Circuit FRANȚA-ELVEȚIA CĂLĂTORIE CU STIL ÎN MUNȚII JURA ȘI MONT BLANC

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

FRANȚA-ELVEȚIA CĂLĂTORIE CU STIL ÎN MUNȚII JURA ȘI MONT BLANC / 7 zile

» Plecari: 19.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1295 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


ZIUA 1, 19.08.2020: Întâlnire pe aeroportul din Timișoara, la ora 04:00 dimineața pentru zborul Lufthansa, Timișoara 06:15 – Munchen 06:45; Munchen 10:40 – Lyon 12:00. Transfer și cazare la hotel, în Lyon. Tur pietonal în orașul vechi Lyon și intrări la Catedrala Saint Jean și Bazilica Marie de la Fourviere.

ZIUA 2, 20.08.2020: GENEVA. După micul dejun, mergem la Geneva, cu mijloacele de transport locale. Ne cazăm la hotel, în Geneva. Întreaga zi rămasă la dispoziție ne-o petrecem în Geneva. Primul popas va fi în Parcul Națiunilor, apoi vizităm Catedrala Saint Pierre și Grădina Englezească. Ne bucurăm de priveliștea oferită de Lacul Geneva și de celebra fântână „Jet d`Eau” pentru care este atât de cunoscut acest lac. Seara ne-o petrecem în orașul vechi. Cazare în Geneva.

ZIUA 3, 21.08.2020: GENEVA. Timp liber pentru shopping în Geneva. OPȚIONAL: Vă propunem un tur ghidat în orașul Chamonix –un oraș alpin pitoresc - și pe vârful Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Europa. Se urcă cu telecabina pe vârful Aiguille de Midi, apoi se vizitează Montenver-Mer de Glace (considerat cel mai mare ghețar al Franței), în care vom ajunge cu un trenul special, trecând printr-un peisaj de vis. Vom savura un prânz în stil franțuzesc la Chamonix, apoi vom pleca spre Geneva, unde ne vom caza.

ZIUA 4, 22.08.2020: GENEVA-BOURG EN BRESSE. După micul dejun, transfer cu mijloace de transport locale de la Geneva spre Bourg en Bresse. Tur pietonal în orașul Bourg en Bresse, unde ne vom caza.

ZIUA 5, 23.08.2020: BOURG EN BRESSE - MUNȚII JURA - LYON. După micul dejun, la ora 08:30, începem călătoria noastră într-o Franță mai puțin cunoscută, îndreptându-ne spre Munții Jura. Oprim în localitatea La Pesse, unde ne vom aproviziona de la un magazin de produse locale tradiționale, pentru un picnic la poalele vârfului Cre du Merle. Pentru cei care doresc, se poate urca într-o drumeție pe acest vârf, de unde, în zilele senine, se poate vedea Vârful Mont Blanc. Cei care nu doresc să meargă în drumeție, pot rămâne în zona de picnic sau pot merge, pe jos, cca. 10-15 min, spre o poieniță cu vedere la vârfurile montane din jur. La întoarcere, ne oprim pentru un scurt picnic în zona special amenajată. Ne îndreptăm apoi spre un lac glaciar superb, în localitatea Nantua, unde staționăm aproximativ două-trei ore, timp în care vom lua și masa de prânz la o terasă de pe malul lacului. După prânz, mergem către Parcul Național Grottes du Cerdon, de unde trenulețul ne va duce la peșterile neolitice (pe care le vom vizita) și ne vom bucura de activitățile pe care le oferă parcul. Seara se va încheia cu o degustare de vinuri la o cramă cu tradiție în prezentarea vinurilor de Cerdon. Cazare în orașul Lyon.

ZIUA 6, 24.08.2020: LYON - ANNECY. Dimineața, după micul dejun, transfer cu mijloace de transport locale în orașul Annecy. Vom începe vizita acestui oraș supranumit și Veneția Alpilor cu un tur pietonal pe aleile și străduțele pietruite care șerpuiesc printre case vechi multicolore și printre canalele mărginite de jardiniere multicolore pline cu flori pentru care este renumit orașul. Deja îndrăgostiți de acest mic orășel franțuzesc cu o vechime considerabilă și un farmec aparte, ne oprim pentru prânz în centrul vechi. După prânz, vă propunem – opțional - o croazieră pe Lacul Annecy, înconjurat de vârfurile montane înzăpezite, unul dintre cele mai largi lacuri din Franța, cunosut și ca cel mai curat lac din această țară. După plimbare, ne întoarcem în Lyon unde avem cazarea.
ZIUA 7, 25.08.2020: Mic dejun, transfer la aeroport pentru zborul Lufthansa, Lyon 16:45 – Munchen 18:05; Munchen 19:30 – Timișoara 21:55.Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE:
• biletul de avion Timișoara-Lyon-Timișoara, compania Lufthansa cu escală în Munchen;
• bagaj de mână mare max. 8kg și bagaj de cală 20kg;
• 6 nopți cazare la hotel 3* cu mic dejun;
• transferurile de la aeroport la hotel în Lyon și Geneva, cu mijloace de transport locale;
• transport cu mijloace de transport locale Geneva –Bourg-en-Bresse-Lyon;
• excursia în Annecy (transport);
• excursia în Munții Jura (transport).

PREȚUL NU INCLUDE:
• Asigurare medicală și storno;
• Intrări la obiective turistice;
• croazieră pe Rhone în Lyon și Annecy (13 E, respectiv, 15 E – tarife aproximative);
• intrarea la Grottes du Cerdon și degustarea de vin (aprox. 60 E);
• excursia de o zi la Mont Blanc din Geneva (aprox. 250 E).

Oferta din categoria:


 
FRANȚA-ELVEȚIA CĂLĂTORIE CU STIL ÎN MUNȚII JURA ȘI MONT BLANC - 7 zile / 1295 EURO
Plecare Pana la
19.Aug.2020 25.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.03.2020
# #