Circuit SERBIA, CROATIA si SLOVENIA, circuit de 7 zile cu avion, de la 309 euro/pers, -71

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SERBIA, CROATIA si SLOVENIA, circuit de 7 zile cu avion, de la 309 euro/pers, -71 / 7 zile

» Plecari: 12.Sep.2020, 20.Jun.2020, 06.Jun.2020, 16.May.2020, 25.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 309 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Belgrad - Canion Tara - Podgorita - Cetinje - Fiord Kotor - Dubrovnik - Medugorje - Split - Trogir - Sibenik - Zadar Parcul National Plitvice - Ins. Krk - Opatija - Pola - Rovinj - Porec - Postojna - Ljubljana - Zagreb


Ziua 1. BUCURESTI -BELGRAD
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 03.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pt imbarcare la zborul spre Belgrad. Transfer din aeroport la Hotelul din Belgrad. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Dupa pranz veti prelua camera in hotel. Timp liber pana seara, cand va intalniti cu ghidul si grupul sosit din Romania.Incepem vizita capitalei Serbiei cu fortareata Kalemegdan pitoresc amplasata pe malul Dunarii. Multimea de magazine si terase de pe strada Knez Mihailov ne vor oferi o “portie” de relaxare.In drum spre cazare, parcurgem un tur panoramic cu autocarul spre Catedrala ortodoxa si Parlament. Cazare la Belgrad.

Ziua 2. BELGRAD-CANIONUL TARA-PODGORITA (cca. 490 km)
Mic dejun. Strabatem Serbia pentru a ajunge in Muntenegru, unde vizitam Canionul Tara. Renumele acestuia este determinat atat de lungimea sa (al 2-lea dupa Marele Canion din SUA), cat mai ales datorita peisajelor salbatice care ne vor incanta. Seara vizita in Podgorica, capitala Muntenegrului: Catedrala catolica, cu o arhitectura moderna, nonconformista, Monumentul regelui Nikola, Podul Mileniului, modern dar impresionant in acelasi timp si Piata Rimski, unde vom avea si o scurta pauza.Cazare in zona Podgorita.

Ziua 3. PODGORITA -CETINJE -Fiordul BOKA KOTORSKA -DUBROVNIK -MEDUGORJE (cca. 295km)
Dupa micul dejun,pornim spre cel mai sudic fiord din Europa-Boka Kotorska.Trecem frontiera in Croatia spre Dubrovnik, extrem de bine fortificat si excelent conservat, inclus in patrimoniul UNESCO. Turul orasului medieval include faimoasele ziduri considerate de necucerit, Poarta Pile, celebra farmacie(sec. XIV) din Man.Franciscana, palatele Sponzasi Rectorsi turnul Orologiului. Timp liber in Dubrovnik, pentru a ne bucura de farmecul medieval al orasului.Seara ajungem la cazare in Bosnia-Hertegovina, in zona Medugorje.

Ziua 4.SPLIT -TROGIR -SIBENIK-ZADAR(cca. 435 km)
Mic dejun. Revenimin Croatia, pentrua vizita Split, cel mai mare oras de pe coasta Dalmata, pe care il putem considera nu doar un oras medieval, ci chiar un oras antic locuit pana in prezent. S-au pastrat din sec. III-IV atat Poarta de Aur, Poarta de Fier la care a fost adaugat si turnul Ceasului, Palatul, cat si Mausoleul lui Diocletian. Mausoleul, desi a fost construit pt.a omagia unul dintre cei mai mari persecutori ai crestinismului, a sfarsit prin a fi transformat in Catedrala St. Domnius, care este functionala panaazi. Foarte aproape de Split, vom admira arhitectura venetiana a orasului Trogir, pentru care acesta a devenit patrimoniu UNESCO, avand peste 2000 de ani de locuire continua, precum si Sibenik, pitoresc orasel construit in sec. XI de croati. Punctul de atractie in Sibenik este Catedrala Sf. Iacov de secol XV, superb construita atat in stil gotic, cat si renascentist, care desi a suferit daune majore in timpul razboiului din 1991, este astazi in totalitate refacuta. Ultimul oras vizitat e Zadar, unde vom admira fortificatiile datand din perioada stapanirii venetiene, (dar si mici portiuni ramase din perioada romana), portile din sec. XVI, Forumul Roman, Bis. Sf. Donatus din sec. IX in stil preromanic si Catedrala Sf. Anastasia, construita in sec. XII-XIII instil romanic. Cazare in zona Plitvice.

