Circuit CIRCUIT ŢĂRILE BALTICE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT ŢĂRILE BALTICE / 8 zile

» Plecari: 15.Sep.2020, 25.Aug.2020, 02.Jun.2020, 19.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 599 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Riga – Parnu – Tallin Sigulda Vilnius


ZIUA 1 Zbor spre Riga
Plecarea din Bucureşti şi întâlnirea cu ghidul la sosirea din aeroportul din Riga. Veţi face un tur de o jumătate de zi în care veţi vedea cele mai importante obiective turistice – Oraşul Vechi din Riga şi Art Nouveau. Veţi putea descoperi motivele pentru care Riga merită să fie vizitată. Veţi explora oraşul printr-un tur pietonal prin centrul Riga – recunoscut de UNESCO, veţi trece pe lângă casele de lemn şi veţi admira arhitectura Art Nouveau cu stilul ei fin, romantic şi surprinzător. Oraşul vechi are în jur de 150 de clădiri istorice şi străzi neschimbate din secolul al XIII – lea. Turul include intrarea la Catedrala din Riga – una dintre cele mai vechi clădiri sacre din perioada medievală din Latvia şi din Ţările Baltice. Transfer la hotelul la care veţi fi cazaţi.
ZIUA 2 Riga – Parnu – Tallin
Mic dejun. Veţi pleca spre Parnu, capitala de vară a Estoniei, unde veţi avea timp liber la dispoziţie. Vă veţi putea plimba prin parcurile încântătoare şi veţi putea admira faimoasele plaje cu nisip. Apoi veţi continua drumul către Tallin, cel mai bine conservat oraş medieval din Nordul Europei. Veţi merge pe străzile pietruite pentru a admira arhitectura încântătoare. Cândva a fost locul în care comercianţii bogaţi îşi vindeau mărfurile din Germania şi Danemarca. Acum oraşul Tallin este apreciat atât de localnici, cât şi de vizitatori datorită restaurantelor, barurilor, muzeelor şi a galeriilor, care animă centrul istoric al oraşului. Veţi vizita pe interior Catedrala Nevesky, o catedrală ortodoxă de mari dimensiuni şi decorată în stil rusesc. Este foarte bine conservată şi este unul dintre cele mai monumentale exemple de arhitectură sacră Ortodoxă din Tallin. Cazare în Tallin.
ZIUA 3 Tallin. Excursie opţională la Helsinki.
Mic dejun. Veţi avea timp liber sau puteţi participa la excursia opţională Helsinki. Veţi pleca de la hotel şi vă veţi îndrepta către port pentru a vă îmbarca pe ferryboat pentru călătoria spre Helsinki. După ce veţi ajunge, veţi lua tramvaiul pentru a începe explorarea oraşului. Veţi vedea Catedrala din Helsinki, unde veţi admira faţada de un alb strălucitor şi veţi merge apoi către Piaţa Senatului, către Palatul Prezidenţial . În continuare veţi putea petrece timp la Market Square şi pe renumitul bulevard Esplanadi , unde veţi găsi multe magazine ale designerilor. Veţi avea timp liber la dispoziţie pentru cumpărături sau vă puteţi revitaliza într-un restaurant local sau puteţi vizita alte obiective turistice. Apoi vă veţi îmbarca pe ferryboat pentru a vă întoarce în Tallin. Cazare în Tallin.
ZIUA 4 Tallin – Sigulda
Mic dejun. Veţi începe călătoria spre Sigulda şi vă veţi opri la Cascada Keila Joa, a treia cascadă ca mărime din Estonia după Narva şi Jagala cu o înălţime de 6 m şi o lărgime de zeci de m. Vă veţi putea bucura de privelişti minunate pe traseul de 3 km din parcul Kelia Joa şi veţi putea admira centrala hidroelectrică renovată. Veţi continua către Sigulda şi vă veţi opri la Peştera Gurmanis, cea mai mare peşteră din Ţările Baltice, având 19 m adâncime şi 12 m lăţime. Pe lângă faptul că este o minune a naturii, este şi un loc plin de mituri şi legende. O poveste spune că Turaida Rose şi-a găsit sfârşitul aici. O altă poveste spune că Liv Rindaugas şi-a acuzat soţia că i-a fost necredincioasă şi a îngropat-o într-o stâncă abruptă a râului Gauja, iar din lacrimile ei s-a creat peştera. Opţional puteţi participa la excursia Castelul Turaida. Cazare în Sigulda.
ZIUA 5 Sigulda – Vilnius
Mic dejun. Veţi porni către Vilnius şi veţi face oprire la Dealul Crucilor. Nicăieri în lume nu veţi mai găsi un asemenea loc , unde atât de multe cruci sunt aduse de oameni pe acest deal, considerat un loc sacru unic în lume. Oameni de diferite naţionalităţi aduc aici cruci cu numele lor şi rugăciuni pentru clemenţă. Veţi continua drumul spre Vilnius, unde veţi înnopta.
ZIUA 6 Vilnius
Mic dejun. Veţi vizita Vilnius, capitala barocă a Europei Estice, fondată în secolul al 13-lea. Obiectivele turistice din oraşul vechi (recunoscut de UNESCO ca Patrimoniu Cultural din 1994) vă vor tăia răsuflarea: Universitatea, Mânăstirea Bernandine, Biserica Sf. Ana (care separă oraşul vechi de oraşul nou), Dealul Gediminas (care oferă privelişti impresionante). Veţi vizita Biserica Sf. Ana inclusă în Patrimoniul Cultural UNESCO, fiind unul dintre cele mai interesante exemple de stil Gotic din Lituania. În continuare veţi avea timp liber sau puteţi participa la excursia opţională Castelul Trakai. Trakai a fost capitala medievală a Lituaniei în secolul al 14-lea. Monumentul central este Castelul Gotic, ce a fost restaurat la jumătatea secolului al 20-lea. Acest castel din cărămidă roşie este unic în Europa de Est. Apoi vă veţi întoarce în Vilnius, unde veţi fi cazaţi.
ZIUA 7 Vilnius – Riga
Mic dejun. Veţi pleca spre Riga şi veţi face o oprie în Jurmala, cel mai mare oraş staţiune din Ţările Baltice, care este renumit pentru climatul blând, aerul curat, apele minerale şi nămolul curativ. Atracţiile oraşului Jumala se întid pe o distanţă de 33 km de plaje cu nisip alb, cu păduri mari de pin şi încununate de graniţa naturală a oraşului – râul Lielupe. În Jumala veţi descoperi o combinaţie de case de lemn construite la începutul secolului trecut cu case construite în stil modern. Cazare la hotelul din Riga.
ZIUA 8 Zbor de întoarcere către Bucureşti
În funcţie de orarul de zbor veţi fi transferaţi la aeroport pentru zborul de întoarcere către Bucureşti.


