Circuit In ritm de polka - Circuit Polonia & Cehia - autocar 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

In ritm de polka - Circuit Polonia & Cehia - autocar 2020 / 10 zile

» Plecari: 04.Sep.2020, 11.Aug.2020, 07.Jul.2020, 28.May.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 420 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 29.08.2020
» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Cracovia – Czestochowa – Varşovia – Poznan – Berlin – Potsdam – Dresda – Praga – Brno


Program

 Ziua 1. București – Budapesta
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Verifică lista cu oraşele prin care tranzităm ţara. Ajungem în cursul serii la Budapesta. Cazare în Budapesta.

 Ziua 2. Budapesta – Cracovia
Plecăm din Budapesta, o destinație familiară și ne așezăm confortabil în scaunele autocarului. Trecem prin Slovacia, traversăm Munții Tatra prin Parcul Național Tatra Mică admirând cadre spectaculoase ce trebuie suprinse cu obiectivul. Ajungem după-amiaza în Cracovia și descoperim primele semne care ne confirmă că suntem într-o fostă capitală, loc de încoronare și reședință a monarhilor polonezi până în 1734. Pe colina Wawel, situată deasupra râului Vistula, admirăm cel mai important complex arhitectonic, fosta reședință regală, Castelul Wawel şi Catedrala unde a predicat Karol Wojtyla viitorul Papă Ioan Paul II . În criptele din subsolul catedralei se află mormintele regilor Poloniei.

Moment de răgaz:
Cu siguranță ai observat numărul copleșitor de mare al consoanelor din vocabularul polonez. Ca să le poți ignora cu seninătate, hai să gustăm un pahar sau două de Tatanka - supranumită și "placintă de mere" datorită gustului său puternic aromat. Băutura tradițională este un amestec de vodka zubrówka, suc de mere și scorțisoară. Se servește cu un strop de lămâie și gheață. Delcios!
Pornim spre hotelul nostru din Cracovia pentru cazare.

 Ziua 3. Czesctochowa – Varşovia
Continuăm călătoria spre Czestochowa. Orașul găzduiește Mănăstirea Jasna Gora ridicată în secolul al XIV-lea care atrage mii de pelerini din întreaga lume în fiecare an. În mănăstire vom putea admira celebra icoană a Madonei Negre, despre care se spune că este făcătoare de minuni. Se povestește că icoana ar fi reușit să oprească invazia trupelor suedeze în secolul al XVII-lea și să salveze mănăstirea de jaf.
Ținta noastră finală din această zi este Varșovia, capitala Poloniei. Ajungem în Varșovia, iar prima oprire o facem în Centrul Vechi, inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Suntem înconjurați de clădiri impunătoare, edificii care au marcat momente cruciale din istoria Poloniei. Ne impresionează Catedrala Sf. Ioan, Piața Veche, Fortăreața Barbakan, Columna lui Sigismund al III-lea, Palatul Regal și Biserica Sfintei Cruci în care se află urna cu inima celui mai romantic compozitor din toate timpurile, Frederik Chopin. Timp liber în Varşovia.
Moment de răgaz (timp liber):
În timpul liber vă propunem o scurtă o scurtă plimbare în parcul Lazienki cu al său impresionant “Palat Plutitor", reședința de vară a ultimului rege al Poloniei, Stanislaw August Poniatowski.
Ne retragem la hotelul nostru din Varșovia pentru odihna binemeritată.

 Ziua 4. Varsovia – Poznan – Berlin
După micul dejun continuăm aventura în ritm de polka, făcând un scurt popas în Poznan, unul dintre cele mai vechi și pitorești orașe ale Poloniei. Vechea Piață din Poznan este inima orașului și în același timp a treia ca mărime din Polonia. Clădirile din interiorul pieței – Vechea Primărie, Vechea Casă de Cântărire a Mărfii, Muzeul Militar Wielkopolska, Muzeul dedicat Revoltei Polonia Mare, Fosta Cancelarie a orașului – îmbină stiluri arhitecturale diferite creând un impact vizual deosebit. Piața este înfrumusețată și de fântâna zeiței Proserpina, Statuia Sf. Ioan Nepomucene sau alte fântâni care îi înfățișează pe zeii Neptun, Apolo și Marte.
Părasim Polonia și pornim spre următoarea noastră destinatie: Germania. Ajungem în cursul serii în Berlin. Cazare la hotel în Berlin.

 Ziua 5. Berlin
În prima parte a zilei facem un tur al Berlinului, un reper de top care fascinează pe oricine dornic să exploreze cultura vibrantă, arhitectura de top, mâncărurile fabuloase și istoria fulminantă. Ne plimbăm pe Bulevardul Unter den Linden, care a fost inițial o rută de călărie, apoi a devenit bulevard regal, continuăm cu Gendarmenmarkt, probabil cea mai frumoasă piață din oraș, apoi vedem un marcant simbol al Berlinului, Poarta Brandenburg. Nu putem omite în turul nostru nici Reichstag, clădirea care găzduiește Parlamentul German, Alexanderplatz, unde se află Turnul de Televiziune și ruinele Zidului Berlinului.

