Circuit Circuit Lacurile Alpine - Austria, Germania, Ungaria

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Lacurile Alpine - Austria, Germania, Ungaria / 7 zile

» Plecari: 27.Sep.2020, 26.Jul.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 399 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: București – Budapesta – Viena – Salzkammergut – Salzburg, Berchtesgaden & Königssee (opțional) – Bad Ischl & St. Wolfgang – Hallstatt (opțional) – Linz – Budapesta – București


Ziua 1. București – Budapesta

Întâlnire cu grupul în București și plecare cu autocarul pe traseul București – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Deva – Timișoara – Arad – Szeged – Budapesta. Sosire seara în Budapesta. Timp liber sau opțional croazieră cu cină pe Dunăre, pentru a admira frumusețea orașului noaptea. Seara, transfer la cazare, la hotel în zona Budapesta – Hotel Training Százhalombatta sau similar.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Salzkammergut

Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic de oraș cu însoțitorul de grup, pe parcursul căruia veți putea admira Ringstraße, Opera Națională, Muzeul de Istorie Naturală, Parlamentul, Primăria, Teatrul Național și Universitatea. Tur pietonal în centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Ștefan și Curtea Imperială Hofburg. Plecare mai departe către zona Lacurilor Alpine. Cazare la hotel în zona Salzkammergut, la JUFA Hotel Altaussee 3* sau similar.

Ziua 3. Salzkammergut – Salzburg, Berchtesgaden & Königssee*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Salzburg* și Königssee*. Tur de oraș cu însoțitorul de grup în Salzburg, pe parcursul căruia veți putea admira Grădinile și Palatul Mirabell, casa în care s-a născut Mozart, catedrala Arhiepiscopală, Domul sau Cetatea Salzburg, unde se poate ajunge cu funicularul sau pe jos. După turul de oraș, plecare către Berchtesgaden, oraș german din Alpii Bavarezi, renumit pentru Kehlsteinhaus. Oprire pe malul lacului glaciar Königssee, care creează un cadru natural uimitor. Seara, cazare la hotel în zona Salzkammergut.

Ziua 4. Bad Ischl & St. Wolfgang

Mic dejun. Se vizitează impresionanta regiune Salzkammergut, renumită pentru frumusețea lacurilor sale alpine. Oprire pentru a admira panorama de pe malul lacului Attersee, cel mai mare lac din zonă. Se continuă traseul spre lacul Mondsee și orășelul cu același nume, unde vom face un scurt popas pentru o plimbare în zona de promenadă și pentru a admira biserica fostei Abații Benedictine, locul unde a fost filmată scena nunții din filmul Sunetul Muzicii. Se continuă circuitul cu popas în St. Wolfgang, situat pe malul lacului cu același nume, și în Bad Ischl, stațiunea preferată a Împărătesei Sissi. Timp liber la dispoziție în Bad Ischl. Plecare spre lacul Traunsee și oprire în Gmunden. Seara, cazare la hotel zona Salzkammergut.

Ziua 5. Hallstatt*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Hallstatt*, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstätter See și considerat unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din lume. Se vizitează cea mai veche mină de sare din lume, piațeta din centrul satului, biserica și muzeul. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături. Seara, cazare la hotel în zona Salzkammergut.

Ziua 6. Salzkammergut – Linz – Budapesta

Mic dejun. Plecare spre Linz, al treilea oraș ca mărime al Austriei. Tur de oraș în care se vizitează Piața Mare, vechea primărie, Catedrala și Castelul. Se continuă circuitul spre Budapesta unde, opțional, se poate organiza seară de folclor* cu cină în vestitul labirint de vinuri Borkatakomba din sectorul XXII, din Budapesta Budafok/Promontor. Seara, cazare la hotel în zona Budapesta, la Hotel Training Százhalombatta sau similar.

Ziua 7. Budapesta – București

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre București pe traseul Budapesta – Szeged – Arad – Timișoara – Deva – Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Pitești – București. Sosire seara în București.


Servicii incluse:
Camere: cameră dublă (mic dejun), cameră single (mic dejun).

Transport:
- autocar București - Austria (Lacurile Alpine)
- autocar Austria - București (Lacurile Alpine)

Servicii incluse în tarif:
- transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (inclus)
- cazare 6 nopți (inclus)
- asistență turistică în limba română (inclus)
- tururi de oraș (inclus)
- croazieră cu cină pe Dunăre: 35 euro/persoană (opțional)
- seară de folclor cu cină în vestitul labirint de vinuri Borkatakomba: 35 euro/persoană (opțional)
- supliment demipensiune (4 cine) (opțional)
- pachet PREMIUM – 2 excursii opționale, croazieră pe Dunare cu cină, Borkatakomba cu cină, supliment demipensiune (4 cine) (opțional)

Servicii neincluse în tarif:
- asigurare medicală și storno
- taxe de oraș/stațiune
- intrări la obiectivele turistice

*Servicii opționale:
- excursie Salzburg, Berchtesgaden și Königssee: 45 euro/persoană
- excursie Hallstatt (8 ore): 39 euro/persoană
- croazieră pe Dunăre: 35 euro/persoană
- seară de folclor cu cină în vestitul labirint de vinuri Borkatakomba, aflat în sectorul XXII din Budapesta Budafok/Promontor: 35 euro/persoană
- supliment demipensiune (4 cine): 99 euro/persoană
- PREMIUM – 2 excursii opționale, croazieră pe Dunare cu cină, Borkatakomba cu cină, și supliment demipensiune (4 cine): 239 euro/persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 35 persoane.

Oferta din categoria:


 
Circuit Lacurile Alpine - Austria, Germania, Ungaria - 7 zile / 399 EURO
Plecare Pana la
27.Sep.2020 03.Oct.2020 Rezervare
26.Jul.2020 01.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 31.03.2020
# #