Ziua 5.PARCUL NAT. PLITVICE-INSULA KRK-BUZET (cca. 320km)
Mic dejun. Vizitam Parcul National Plitvice, format dintr-o salba de lacuri limpezi si cascade amplasate intr-o zona de o rara frumusete si salbaticie. Deplasare in insula Krk. Optional(30 €),croaziera pe marea Adriatica pentrua avea ocazia (daca vremea permite) sa navigam circa 3 -4 ore pe langa Ins. Krk si alte 3 insulite cu peisaje de vis si mici golfuri potrivite pentru baie. Cazare in zona Buzet.

Ziua 6.POLA-ROVINJ-POREC-POSTOJNA (cca. 215+ 70km)
Mic dejun.Incepem explorarea in peninsula Istria. Prima vizita va fi in Pola, care abunda de vestigii datand din perioada romana, in stare exceptionala de conservare: Amfiteatrul Roman (sec. I), Arcul lui Sergius Lepidus, Templul lui Augustus, Portile Gemene, Poarta lui Hercule si nu in ultimul rand Catedrala ale carei prime vestigii (a suferit multe reconstructii, fireste) dateaza din sec. al V-lea. Urmeaza Rovinj, stapanit mai bine de 500 de ani de venetieni, de la care ne-au ramas arhitectura orasului foarte pitoreasca, precum si Bis.Sf. Eufimia (sec.XVIII), avand si opere de arta mult mai timpurii. Plimbandu-ne pe stradutele inguste, putem intalnisi vorbitori ai limbii istro romane, destul de numerosi in zona. Ultima vizita din Istria o vom face in Porec, construit pe structura unui castru roman, din care s-au pastrat pana astazi strazile Cardo Maximus si Decumanus. Cea mai importanta atractie a orasului este Biserica Euphrasius, un exemplu remarcabil al arhitecturii bizantine timpurii din sec. VI, intrat in patrimoniul UNESCO inca din 1997 si superb decorat cu mozaicuri aurite din acelasi sec. al VI-lea. Traversam in Slovenia, pt a vizita pestera Postojna, impresionanta prin dimensiunile sale (ne vom deplasa aproape 4 km cu un trenulet electric), dar si prin bogatia de stalactite si stalagmite. Cazare in zona Postojna-Ljubljana.

Ziua 7.LJUBLJANA-ZAGREB-BELGRAD (cca. 565 km)
Mic dejun. Parcurgem turul capitalei Sloveniei: Piata Congresului, Biserica Franciscana, Podul Triplu, Primaria, Catedrala, Podul Dragonului. Timp liber in Ljubljana pt.a putea urca cu funicularul (optional), pana la Castelul din sec. XII care domina orasul cu silueta sa masiva. Pornim spre Zagreb, unde admiram din autocar: Piata Tomislav, cu statuia primului rege Croat (sec. X), Muzeul Mimara, avand cele mai remarcabile colectii de arta din intreaga tara, Universitateasi Teatrul National-cea mai eleganta cladire din oras, prin stilul sau neo-baroc de sec. XIX. Urmeaza turul pietonal: pornim din vechiul cartier Kaptol de la Catedrala construita in stil gotic insec. XIII, spre Piata Ban Jelacic (patriot croat pasoptist) Timp liber in Zagreb, pe stradutele inguste pline de terase, cafenele si magazine de artizanat. Deplasarea continua spre Belgrad.Seara tarziu, transfer catre aeroportul din Belgrad, pentru zborul spre Bucuresti.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
-Zbor Bucuresti-Belgrad si retur, bagaj de mȃnã 8 kg inclus
-Transp.cu autocar climatizat, clasif.pt.curse internationale
-6 cazari cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*).
-Ghid insotitor din seara primei zile pana in seara ultimei zile
-Deplasare pt. vizite:Belgrad, Canionul Tara, Podgorita,Split Medugorje, Trogir, Sibenik, Zadar, Parcul National Plitvice,Ins.Krk, Pola, Rovinj, Porec, Postojna, Ljubljana, Zagreb

Nu include:
-Asigurare medicala + storno
-excursii optionale, intrari la obiective (inclusiv pentru excursii optionale)
-ghizii locali
-Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se achita cash in euro de catre turisti)
-Optional 20 euro / sens, BAGAJ de CALÃ 23 kg

**TaxeAeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop.175€

Oferta din categoria:


 
SERBIA, CROATIA si SLOVENIA, circuit de 7 zile cu avion, de la 309 euro/pers, -71 - 7 zile / 309 EURO
Plecare Pana la
12.Sep.2020 18.Sep.2020 Rezervare
20.Jun.2020 26.Jun.2020 Rezervare
06.Jun.2020 12.Jun.2020 Rezervare
16.May.2020 22.May.2020 Rezervare
25.Apr.2020 01.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.12.2019
# #