Servicii incluse:
ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii
Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):
Riga - Hotel Bellevue sau similar
Tallin – Go Hotel Shnelli sau similar
Sigulda – Hotel Segevold sau similar
Vilnius – Hotel Panorama sau similar

Servicii incluse:
Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
7 nopţi cazare la hoteluri de 3* - 4*
Mic dejun in fiecare dimineata
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 195 €/pers
Pachet excursii opționale (zilele 3, 4 si 6): 149 €/pers.
- Tur oraş Helsinki
- Excursie Castelul Turaida
- Excursie Castelul Trakai
Pachet cine: 129 €/pers.
Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 199 €/pers.
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 44 - 0 zile inainte de plecare sau no show
- LA PLECAREA DIN 02.06.2020 - TARIFUL SE MAJOREAZA CU 50 EURO/PERS
- LA PLECAREA DIN 25.08.2020 - TARIFUL SE MAJOREAZA CU 100 EURO/PERS
- LA PLECAREA DIN 15.09.2020 - TARIFUL SE MAJOREAZA CU 50 EURO/PERS

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT ŢĂRILE BALTICE - 8 zile / 599 EURO
Plecare Pana la
15.Sep.2020 22.Sep.2020 Rezervare
25.Aug.2020 01.Sep.2020 Rezervare
02.Jun.2020 09.Jun.2020 Rezervare
19.May.2020 26.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.11.2019
# #