Moment de răgaz(timp liber):
Suntem în țara celor care au pretenția că sunt cei mai prolifici consumatori de bere din lume. Însă astăzi pe noi nu ne interesează cantitatea, ci calitatea. Vom face o degustare de bere fermentată ca pe vremuri de berarii de la Eschenbrau, din Berlin. Gustul unei beri artizanale, fermentate după o rețetă unică ne va pune la încercare imaginația. Gustul poate cuprinde arome ușor fructate, iar aciditatea blândă ne va convinge să mai experimentăm încă odată, și încă odată… Să te tot bucuri de experiențe atât de spumoase.
După-amiaza, avem timp liber pentru a descoperi și alte lucruri interesante în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, conținând renumite colecții din Orientul Apropiat, antichități clasice și Arta Islamică sau vizită la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Seara cazare la același hotel din Berlin.

 Ziua 6. Berlin – Potsdam – Berlin
“I am a Berliner!” Nu puteam să nu-l cităm pe John F. Kenedy care a rostit celebra frază într-un Berlin izolat și divizat din cauza Războiului Rece. Avem întreaga zi la dispoziție pentru a ne plimba prin Berlin. Locuitorii săi se bucură din plin de spațiile verzi numeroase din oraș, parcul Tiergarten fiind cel mai popular. Umbros și cu o mică insulă în interior, parcul găzduiște în zona de vest Zoo Berlin, cea mai veche grădină zoologică din Germania. Se întinde pe 35 de hectare și este casa a 1.380 de specii pe care le puteți vedea. Merită să menționăm că la Muzeul de Istorie Naturală din Berlin se află cel mai mare schelet de Tyrannosaurus rex din lume, alături de alte sute de animale fascinante.
Opțional, putem face o excursie la Potsdam, capitala landului Brandenburg. Vom vedea Palatul Sanssouci, fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare și parcul care îl înconjoară, de o frumusețe rară. Grădinile terasate, fântânile arteziene și statuile superbe i-au adus locului meritul de a face parte din Patrimoniul UNESCO.
Seara ne întoarcem în Berlin. Cazare la același hotel din Berlin.

 Ziua 7. Berlin – Dresda – Praga
Pornim apoi mai departe în călătoria noastră, căci ne așteaptă Dresda, inima culturală a Saxoniei, un oraș care a reușit să renască din ruine după devastatoarele bombardamente din 1945, în al II-lea Razboi Mondial. De altfel multe dintre clădirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite după schițe și picturi și redeschise abia în anii ’70-80. Mergem în Theaterplatz unde ne întâlnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astăzi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. În periplul nostru, încercăm să acoperim cât mai multe obiective: Complexul muzeal Zwinger în stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție; Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannsturm; Superbele terase și grădini Bruhlsche Terasse, loc de promenadă pentru localnici. Dacă timpul ne mai permite, zăbovim câteva minute pe Prager Strasse, inima comercială a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea.
În cursul serii ajungem în Praga. Pentru a intra în atmosfera pragheza, vă propunem o croazieră pe Vltava. Verificați dacă aparatele foto au bateriile încărcate.

 Ziua 8. Praga – Karlstein – Praga
Orașul turlelor, Praga egalează Parisul în frumusețe și eleganță, iar berea sa este considerată de către milioane de oameni ca fiind cea mai bună din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a cărei construcție a durat 600 de ani, apoi ne continuam vizita în Castelul Praga, care pare desprins din cărțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, având 570 de metri lungime, aproximativ 128 lățime și o suprafață totală mai mare decât șapte terenuri de fotbal. Ne plimbăm pe lângă numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala cehă, punct de întâlnire pentru îndrăgostiți și promenada favorită a localnicilor. Facem un popas în Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic. Monumentul exercită o puternică atracție asupra turiștilor, acest lucru datorându-se faptului că de fiecare dată când sunt anunțate orele, are loc un adevărat spectacol animat, care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla în apropiere, aceștia neîncetând niciun moment să filmeze sau să fotografieze spectacolul oferit zilnic de bătrânul orologiu.

Moment de răgaz (timp liber):
Chiar daca nu ești consumator de bere, trebuie să guști berea din Praga, Vytopna Railway Restaurant, situat în piața Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie să le vizitezi, unde pe lângă zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atracția localului, 900 m de cale ferata în miniatură. Spre încântarea clienților, băutura este adusă la fiecare masă în vagonul trenului care circulă pe aceste șine.
După-amiaza, program liber în Praga pentru vizite individuale. Vă propunem o excursie opțională pentru a vizita Castelul Karlstein. Este un castel în stil gotic, construit în perioada 1348-1365 din dispoziția lui Carol al IV-lea, împărat al Sfântului Imperiu Roman și rege al Boemiei. Castelul a servit ca loc de păstrare a bijuteriilor coroanei Cehiei sau Boemiei, a sfintelor relicve și a altor comori regale. Întoarcere la Praga pentru cazare la același hotel.

