Circuit Circuit cultural SERBIA, CROAȚIA & MUNTENEGRU // 15 Iunie 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit cultural SERBIA, CROAȚIA & MUNTENEGRU // 15 Iunie 2020 / 9 zile

» Plecari: 15.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 439 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Belgrad – Canionul Tara – Cetinje – Budva – Boka Kotorska – Dubrovnik – Neum – Split – Troghir – Sibenik – Zadar


Ziua 1 |15.06.2020 : Bacau – Drobeta Turnu Severin - Belgrad (850 km)
Ora 02:00 plecare din Bacau, parcare Stadionul Municipal Bacau si ora 06.30 din Bucuresri, parcare Gara de Nord ( intre coloane), din fata Ministerului Transporturilor si deplasare pe traseul Bucuresti –Pitesti- Drobeta Turnu Severin - Belgrad. Deplasare la Orsova. Excursie de 1 ora cu barca prin cea mai frumoasa portiune a defileului Dunarii: Cazanele Mari si Cazanele Mici, Manastirea Macronia. Trecem podul de pe cel mai mare baraj hidroenergetic din Europa - hidrocentrala Portile de Fier, prin apropierea Piciorului Podului lui Traian, construit intre anii 103-105 de arhitectul Apolodor din Damasc. Admiram faimosul Cap a lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa, continuam drumul spre Belgrad. Tur panoramic al capitalei Serbiei, situata pe cele doua ape internationale, la confluenta raurilor Sava si Dunarea, in campia Panoniei. Vom descoperi Skadarlija – cartier boem din centrul vechi, numit si Montmarte al Belgrad-ului, Terajije – principalul bulevard al capitalei, strada pietonala Knez Mihailova, Parlamentul, Palatul Vechi (exterior) – palatul regal al dinastiei Obrenovic, Fortareata Kalemegdan. Se viziteaza Catedrala Sf. Sava - simbolul religiei sarbe. Cazare hotel 3* in Belgrad.

Ziua 2 | 16.06.2020: Belgrad – Canionul Tara – Cetinje – Budva (560 km)
Mic dejun. Excursia continua catre Muntenegru. Dupa traversarea granitei patrundem in Parcul National Durmitor, zona de o frumusete coplesitoare, cu munti maiestosi impaduriti, lacuri glaciare cu ape de clestar, cascade, platouri ametitoare si, bineinteles, peisajele spectaculoase ale Canionului Tara. Zona a fost declarata patrimoniu natural UNESCO datorita frumusetii salbatice a peisajelor si a marii diversitati de flora si fauna endemice. Canionul Tara, spectaculos si dramatic, este al doilea mare canion din lume dupa Grand Canyon si cel mai mare din Europa, a carui adancime depaseste 1000 m. Vom traversa unul din cele mai spectaculoase poduri, Djurdjevica Tara, peste inaltimile canionului si strabatem peisajele magnifice, continuand traseul spre sud, trecand pe langa Canionul Moraca si Biogradska Gora, singura padure tropicala ramasa din Europa. Tur pietonal al capitalei istorice a Muntenegrului, Cetinje, oras asezat deopotriva in apropierea celor mai frumoase zone de schi si a celor mai minunate plaje. Fiind la doar 40 km de capitala administrativa a tarii, aici isi are resedinta presedintele Muntenegrului. Cazare hotel 3* in Budva.

Ziua 3 | 17.06.2020: Budva – Boka Kotorska – Dubrovnik – Neum (220 km)
Mic dejun. Cetatea Budva si plimbare pe faleza renumitei statiuni de la Marea Adriatica. Continuam traseul spre Golful Kotor de la Marea Adriatica (Boka Kotorska), regiune de o frumusete unica, intrata in patrimoniul cultural si natural UNESCO, cu fiorduri adanci care strapung vaile muntoase, orasele de un farmec inegalabil care se revarsa peste crevasele muntilor pana la buza apelor. Vom face un scurt popas in Kotor, asezare cu iz medieval si influente din arhitectura venetiana, situata in cea mai retrasa parte a golfului. Plecam mai departe spre Dubrovnik, in Croatia, oras fermecator, supranumit si Perla Adriaticii, cea mai atragatoare destinatie turistica de la Marea Adriatica. Vom vizita Manastirea Franciscana, Palatul (sec. XV), Zidurile Orasului - apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare pe Placa – promenada orasului. Plecare de-a lungul Coastei Dalmate, marginita de apele azuri ale Marii Adriatice, in care plutesc numeroase insule si insulite fermecatoare. Cazare hotel 3* in Neum.

Ziua 4 | 18.06.2020: Neum – Split – Troghir – Sibenik – Zadar (400 km)
Mic dejun. Sosire in Split (al 2-lea oraş ca mărime din ţară), unde se vizitează Palatul şi Mausoleul lui Diocletian (astăzi transformat în Catedrală), Poarta de Aur, şi Templul lui Jupiter. Scurt popas in statiunea Trogir (Patrimoniu UNESCO). Continuam si vizitam orasul Sibenik, cel mai vechi oras croat la Adriatica. In Sibenik putem vizita un castel din centrul orasului si numeroase constructii frumoasa, cum ar fi Palatul Foscolo (in stil gothic) sau biserica St. Laurent (in stil baroc). Cazare hotel 3* in zona Zadar.

