Circuit NOU! CEHIA – POLONIA – SLOVACIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

NOU! CEHIA – POLONIA – SLOVACIA / 10 zile

» Plecari: 23.Jun.2020, 08.Jul.2020, 11.Aug.2020, 15.Sep.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Praga – Wroclaw – Cracovia – Auschwitz Birkenau – Zakopane – Muntii Tatra – Jasna – Bratislava – Brno – Praga


Ziua 1 | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:15 pentru imbarcare pe zbor Companiei
Czech Airlines OK 803 cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Imbarcare in autocar si transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Comfort City East 3* sau similar Praga.

Ziua 2 | PRAGA – CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Vom face azi un tur al “Orasului de aur”, sau incursiunea la pas prin istoria orasului Praga, cu ghid local de limba romana; vom incepe in Hradcany cu Castelul Praghez – odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus - cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobori in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge apoi in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa turul de oras, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 km de oras intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al-IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348-1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano- German. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare Hotel Comfort City East 3* sau similar Praga.

Ziua 3 | PRAGA - WROCLAW
Mic dejun. Plecam din Praga spre Polonia si poposim in Silezia la Wroclaw - oraș plin de farmec, culoare și pitoresc, cu un nume greu de pronuntat!! Situat pe raul Odra si canalele sale, Wroclaw este numit „orașul celor 100 de poduri” (de fapt, sunt aproximativ 125) și este construit pe câteva zeci de insule. Vom face un tur de oras cu ghid local in care vom vedea primtre altele: Insula Catedralei cu impresionanta Catedrala Sf. Ioan Botezătorul, Centrul Istoric cu splendida Rynek - Piata Orasului Vechi cu Primaria si cladirile cu arhitectura lor de secolul 17 și 18 complet refacute dupa al doilea razboi mondial, Sala Centenarului – monument inclus in patrimoniul UNESCO s.a. Pe parcursul turului vom descoperi o alta atractie a orasului, sculpturile de pitici realizati intro varietate de idei încântătoare și surprinzătoare. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Bacero 3* (plecare 23.06) respectiv hotel Apart Invite 4* (plecari 08.07, 11.08, 15.09) sau similare Wroclaw.

Ziua 4 | WROCLAW - CRACOVIA
Mic dejun. Excursia continua spre Cracovia, considerata de multi „inima Poloniei”. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul dintre putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpul celor doua razboaie mondiale. Tur de oras Cracovia cu ghid local care include, printre altele, Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezistentei Poloniei, resedinta regala inca din sec. 11, reconstruit la inceputul sec.XVI in stilul Renasterii si Catedrala Regala. Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek (Piata Mare) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf. Florian si turnul Barbakan (Barbican), din fortificatiile medievale ale orasului. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel City West 4* sau similar Cracovia.

Ziua 5 | CRACOVIA – MINA DE SARE WIELICZKA
Mic dejun. In prima parte a zilei, va propunem, optional, Excursie la mina de sare de la Wieliczka (inclusa in patrimoniul UNESCO). Istoria Minei de sare Wieliczka dateaza din Evul Mediu, cand a fost numita cu mandrie Magnum Sal - Marea Sare. In secolul al 13-lea a fost cunoscută ca cea mai mare sursa de sare din Polonia, iar in timp a devenit cruciala pentru economia tarii. In adancul minei, puteți admira peisajele de sare neobisnuite, dimensiunea impresionantă a lucrarilor, roci de sare de diferite tipuri, lacuri de sare si opere de arta create de mineri sculptori ... Exista peste 2.000 de camere in Mina, dar nu veti gasi doua identice! Tarif: 50 euro/pers. si include: transport autocar, taxe parcare, rezervare de grup si bilet de intrare, ghid insotitor. Intoarcere in Cracovia si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si vizite individuale. Cazare hotel Novotel City West 4* sau similar Cracovia.

Ziua 6 | CRACOVIA – ZAKOPANE – MUNTII TATRA - JASNA
Mic dejun. Plecam din Cracovia si ne indreptam spre Zakopane. Situata in partea de sud a Poloniei, aproape de granita cu Slovacia, la baza Muntilor Tatra, Zakopane este una dintre cele mai cunoscute statiuni de ski a Poloniei. Orasul se remarca prin numeroasele case de lemn, care amintesc de „gorali” – muntenii de demult, despre care se spune ca erau descendentii vlahilor. Odata ajunsi aici va recomandam sa nu ratati o urcare cu funicularul pe muntele Gubalowka de unde puteţi admira intregul lant muntos si orasul Zakopane care se intinde intre voi si piscuri; ca experienta sa fie completa, va sugeram sa urcati cu funicularul si sa coborati pe jos, bucurandu-va de peisajul fantastic si aerul curat...nu va dura mult, va asiguram! Un alt obiectiv interesant pentru a intelege mai bine cultura locala este Krupówki – strada principala din Zakopane – unde veti intalni la fiecare pas tarabe pline de „oscypek” (un tip de branza afumata facuta din lapte de oaie, foarte gustoasa si foarte aspectuoasa), magazine de suveniruri si numeroase restaurant locale. Traversam apoi muntii Tatra, catre Slovacia, si ajungem in cursul serii in statiunea Jasna. Cazare hotel Grand Jasna 4*.

