Circuit ELVETIA – AUSTRIA, 10 zile, transport autocar

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ELVETIA – AUSTRIA, 10 zile, transport autocar / 10 zile

» Plecari: 13.Sep.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 07.09.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Budapesta – Innsbruck – Liechtenstein – Taesch – Zermatt – Chamonix Mont Blanc – Geneva – Lausanne – Montreux – Berna – Biel – Interlaken – Lucerna – Zurich – Cascada Rinului Schaffhausen – Salzburg – Viena – Budapesta


PROGRAMUL EXCURSIEI


13 septembrie | BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Ibis Styles City West 3*+ sau similar.

14 septembrie | BUDAPESTA – INNSBRUCK – OTZTAL
Mic dejun. Excursia continua spre Innsbruck – Capitala Tirolului, unde ajungem spre seara. Orasul a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii: Muzeul Ferdinandeum (exterior), Goldenes Dachl - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in anul 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand al II-lea si al sotiei sale. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Otztal, statiune tiroleza la mica distanta de Innsbruck, locul unde vom innopta in aceasta seara. Cazare hotel Aktiv Hotel Otztal Bahfof 3* sau similar.

15 septembrie | ALPII AUSTRIECI – ALPII ELVETIENI
Mic dejun. Astazi vom strabate peisaje mirifice prin Alpii Austrieci, trecand de celebra statiune Sankt Anton am Alberg si tunelul Arlberg spre Liechtenstein pe care-l vom traversa in drumul nostru spre Elvetia. Odata ajunsi in Tara Cantoanelor, ne indreptam spre Chur si de acolo vom parcurge un traseu splendid prin Alpii Elvetieni in directia Andermatt – Brig, pentru a ajunge in statiunea Taesch. In functie de condiitiile de drum din munti, daca timpul permite, din Taesch, optional, va puteti imbarca in trenurile care fac legatura cu statiunea Zermatt (1.606 m) de la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch – Zermatt se parcurge cu trenul. Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch. Cazare la hotel Modern Rooms by Tascherhof 4* sau similar Taesch.

16 septembrie | MONT BLANC – CHAMONIX – GENEVA
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru – Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta – Chamonix Mont Blanc (1.035 m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta „Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare la hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva.

17 septembrie | GENEVA – LACUL LEMAN
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa printre primele locuri in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare la hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva.
Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

18 septembrie | GENEVA - LAUSANNE – MONTREUX – BERNA – BIEL
Mic dejun. Excursie la Lausanne – capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un tur de oras si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Pentru cazare ne indreptam catre Biel, pe malul lacului cu acelasi nume. Cazare la hotel Mercure Plaza 4* Biel sau similar.

19 septembrie | INTERLAKEN – LUZERNA – ZURICH
Mic dejun. Dimineata devreme, ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Interlaken – o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See, unde veti puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri. Continuam apoi catre Lucerna – o alta statiune celebra din tara cantoanelor, unde principala atractie de aici o constituie Kapellbrücke – Podul cu Capela construit din lemn in secolul XIV. Excursia continua spre Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal – FIFA. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel A-Ja Resort 4* sau similar Zurich.

20 septembrie | ZURICH – CASCADA RINULUI SCHAFFHAUSEN – SALZBURG
Mic dejun. Ne incepem ziua cu o excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Ne imbarcam in autocar si ne continuam excursia catre Salzburg. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Cazare hotel Austria Trend Hotel Salzburg Mitte 3* sau similar.

21 septembrie | SALZBURG – VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Dimineata devreme ne indreptam catre Capitala Austriei – Viena unde vom face un Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez - Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Ibis Styles City West 3*+ sau similar Budapesta.

22 septembrie | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
19


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar pe toata durata programului*
• Cazare 9 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Ibis Styles City West 3*+ sau similar
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Aktiv Hotel Otztal Banhof 3* sau similar
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Modern Rooms by Tascherhof 4* sau similar
o 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Mercure Plaza Biel 4* sau similar Biel
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel A-Ja Resort Zurich 4* sau similar Zurich
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Hotel Austria Trend Salzburg Mitte 3* sau similar Salzburg
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Ibis Styles City West 3*+ sau similar
• Tururile de oras prevazute in program la: Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck, Zurich, Berna, Geneva
• Excursiile si vizitele din program la: Chamonix Mont Blanc, Montreux, Laussane, Interlaken, Lucerna, Cascada Rinului Schaffhausen
• Tururile pietonale cu insotitorul de grup
• Taxe autostrazi si parcari incluse
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• taxe de oras acolo unde se aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel
• intrarile la obiectivele turistice din program
• biletul de tren Taesch – Zermatt – Taesch
• excursiile optionale

*Nota: Tarifele de transport au fost calculate pe baza legislatiei valabile la momentul publicarii programului (25iunie2020). In situatia in care statele de destinatie vor introduce noi reglementari prin care transportul va fi limitat la 50% din capacitate, tarifele de transport se vor ajusta in mod corespunzator, iar agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful excursiei.

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti
• Ramnicu-Valcea, Pitesti


Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas
Tarif: 35 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors

Oferta din categoria:


 
ELVETIA – AUSTRIA, 10 zile, transport autocar - 10 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
13.Sep.2020 22.Sep.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.07.2020
# #