 Ziua 9. Praga – Brno – Punkva – Budapesta
Nu putem părăsi Cehia fără a vizita Brno, capitala neoficială a Moraviei şi al doilea oraș ca mărime al ţării. Aici descoperim Vechea Primărie, cel mai "bătrân" edificiu din Brno. Turnul Vechii Primării are o faţadă frumoasă pe care este inscripționat simbolul orașului, un dragon, care are o poveste foarte asemănătoare cu cea a balaurului din Cracovia: şi dragonul din Brno a sfarşit într-o capcană întinsă de localnici, în acelaşi mod exploziv. Zărim în apropiere turnurile ascuțite ale Catedralei Sf Petru și Pavel.
Timp liber în Brno sau excursie opțională pentru vizitarea Pesterii Punkva, cea mai vizitată peștera a Moraviei, datorită plimbarii romantice cu barca pe râul subteran Punkva. Ne îndreptam spre destinatia finala a programului nostru - Budapesta.

Experiență: ritm și gusturi tradiționale
Dacă te întrebai cu ce ai mai putea umple timpul înainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum sună pentru tine “Seară de Crama“? (opțional).
Te invităm la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seară împreună. Crama oferă vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorbă și de depănat amintirile proaspete din vacanță. Înainte de a încheia, trebuie musai amintit desertul care se găsește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respectă: somlуi galuska, adică un pandişpan pufos, glazurat cu cremă de ciocolată şi frişcă bătută. În timp ce ne delectăm cu cina festivă, ne hrănim și inimile cu programul folcloric de dans și muzică tradițională. Destulă vorbă! Hai să ciocnim cupele, să schimbăm numere de telefon și să celebrăm prietenii noi. În definitiv, suntem camarazi de călătorie și nu-i exclus să mai fim și altădată!
Cu bateriile încărcate și plini de voie bună, revenim la hotelul nostru din Budapesta.

 Ziua 10. Budapesta – Bucureşti
După micul dejun vom pleca spre țară, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am văzut, nerabdători să pornim iar la drum.

PUNCTELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ/ (autocar sau microbus):
BUCUREŞTI Autogara Centrală - București 06.30
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.30
RM.VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 12.00
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancrăm 12.30
DEVA McDonald’s GARĂ 14.30
TIMIŞOARA Benzinaria Gazprom Dumbrăvița 15.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timișorii 16.30

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.


BINE DE ŞTIUT

• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
• Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor..
• In functie de capacitatea grupului se poate folosi: autocar; miniautocar; minibus;
• Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.
Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
1


Servicii incluse:
DATE DE PLECARE 2020:
28.05; 07.07; 11.08; 04.09

PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA

TARIF BEST DEAL= 245 € + 175 € (transport autocar/minibus)/pers
 Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
 Nu se acceptă modificări sau anulări.
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENȚIE! LOCURI LIMITATE!

TARIF PROMO = 275 €+ 175 € (transport autocar/minibus)/pers
 Tarif disponibil și în varianta de transport individual (include serviciile de cazare și asistență turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!
 Oferta este valabilă până la 31.01.2020.

TARIF STANDARD =305 €+ 175 € (transport autocar/minibus)/pers
 Tarif disponibil și în varianta de transport individual (include serviciile de cazare și asistență turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;


TARIF PELLERIN PLUS =345 €+ 175 € (transport autocar/minibus) /pers

 Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar;
 GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD.
 GRATUIT -excursia la Potsdam;
 Tarif disponibil și în varianta de transport individual (include serviciile de cazare și asistență turistică locală);
 ATENȚIE! LOCURI LIMITATE!


PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar/minibus clasificat;
• 9 cazări la hoteluri de 2-4* ;
• 9 mic dejun;
• Vizită Cracovia;
• Vizită Varsovia;
• Vizită Berlin;
• Vizită Praga;
• Însoţitor din partea agenţiei pe traseu.BONUSURI
• transferuri din țară conform programului;
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3+4 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3+4 (de mai jos)OPȚIONALE
1. Excursie Potsdam -20 €/pers.
2. Castelul Karlstein 15 €/pers.
3. Excursie la Peștera Punkva -15 €/pers (nu este inclus trenulețul până la intrarea în peșteră);
4. Croazieră fără cină pe Vltava 15 €/pers.
5. Croazieră cu cină pe Vltava 30 €/pers.
6. Crama Borkatakomba -30 €/pers.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale, pentru grup minim 30 de persoane;

SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single 155 €
• Reducere a 3-a persoană în cameră 15 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulți.


***********
Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la facilitati acordate pentru circuitele cumparate, pana la beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.
************

Oferta din categoria:


 
In ritm de polka - Circuit Polonia & Cehia - autocar 2020 - 10 zile / 420 EURO
Plecare Pana la
04.Sep.2020 13.Sep.2020 Rezervare
11.Aug.2020 20.Aug.2020 Rezervare
07.Jul.2020 16.Jul.2020 Rezervare
28.May.2020 06.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.12.2019
# #