Ziua 7 | RELAXARE IN MUNTII TATRA
Mic dejun. Muntii Tatra mai sunt denumiti si „Micii Alpi ai Europei”, cu: varfuri maiestuoase care ating cerul, lacuri glaciare de un turcoaz intunecat, cascade, plante unice, animale rare, cum ar fi chamois-capra de munte sau marmota, dar si un aer curat. Ajungem in statiunea Jasna din Slovenia – cu un domeniu schiabil apropiat, unde au avut loc un campionat mondial de juniori, precum si alte competitii europene si internationale. Timp liber la dispozitie in statiune pentru plimbari montane sau relaxare la facilitatile horelului. Cazare hotel Grand Jasna 4*.

Ziua 8 | JASNA - BRATISLAVA
Mic dejun. Excursia continua spre Bratislava, unde ajungem in jurul pranzului. In Bratislava vom vizita exterior Castelul Bratislava, situat in mijlocul orasului, pe un deal aflat la 85 m deasupra nivelului Dunarii, o cladire masiva, cu turnuri in cele 4 colturi, Catedrala Sfantului Martin sau Biserica Incoronarii, construita intre secolele 13-16 si care a servit drept biserica de incoronare a Regatului Ungariei intre 1563 si 1830, centrul istoric, cu numeroase palate in stil baroc, Poarta Mihail-singura care s-a pastrat din fortificatiile medievale, Teatrul, Primaria, faleza Dunarii si Novi Most-Podul Nou, cu un restaurant in forma de OZN in turn. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Color 3* (pentru plecarea 23.06) respectiv hotel Bratislava 4* (pentru plecarile 08.07, 11.08, 15.09) sau similare

Ziua 9 | BRATISLAVA – BRNO – PRAGA
Mic dejun. Ne indreptam din nou catre Cehia si vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno-capitala Moraviei, important centru universitar, cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si Noua Primarie, Catedrala sf. Petru si Pavel, cu o superba panorama a orasului Brno, Castelul regal Spilberk. Excursia continua apoi spre Praga. Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Comfort City East 3* sau similar Praga.

Ziua 10 | PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa companiei Czech Airlines OK 802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.Servicii incluse:
Oferta speciala: 50 euro reducere de persoana pana la 31 martie 2020!

Tarife:
- 699 Euro adult loc in camera dubla
- 699 Euro adult a 3-a persoana pat suplimentar in camera dubla
- 550 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
- 949 Euro adult loc in camera single (pentru plecarile 23.06, 08.07 si 11.08)
- 999 Euro adult loc in camera single (pentru plecarea 15.09)

Servicii incluse:
• Zbor la dus Bucuresti => Praga, Compania Czech Airlines
• Zbor la retur Praga => Bucuresti, Compania Czech Airlines
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local conform programului
• Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 3 nopti in Praga la hotel Comfort City East 3* sau similar
- 1 noapte in Wroclaw la hotel Bacero 3* (plecare 23.06) respectiv hotel Apart Invite 4* (plecari 08.07, 11.08, 15.09) sau similare
- 2 nopti in Cracovia la hotel Novotel City West 4* sau similar
- 2 nopti in Muntii Tatra in statiunea Jasna la hotel Grand Jasna 4* sau similar
- 1 noapte in Bratislava la hotel Color 3* (plecare 23.06) respectiv hotel Bratislava 4* (plecari 08.07, 11.08 si 15.09) sau similar
• PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
- Tururi de oras cu ghid local la: Praga, Wroclaw, Cracovia
- Tururi de oras cu insotitorul de grup la: Bratislava, Brno
- Excursie la Zakopane in Muntii Tatra
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Excursiile optionale
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsisurile recomandate pentru ghizi si soferi locali: 40 Euro/persoana/circuit, se achita la fata locului

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 20 de participanti):
• Excursie la Castelul Karlstejn: 45 €/adult, 35 €/copii 0-5,99 ani, 40 €/copii 6-13,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
• Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 35 € /adult, 25 €/copil 2-11,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina (fara transfer)
• Excursie la Mina de Sare : 50 €/adult, 25 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local, intrare, insotitor de grup
• Cina traditionala cu spectacol folcloric: 35 €/adult, 30 €/copil 6-10,99 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(transfer cca. 10 €/persoana)

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
NOU! CEHIA – POLONIA – SLOVACIA - 10 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
23.Jun.2020 02.Jul.2020 Rezervare
08.Jul.2020 17.Jul.2020 Rezervare
11.Aug.2020 20.Aug.2020 Rezervare
15.Sep.2020 24.Sep.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.03.2020
# #