Circuit Sicilia - Malta si Insulele Eoliene

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: rzvtour
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sicilia - Malta si Insulele Eoliene / 6 zile

» Plecari: 10.Oct.2018

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 312 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: BUCURESTI - CATANIA - TAORMINA - SIRACUSA – NOTO – VALLETTA – LIPARI – VULCANO – CATANIA – BUCURESTI


Servicii incluse:
Bilete de avion Bucuresti - Catania - Bucuresti, Wizz Air sau Blue Air;
Bagaj de cala de 21 kg si bagaj mic de mana;
5 nopti cazare in zona Catania la hotel de 3*, cu mic dejun ;
Transfer aeroport - hotel - aeroport;
Tur panoramic Catania;
Asistenta turística in limba romana


Ziua 1: BUCURESTI - CATANIA
Ora 11:20 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 13:20 pentru zborul Blue Air cu destinatia Catania.
14:45 - Sosire in in Catania. Programul excursiei incepe cu tur de oras panoramic si pietonal in Catania ce va cuprinde: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Timp liber la dispozitie. Cazare in zona Catania.

Ziua 2: CATANIA, ETNA SI CHEILE ALCANTARA
Mic dejun. Excursie optionala la Vulcanul Etna. Vizita la Vulcanul Etna - cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. De asemenea, cu o activitate constanta de peste 6.000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Excursia continua apoi catre Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din Sec XIX si cunoscut sub numele de "Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Continuam cu scurt stop spre spectaculoasele chei Alcantara. Cazare in zona Catania.

Ziua 3: CATANIA - SIRACUSA - NOTO
Mic dejun. Excursie optionala la Siracusa - unul dintre cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 I.Hr. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mar si Noto cunoscut sub denumirea si de "Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Turul oasului Siracusa include: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Vom continua cu vizitarea orasului Noto, cunoscut si ca „Citta del Barocco”. Cazare in zona Catania.

Ziua 4: CATANIA - VALLETTA (MALTA)
Mic dejun. Zi dedicata excursiei optionale in Malta. Transfer dimineata in portul Pozzalo si traversarea in Malta cu catamaranul. Excursia cuprinde vizitarea vechii capitale, Medina si a frumoaselor orasele St. Julians si Sliema, dupa care capitala Valletta: Orasul Cavalerilor, cu Gradinile Barrakka, Portul, Catedrala Sf. Ioan. Excursia include si masa de pranz. Seara ne vom intoarce in Sicilia pe acelasi traseu. Cazare in zona Catania.

Ziua 5: CATANIA - INSULELE EOLIENE LIPARI SI VULCANO
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Insulele Eoline. Dimineata vom pleca catre Milazzo, situat la aproximativ 130 de km de Catania, de unde ne vom traversa pe Insula Lipari. Vom avea timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului vechi sau putem alege sa vizitam parcul arheologic. Ne indreptam apoi catre Insula Vulcano, unde vom admira Gran Cratere, Pestera Ingerilor, Grotta del Cavallo, Piscina lui Venus si Vulcanello. Cazare in zona Catania.

Ziua 6: CATANIA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Decolare in jurul orei 20:45 si sosire la destinatie in jurul orei 23:45.


Servicii incluse:
Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 160 euro/persoana;
Taxele de oras, aproximativ 1,5 Euro/zi/persoana; se achita direct la hoteluri;
Excursiile optionale.

Oferta din categoria: 
Sicilia - Malta si Insulele Eoliene - 6 zile / 312 EURO
Plecare Pana la
10.Oct.2018 15.Oct.2018 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.08.2018