Circuit Spania, Portugalia & Gibraltar - Comorile Iberice

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Spania, Portugalia & Gibraltar - Comorile Iberice / 13 zile

» Plecari: 02.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 674 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 02.08.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Madrid – Toldeo – Segovia – Salamanca – Porto – Lisabona – Sintra – Cordoba – Sevilla – Gibraltar – Granada – Alicante – Valencia – Costa Brava – Barcelona


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Madrid
Ora 08:10 decolare, cu aterizare la Madrid la ora 11:30. Programul turistic incepe cu turul panoramic al Madridului, pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Senora, Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros. Cazare in zona Madrid.

Ziua 2: Madrid – Toledo
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea Palatului Regal si a Muzeului Prado sau excursie optionala la Toledo, cetate cu stradute inguste, oras–muzeu situat la doar 70 km de Madrid. Este cunoscut faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo, cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor in Evul Mediu. Oras monumental inconjurat de raul Tajo.
Tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria, vom face un scurt popas si la un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in zona Madrid.

Ziua 3: Madrid – Segovia – Salamanca – Porto
Mic dejun. Continuam traseul catre Porto, cu oprire la El Escorial si Vale de los Caidos. Vom ajunge la Segovia, oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc, dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie inscris de UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial, in anul 1985. Vom face un scurt popas la Salamanca, oras unde, in 1218, s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Deplasare in Portugalia. Cazare in zona Porto.

Ziua 4: Porto – Coimbra - Batalha - Fatima - Lisabona
Mic dejun. Tur de oras in Porto cu ghid local. Plecam catre Lisabona cu scurte opriri in: Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar, Batalha unde se poate admira manastirea Santa Maria da Victoria si Fatima - care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, vizitam sanctuarul dedicat Fecioarei Maria, apoi ne continuam traseul spre Lisabona. Cazare in Lisabona.

Ziua 5: Lisabona – Sintra - Cabo da Roca-Cascais-Estoril
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Boema Lisabona sau excursie optionala la Sintra, o adevarata bijuterie a Portugaliei. Vom admira Castelul Maur si Palatul Pena. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prinEstoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino.Cazare in Lisabona.

Ziua 6: Lisabona – Cordoba
Mic dejun. Tur panoramic de oras: Cartierul Belem, Turnul Belem, Manastirea Sf Ieronim, Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Pornim spre Spania, cu popasuri scurte in Cascais si Estoril. Cascais este un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Estoril este renumita destinatie de vacanta unde vom face un popas pentru fotografii la Cazino. Continuam traseul catre Cordoba. Cazare in zona Cordoba.

Ziua 7: Cordoba – Sevilla
Mic dejun. In Cordoba se viziteaza Moscheea Mezquita, unica in lume. In Sevilla vizitam catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa – locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929. Cazare in zona Sevilla/Cadiz.

Ziua 8: Sevilla – Gibraltar – Marbella - Torremolinos - Malaga - Granada
Mic deun. Plecare catre Granada, excursie optionala la Gibraltar(include transport si bilet de intrare). Tur prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul pentru celebra panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita la pestera Saint Michael. Revenim pe Costa del Sol cu popasuri in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in zona Granada.

Ziua 9: Granada – Alicante – Valencia
Mic dejun. In Granada vom face un tur de oras. Optional, vizita la Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si Palatul lui Carol al V-lea). Ne continuam turul si ne indreptam spre Valencia, cu popas in Alicante. Cazare in zona Valencia.

Ziua 10: Valencia – Costa Brava
Mic dejun. In Valencia vom vizita centrul istoric si zona numita “Orasul artelor si stiintelor”, vechea albie a raului Turia, arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu catedrala si turnul – clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Deplasare spre Costa Brava. Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 11: Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si plaja in Costa Brava, regiune de coasta in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona. Aceasta se intinde pe 200 km de-a lungul litoralului format dintr-o multime de orasele si comune. Uimitoare este combinația dintre munte si mare, in urma careia Ferrana Agulio a dat zonei numele „Costa Brava” (Malul Stancos). Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 12: Costa Brava – Barcelona
Mic dejun. Vizita la Manastirea Montserrat. Tur panoramic de Barcelona cu scurte opriri, plecam pe ruta Portul Olimpic, Casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, Parcul Guell, Sagrada Familia (opera maestra a lui Antoni Gaudi) si Casa Mila – La Pedrera (pentru bilete de intrare, recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gracia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella. Cazare in zona Barcelona.

Ziua 13: Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilet de avion dus Bucuresti – Madrid, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
- Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Madrid;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Porto;
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Cordoba;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Sevilla;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Granada;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Valencia;
- 2 nopti de cazare in zona Costa Brava y Maresme;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Barcelona;
- Ghid local in Porto si Madrid;
- Asistenta turistica in limba romana - ghid romana;


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 269 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include: transport cu autocar/microbuz clasificat, categoria locala pentru realizarea programului turistic(transferuri, tururi si vizite);
- Bilete de intrare la obiectivele turistice din programul excursiei, se achita la destinatie;
- Asigurarea medicala si storno – optionale, dar recomandate;
- Excursiile optionale;
- Bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local;
- Taxele de oras/statiune se vor achita la receptiile hotelurilor, aproximativ 2-3 euro/persoana/zi in functie de orasul vizitat;

Oferta din categoria:


 
Spania, Portugalia & Gibraltar - Comorile Iberice - 13 zile / 674 EURO
Plecare Pana la
02.Aug.2020 14.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.10.2019
# #