Ziua 5 | 19.06.2020: Zadar – Plitvice – Opatija – Lavran (330 km)
Mic dejun. Cu secole in urma, metropola a Dalmatiei, si astazi centrul regiunii, Zadar este un oras cu o bogata mostenire in monumente foarte importante in lume: Forumul Roman, care dateaza din secolul I, Biserica St. Donatus – dateaza din secolul IX (cea mai faimoasa basilica medievala si simbol al orasului), imensele ziduri ale orasului cu portile reprezentative din secolul al XVI-lea, si numeroase palate, vile si si alte monumente. Optional (30 euro/persoana) Parcul Naţional Plitvice - rezervaţie naturală sub protecţia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte sunt legate printr-o adevărată retea de cascade deosebit de spectaculoase. Deplasare spre Peninsula Istria. Scurta oprire in renumita statiune Opatija. Cazare hotel 3* in Lavran/Opatija.

Ziua 6 | 20.06.2020: Rijeka – Opatija (40 km)
Mic dejun. Program liber pentru a va bucura de soare, plaja si de apa incredibil de limpede a Adriaticii. Continuam cu vizitarea statiunii Opatija. Optional, excursie in Insula Krk (35 euro), de unde va puteti imbarca pentru Croaziera pe Marea Adriatica (cca. 4 ore): Insulele Krk, Cres, Plavnik si Komati. Cazare hotel 3* in Lavran/Opatija.

Ziua 7 | 21.06.2020: Postojna – Ljubliana – Zagreb – Balaton (500 km)
Mic dejun. Plecare spre Slovenia la Postojna pentru a vizita celebra peşteră, fenomen carstic de excepţie în Europa. Vom face un tur al acestei superbe lumi subterane ce are o lungime de 20 km de galerii, camere, pasaje, formatiuni carstice, stalactite si stalagmite. Apoi vizită în capitala Sloveniei – Ljubljana si facem un tur panoramic al orasului admirand castelul Ljubljana, Parlamentul, Primaria, cele trei poduri peste raul Ljubljanica. Continuam drumul spre Zagreb - un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Odata ajunsi aici,vom trece in revista cateva obiective turistice situate in cele doua zone ale capitalei (Orasul de Jos si Orasul de Sus). Vom face un tur pietonal in zona centrala unde vom admira Catedrala Sf. Stefan, Zidul Cetatii, Piata Josip Jelacic si Muzeul Mimara. Cazare hotel 3* in zona Balaton

Ziua 8 | 22.06.2020: Balaton (Siofok) – Budapesta (250 km)
Mic dejun. Timp liber la Siofok pe malul lacului Balaton. Sosire in cursul dupa-amiezii la Budapesta. Tur panoramic cu autocarul de oras, pe parcursul caruia veti putea admira Citadela – care ofera o panorama extraordinara asupra intregului oras, Palatul Regal, Biserica Sf. Matias, Bastionul Pescarilor, Parlamentul – cladire emblematica care troneaza semet pe malul Dunarii, in Pesta, Basilica Sf. Stefan, Dealul Gellert si Baile Termale, Bulevardul Andrassy, Piata Eroilor si Opera Nationala. Seara, optional, croaziera cu vaporul pe Dunare. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira by night: Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 9 | 23.06.2020: Budapesta – Nadlac – Brasov – Bacau (810 km)
Mic dejun. Ne luam ramas-bun de la capitala si ne deplasam spre casa. Sosire seara tarziu, in functie de trafic.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
• Transport cu autocar clasificat pentru transport international de persoane;
• 8 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez in hoteluri de 3*
• Excursie cu barca la Cazanele Dunarii;
• Ghid insotitor din partea agentiei;

SERVICII NEINCLUSE
• Taxe de intrare la obiectivele turisticesi nici ghizii locali pentru acestea;
• Taxa pod Tara – 2 Euro/pers.
• Asigurare medicala si storno

SUPLIMENTE ȘI REDUCERI
• Supliment single: 170 €
• Reduceri copii 2-12 ani in camera cu 2 adulti: 100 €

EXCURSII OPȚIONALE
1. Parcul National Plitvice – 30 €/pers.;
2. Croaziera pe Insula Krk – 35 €/pers.;
3. Croaziera pe Dunare (Budapesta) – 35 €/pers (cina inclusa);
4. Cina traditionala in Belgrad-35 euro/pers;
CONDIȚII FINANCIARE
TERMENE DE PLATĂ - OFERTA STANDARD:
- 30% din prețul pachetului turistic în 2 zile de la înscriere sau emitere factură;
- 30% din prețul pachetului turistic cu minim 30 zile înaintea plecării;
- 40% din prețul pachetului turistic cu minim 15 zile înaintea plecării.

TERMENE DE PLATĂ – „EARLY BOOKING”:
- 30% din prețul pachetului turistic în 2 zile de la înscriere sau emitere factură;
- 70% din prețul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.
***Procentul aferent primei plăți sa va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 15 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalităților din Contract.
CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI
- 30% din preţul pachetului de servicii, renunțare cu până la 30 zile înaintea plecării;
- 60% din preţul pachetului de servicii, renunțare in intervalul de 29-16 zile înaintea plecării;
- 100% din preţul pachetului de servicii, renunțare într-un interval mai mic sau egal cu 16 zile înaintea plecării.

-------------------------------
Oferta valabila in momentul postarii.
Cu stima,
Echipa EVERYN - Anima Holidays

Oferta din categoria: 
Circuit cultural SERBIA, CROAȚIA & MUNTENEGRU // 15 Iunie 2020 - 9 zile / 439 EURO
Plecare Pana la
15.Jun.2020 23.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.01.2020
# #