenim în Budva. Timp liber în Budva. Cazare la hotel Mena 3* sau similar.

Ziua 6 – Sâmbătă, 20 iunie | Budva – Dubrovnik - Split
Mic dejun. Ne îndreptăm către Dubrovnik, oraș cunoscut ca perla turismului croat. Dubrovnik a reprezentat întotdeauna tezaurul bogației arhitectonice și culturale pentru turiști. Începem vizitarea orașului cu Poarta Pile și Mănăstirea Franciscana. Ajungem pe strada Stradun, care este strada principală a orașului, cea mai lungă reprezentând mândria localnicilor. Ne îndreptăm către Piața Luza de unde putem admira Turnul cu Clopot. Tot în această piață regăsim și Columna lui Orlando, Biserica Sf. Blaise dar și Palatul Sponza. Continuăm vizita către Palatul Rectorilor, care a fost Palatul Consiliului Major, iar astăzi funcționează ca Muzeu de Istorie. În apropierea muzeului, vom vizita și Catedrala, una din cea mai interesantă și reprezentativă clădire a orașului cetate. Cazare în zona Split la hotel Krilo 3* sau similar.

Ziua 7 – Duminică, 21 iunie | Split – Zagreb
Mic dejun. Continuăm vizita cu oraşul Split, cel mai mare oraş de pe coasta Dalmata, pe care îl putem considera nu doar un oraș medieval, ci chiar un oraș antic locuit până în prezent. Vizităm Catedrala Sf. Dominus care este un complex religios format din biserica dedicată Fecioarei Maria, un mausoleu imperial otoman și două clopotnițe. Continuăm vizita către Poarta de Aur, intrarea principală a Palatului lui Dioclețian. Ultimul obiectiv, este Palatul lui Dioclețian, o operă monumentală datorită dimensiunii sale. Părăsim oraşul Split și ne îndreptăm către Zagreb unde vom face un tur de oraş şi vom admira Catedrala din Zagreb, Piața Ban Jelacic, Poarta Fecioarei Maria, Parlamentul Croației, Biserica Sf. Mark, Turnul Lotrščak şi Teatrul Național din Zagreb. Cazare la hotel Europa 3* sau similar.

Ziua 8 – Luni, 22 iunie | Zagreb (opţional Parcul Naţional Plitvice)
Mic dejun. Timp liber în Zagreb, sau excursie opţională la Parcul Naţional Plitvice. Parcul Național Plitvice, format dintr-o salbă de lacuri limpezi, și cascade amplasate într-o zona de o frumusețe și sălbăticie rară. Vom petrece aproximativ 5 ore în care facem un tur al parcului cu vaporașul electric și cu trenulețul. Putem admira lacul, canionul Limestone, cele două cascade impresionante și vegetația sălbatică. Dupa ce ne încărcăm bateriile în acest minunat parc, ne îndreptăm către Zagreb. Cazare la hotel Europa 3* sau similar.

Ziua 9 – Marţi, 23 iunie | Zagreb – Postojna - Treviso - Iaşi După micul dejun, părăsim Croaţia, şi ne îndreptăm către Peştera Postojna, una dintre cele mai mari grote europene. Mai bine de 20 de kilometri de galerii, săli şi coridoare magnifice, este cea mai mare atracţie turistică din Slovenia şi unul dintre cele mai mari monumente carstice din lume. Părăsim Slovenia, şi ne îndreptăm către Treviso de unde ne îmbarcăm pe zborul spre casă cu compania Wizz Air. Decolare la ora 21:25, aterizare la ora 00:30 în Iaşi.


Servicii incluse:
Tarife:
Adult în cameră dublă - 475 euro
Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar - 475 euro
Adult în cameră single - 565 euro
Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar - 375 euro
Tarif Early Booking: pentru înscriere până la data de 29.02.2020
Se aplică o reducere de 20 euro/persoană

Tariful include:
- 8 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun
- Transport autocar
- Bilete de avion Treviso – Iaşi
- Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)
- Parcările, taxele de drum - Însoțitor de grup

Tariful nu include:
- Intrările la obiectivele turistice
- Taxele de aeroport – 95 euro - Bagaj de cală - Taxele de oraş

Excursie opţională:
- Fiordul Kotor – 20 euro/persoană (minim 25 de persoane)
- Parcul Naţional Plitvice – 48 euro/persoană (minim 25 de persoane) Acte Necesare: Carte de identitate sau pașaport valabil Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informaţii suplimentare: Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor. Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Condiții de plată:
- 75 euro la înscriere
- 250 euro pana la 31.03.2020
- Restul de plată până pe 30.05.2020

Cod oferta: arias h183

Oferta din categoria:


 
Circuit Croația, Muntenegru și Serbia din IASI - 15 Iunie 2020 (9 zile) Autocar + Avion - 9 zile / 475 EURO
Plecare Pana la
15.Jun.2020 23.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.01.2020
# #