Circuit Croatia, Muntenegru si Serbia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croatia, Muntenegru si Serbia / 9 zile

» Plecari: 15.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 475 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Oras1 - Oras2 - Oras3


Ziua 1 – Luni, 15 iunie | Iași – Timişoara

Întâlnire luni dimineaţă la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecare pe traseul Iași – Lacu Rosu – Sovata – Mediaş – Sibiu – Deva – Timişoara. Cazare la hotel Reghina 3* sau similar.

Ziua 2 – Marţi, 16 iunie | Timişoara – Belgrad

Mic dejun. Plecăm din Timişoara şi traversăm graniţa. Am ajuns pe malurile Dunării în Belgrad, un oraș primitor și mare, fiind al 3-lea oraș ca mărime de pe malurile Dunării după Viena și Budapesta. Începem vizitarea orașului cu Catedrala Sf. Sava, considerată cea mai mare biserică ortodoxă din lume. Continuăm vizitarea orașului cu Biserica Sf. Mark și Muzeul Național de Istorie. Ne îndreptăm către Fortăreața Kalemegdan care datează din secolul al XVIII-lea, parcurgând strada Knez Mihailova, principala stradă pietonală plină de magazine și de spectacole stradale. Cazare la hotel Holiday Inn Express Belgrade City 4* sau similar.

Ziua 3 – Miercuri, 17 iunie | Belgrad - Kolasin

Mic dejun. Excursia continuă către Kolasin, Muntenegru. Pe traseu putem admira parcul național Drumitor. Tot pe traseul nostru către Kolasin, trecem Canionul Tara, un pod impresionant care leaga două masive muntoase. Canionul Tara se întinde pe o lungime de peste 80 km și are o adâncime de 1300 m. Este al 2-lea ca mărime din lume. Cazare în Kolasin la Hotel & Resort Gacka 4* sau similar.

Ziua 4 – Joi, 18 iunie | Kolasin – Podgorica - Budva

Mic dejun. Începem explorarea orașului Podgorica, un oraș aflat la intersecția culturală a mai multor drumuri, importante din punct de vedere istoric, lângă râurile Zeta, Moraca, Cijevna, Ribnica și Sitnica. Începem vizitarea orașului cu Biserica Învierea Domnului și continuăm cu un tur de oraş cu autocarul. După-amiază, plecăm către Budva, metropola turistică a Muntenegrului. Numeroasele plaje şi peisaje împrejmuiesc mica staţiune de la Marea Adriatică. Cazare la hotel Mena 3* sau similar.

Ziua 5 – Vineri, 19 iunie | Budva (opţional Kotor)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională de-a lungul fiordului Kotor, cel mai sudic fiord in lume. Vom vizita cele mai spectaculoase orăşele al fiordului. Începem cu un tur pietonal în Tivat, oraşul bogaţilor, şi continuăm cu oraşul Kotor, unde vom putea admira cetatea dar şi frumuseţile oraşului. Timp liber pentru masă şi pentru plimbare. Părăsim oraşul Kotor, şi ne îndreptăm către Perast, de unde putem admira mănăstirea de pe insulă. Facem turul complet al fiordului şi revenim în Budva. Timp liber în Budva. Cazare la hotel Mena 3* sau similar.

Ziua 6 – Sâmbătă, 20 iunie | Budva – Dubrovnik - Split

Mic dejun. Ne îndreptăm către Dubrovnik, oraș cunoscut ca perla turismului croat. Dubrovnik a reprezentat întotdeauna tezaurul bogației arhitectonice și culturale pentru turiști. Începem vizitarea orașului cu Poarta Pile și Mănăstirea Franciscana. Ajungem pe strada Stradun, care este strada principală a orașului, cea mai lungă reprezentând mândria localnicilor. Ne îndreptăm către Piața Luza de unde putem admira Turnul cu Clopot. Tot în această piață regăsim și Columna lui Orlando, Biserica Sf. Blaise dar și Palatul Sponza. Continuăm vizita către Palatul Rectorilor, care a fost Palatul Consiliului Major, iar astăzi funcționează ca Muzeu de Istorie. În apropierea muzeului, vom vizita și Catedrala, una din cea mai interesantă și reprezentativă clădire a orașului cetate. Cazare în zona Split la hotel Krilo 3* sau similar.

Ziua 7 – Duminică, 21 iunie | Split – Zagreb

Mic dejun. Continuăm vizita cu oraşul Split, cel mai mare oraş de pe coasta Dalmata, pe care îl putem considera nu doar un oraș medieval, ci chiar un oraș antic locuit până în prezent. Vizităm Catedrala Sf. Dominus care este un complex religios format din biserica dedicată Fecioarei Maria, un mausoleu imperial otoman și două clopotnițe. Continuăm vizita către Poarta de Aur, intrarea principală a Palatului lui Dioclețian. Ultimul obiectiv, este Palatul lui Dioclețian, o operă monumentală datorită dimensiunii sale. Părăsim oraşul Split și ne îndreptăm către Zagreb unde vom face un tur de oraş şi vom admira Catedrala din Zagreb, Piața Ban Jelacic, Poarta Fecioarei Maria, Parlamentul Croației, Biserica Sf. Mark, Turnul Lotrščak şi Teatrul Național din Zagreb. Cazare la hotel Europa 3* sau similar.

Ziua 8 – Luni, 22 iunie | Zagreb (opţional Parcul Naţional Plitvice)

Mic dejun. Timp liber în Zagreb, sau excursie opţională la Parcul Naţional Plitvice. Parcul Național Plitvice, format dintr-o salbă de lacuri limpezi, și cascade amplasate într-o zona de o frumusețe și sălbăticie rară. Vom petrece aproximativ 5 ore în care facem un tur al parcului cu vaporașul electric și cu trenulețul. Putem admira lacul, canionul Limestone, cele două cascade impresionante și vegetația sălbatică. Dupa ce ne încărcăm bateriile în acest minunat parc, ne îndreptăm către Zagreb. Cazare la hotel Europa 3* sau similar.

Ziua 9 – Marţi, 23 iunie | Zagreb – Postojna - Treviso - Iaşi

După micul dejun, părăsim Croaţia, şi ne îndreptăm către Peştera Postojna, una dintre cele mai mari grote europene. Mai bine de 20 de kilometri de galerii, săli şi coridoare magnifice, este cea mai mare atracţie turistică din Slovenia şi unul dintre cele mai mari monumente carstice din lume. Părăsim Slovenia, şi ne îndreptăm către Treviso de unde ne îmbarcăm pe zborul spre casă cu compania Wizz Air. Decolare la ora 21:25, aterizare la ora 00:30 în Iaşi.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
- 8 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun
- Transport autocar
- Bilete de avion Treviso – Iaşi
- Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)
- Parcările, taxele de drum
- Însoțitor de grup

Nu sunt incluse:
- Intrările la obiectivele turistice
- Taxele de aeroport – 95 euro
- Bagaj de cală
- Taxele de oraş

Reducere Early Booking până la data de 25.02.2020 (20 euro/persoana)!

Termene de plata:
- 75 euro la înscriere
- 250 euro pana la 25.03.2020
- Restul de plată până pe 25.05.2020

Oferta din categoria:


 
Croatia, Muntenegru si Serbia - 9 zile / 475 EURO
Plecare Pana la
15.Jun.2020 23.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #