Circuit CROATIA - SLOVENIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CROATIA - SLOVENIA / 9 zile

» Plecari: 05.Jun.2020, 30.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 995 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 04.06.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Ljubljana – Opatija – Rijeka – Plitvice National Park – Licko Petrovo Selo – Split – Dugopolie –
Dubrovnik – Sibenik – Zagreb


Ziua 1 (30.05): BUCURESTI – LJUBLJANA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:55 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines cu destinatia Zagreb (zbor cu escala in Viena). Sosire la destinatie la ora locala 14:05. Transfer catre Ljubljana si efectuarea formalitatilor pentru cazare. Restul dupa amiezei este liber pentru descoperirea orasului pe cont propriu si servirea mesei. Cazare la Austria Trend Hotel Ljubljana 4* sau similar in zona Ljubljana.
Ziua 2 (31.05): LJUBLJANA
Dupa servirea micului dejun pornim intr-un tur de oras impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Alaturi de acestia vom descoperi mai multe informatii despre atractii precum Piata Preseren, Podul Dragon sau Piata Republicii. Vizitarea Castelului din Ljubljana, precum si o plimbare aparte cu funicularul sunt puncte cheie ale vizitei in capitala Sloveniei (se achita separat la insotitorul de grup). Castelul se bucura de propria sa cultura de vita de vie, cu o poveste delicioasa, precum recolta ei. Funicularul este conceput sub forma unei punti de observare, astfel ca, din interiorul sau, pe timpul deplasarii, turistii se pot bucura de o panorama asupra frumosului oras. Timp liber pentru servirea mesei si pentru vizitarea orasului sau cumparaturi pe cont propriu. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (01.06): LJUBLJANA – OPATIJA (109 km)
Mic dejun. Astazi pornim catre Opatija, orasul in care a luat nastere turismul croat. Datorita faptului ca se afla la malul marii si ca totul arata parca scos din poveste, Opatija este unul dintre locurile in care timpul trece mai lent, pentru ca fiecare sa isi poata incarca sufletul cu linistea si frumusetile oferite de acesta. Vom face un tur al orasului alaturi de un ghid local, dornic sa impartaseasca cu noi secretele acestei perle de la malul Adriaticii. Seara vom avea timp liper pentru a savura bunatatile locale si a explora imprejurimile. Cazare la Grand Hotel Adriatic 4* sau similar in Opatija.
Ziua 4 (02.06): OPATIJA – RIJEKA – PLITVICE NATIONAL PARK
– LICKO PETROVO SELO (155 km)
Dupa servirea micului dejun pornim catre cel mai vizitat parc natural din Croatia, Parcul National Lacurile Plitvice. Un prim obiectiv va fi micutul orasel de la malul marii, Rijeka, ale caror atractii principale le vom descoperi in cadrul unui tur pietonal cu insotitorul de grup. Ne indreptam apoi catre frumosul parc national. Lacurile de la Plitvice fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind unice in lume atat pentru peisajul natural deosebit pe care il ofera publicului, cat si pentru flora si fauna caracteristice regiunii, intalnite in cadrul parcului. Cea mai spectaculoasa parte este interiorul parcului pe care il vom vizita alaturi de un ghid local, ce ne va oferi cele mai interesante si mai atractive informatii despre Plitvice. Biletul de intrare se achita la fata locului (cca. 300 kuna/persoana). In decursul dupa amiezei plecam catre localitatea Licko Petrovo Selo. Cina inclusa la restaurantul din apropierea hotelului. Cazare la Hotel Big House Plitvicka Jezera 3* sau similar.
Ziua 5 (03.06): LICKO PETROVO SELO – SPLIT – DUGOPOLIE (280 km)
Mic dejun. Pornim apoi spre sudul Croatiei, catre orasul Split, aflat si el pe malul marii. Split este al doilea oras ca marime de pe teritoriul Croatiei si cel mai mare din regiunea dalmata. Alaturi de ghidul local vom descoperi cum orasul, initial colonie greceasca, a devenit oras bizantin, iar in cele din urma oras dalmat. Vom vizita Palatul Diocletian, parte a patrimoniului UNESCO, ce dateaza inca din vremea impartului
roman cu acelasi nume. Timp liber pentru servirea mesei. Lasam apoi in urma orasul Split si pornim catre Dugopolje unde vom ajunge in jurul orei 20:30. Cazare la Hotel Katarina 4* sau similar din Dugopolje.
Ziua 6 (04.06): DUGOPOLIE – DUBROVNIK (214 km)
Dupa servirea micului dejun pornim catre orasul Dubrovnik, unul dintre cele mai populare orase de la malul Mediteranei si un important port maritim. Vom ajunge in jurul pranzului si vom incepe un tur de oras pe parcursul caruia admira principalele obiective si vom vizita Catedrala Romano-Catolica si camera memoriala din cadrul Palatului Sponza. Nu trebuie ratate nici zidurile
orasului – spectaculoase si incarcate cu istoria bogata a acestuia (urcare optionala). Cazare la Hotel Tirena Sunny Holiday 3* sau similar in Dubrovnik.
Ziua 7 (05.06): DUBROVNIK - SIBENIK (278 km)
Mic dejun. In prima parte a zilei ne bucuram de timp liber pentru a vizita frumosul oras Dubrovnik pe cont propriu sau pentru a ne relaxa pe plaja. Doritorii pot participa la un tur pietonal cu tematica Urzeala Tronurilor (Game of Thrones), unde se vor atinge principalele puncte de interes ale orasului ce se regasesc si in celebra serie. Dupa amiaza vom porni catre urmatoarea destinatie, orasul Sibenik. Cazare la Hotel Panorama 4* sau similar in Sibenik.
Ziua 8 (06.06): SIBENIK - ZAGREB (339 km)
Mic dejun. Dimineata, timp liber si servirea mesei de pranz. Cei ce isi doresc sa descopere pe cont propriu orasul Sibenik pot opta pentru obiective precum Fortareata Sfantul Mihai, Catedrala din Sibenik sau centrul vechi al orasului. Pornim in decursul dupa amiezei catre capitala Croatiei, orasul Zagreb, unde vom ajunge in jurul orei 18:30. Dupa efectuarea formalitatilor de cazare, timp liber pentru servirea mesei de seara. Cazare la Hotel Panorama 4* sau similar in Zagreb.
Ziua 9 (07.06): ZAGREB - BUCURESTI
Mic dejun. In decursul diminetii vom efectua un tur al orasului Zagreb, alaturi de ghidul local, ce va include principalele atractii ale acestuia: Turnul Lotrscka, centrul istoric al orasului, Catedrala, Poarta de Piatra sau Teatrul National. Pornim apoi catre aeroport. Imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatie Bucuresti (escala la Viena), unde vom ajunge in jurul orei 20:10.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Zagreb si retur cu compania Austrian Airlines (schimbarea curselor la Viena);
• bagaj de cala de 23 kg/ persoana;
• 8 nopti cazare cu mic dejun in Croatia si Slovenia la hoteluri de 3* in camera standard, dupa cum urmeaza: 2 nopti in Ljubljana, 1 noapte in Opatija, 1 noapte in Licko Petrovo Selo (Plitvice), 1 noapte in Split, 1 noapte in Dubrovnik,
1 noapte in Sibenik, 1 noapte in Zagreb;
• transferuri cu autocarul la / de la aeroportul din Zagreb;
• transport cu autocarul intre orasele mentionate in program;
• tur de oras in Ljubljana, Opatija, Split, Dubrovnik, Sibenik, Zagreb cu autocar si ghizi locali;
• tur de oras in Rijeka cu insotitorul de grup;
• vizita la Palatul Diocletian din Split, Catedrala Romano Catolica si Palatul Sponza din Dubrovnik;
• cina in Licko Petrovo Selo;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport si catering incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie, anul 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
• taxele de oras/ statiune – aproximativ 15 Euro/persoana/sejur - aceste taxe se achita personal, direct la hotel;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 15 Euro/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice (aproximativ 110 Euro/persoana; tariful include: Castelul si funicularul din Ljubljana, Parcul National Plitvice, galeriile subterane ale Palatului Diocletian, zidurile orasului Dubrovnik);
• alte mese decat cele mentionate in program.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
30.05 Bucuresti 07:55 – Viena 08:40 durata zborului: 1h45min
30.05 Viena 13:10 – Zagreb 14:05 durata zborului: 1h05min
07.06 Zagreb 15:25 – Viena 16:15 durata zborului: 55min
07.06 Viena 17:35 – Bucuresti 20:10 durata zborului: 1h35min
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 70 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de inceperea programului nu se vor inscrie minim 20 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si
cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;
⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Oferta din categoria:


 
CROATIA - SLOVENIA - 9 zile / 995 EURO
Plecare Pana la
05.Jun.2020 13.Jun.2020 Rezervare
30.May.2020 07.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.01.2020
# #