Circuit SPANIA – PORTUGALIA | Transport Avion TAROM | 13 zile | de la 899 Euro | -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SPANIA – PORTUGALIA | Transport Avion TAROM | 13 zile | de la 899 Euro | -32 / 13 zile

» Plecari: 11.Sep.2021, 20.Jul.2021, 14.Jun.2021

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 899 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Barcelona – Valencia – Granada – Gibraltar – Sevilla – Lisabona – Fatima –Coimbra – Porto – Salamanca – El Escorial – Toledo - Madrid


Ziua 1 | BUCURESTI / TIMISOARA / CLUJ-NAPOCA / IASI – BARCELONA
Plecare din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40.
Plecare din Timisoara: Prezentare la Aeroportul Traian Vuia la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO610 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:45. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO421 cu destinatia Barcelona.
Plecare din Cluj-Napoca: Prezentare la Aeroportul Avram Iancu la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO650 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:40. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO421 cu destinatia Barcelona.
Plecare din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:40. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO421 cu destinatia Barcelona.

Bon dia, Barcelona! Din aeroport plecam spre Plaça d''''Espanya si colina Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, plecam spre centrul orasului unde poposim in Placa de Catalunya – emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Transfer la hotel pentru cazare. Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 2 | BARCELONA – MONTSERRAT
Mic dejun. Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Familia - opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Milà - La Pedrera (vizite exterioare, pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori - Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa amiaza timp liber in Barcelona sau, optional, Excursie la Montserrat - loc de pelerinaj si centrul spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formatiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria) si unde dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 3 | BARCELONA - VALENCIA
Mic dejun. Vom parasi Catalunya spre Valencia, unde ajungem dupa-amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Dupa tur timp liber la dispozitie in Valencia. Seara transfer la hotel. Cazare Hotel Sercotel Sorola Palace 4* Valencia sau similar.

Ziua 4 | VALENCIA – GRANADA
Mic dejun. Turul continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra – monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita Alhambra cu palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul, palatul de vara si gradinile Generalife. (Nota: vizita va fi rezervata si confirmata in avans in limita disponibilitatilor). Seara, optional, spectacol de flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Alixares 4* Granada sau similar.

Ziua 5 | GRANADA – GIBRALTAR - SEVILLA
Mic dejun. Excursia continua spre sudul Peninsulei Iberice si de-a lungul Costei del Sol, ajungand in Gibraltar. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltar-ul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Timp liber la dispozitie, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas de aprox. 3 ore, ne indreptam catre Sevilla. Seara, timp liber la dispozitie si transfer la hotel. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* zona Sevilla - San Juan de Aznalfarache sau similar.

Ziua 6 | SEVILLA – LISABONA
Mic dejun. Tur pietonal Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa – locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal pentru a incheia la Catedrala - cea mai mare catedrala gotica din lume ce a fost construita pe locul moscheii principale din Sevilla de la care se pastreaza minaretul, azi devenit turnul–clopotnita Giralda – simbol al orasului. Dupa tur plecam spre Lisabona. Tur panoramic al capitalei Portugaliei, una din cele mai contrastante capitale europene, in care vom strabate Baixa pombalina (centrul reconstruit dupa cutremurul devastator din 1755) si pietele ei: Praca do Comercio (Terreiro do Paco), Praca dom Pedro IV (sau Rossio) si Praca da Figueira si continuam cu Avenida da Liberdade – artera principala a orasului spre Piata Marchiz de Pombal si parcul Eduard al VII-lea unde poposim pentru fotografii panoramice. Cazare Hotel VIP Executive Entrecampos 4* Lisabona sau similar.

Ziua 7 | LISABONA – SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS - ESTORIL
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, Excursie la Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale unde “se termina pamantul si incepe marea” cum spunea poetul Luis de Camoes. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino. Retur la hotel. Cazare Hotel VIP Executive Entrecampos 4* Lisabona sau similar. (Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., excursia optionala se realizeaza cu autocar local).

Ziua 8 | LISABONA - FATIMA
Mic dejun. Dimineata continuam vizitarea Lisabonei. Incepem cu zona Belem, unde Tejo se intalneste cu Atlanticul si de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem – monumente de arhitectura manuelina si Padrão dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperitorilor). De aici continuam cu o incursiune in centrul orasului, prilej de a descoperi farmecul emblematicului cartier Alfama sau de a patrunde in atmosfera lusitana. Dupa amiaza o petrecem in zona Expo ’98 unde va recomandam o vizita la Oceanario de Lisboa – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa sau shopping la mall-ul Vasco da Gama. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917, a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica a Sfintei Treimi. Cazare Hotel Steyler Congress & Spa 4* Fatima sau similar.

Ziua 9 | FATIMA - COIMBRA - PORTO
Mic dejun. Excursia continua spre Porto. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra – capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit “Paço dos Estudos” in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosim la Porto – al doilea oras al Portugaliei, important centru comercial si industrial. Tur panoramic de oras Porto care include: Podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados – centrul propriu-zis al orasului, Praça da Batalha cu Teatro Nacional São João si artera comerciala Rua Santa Catarina. Cazare Hotel Golden Tulip Sao Joao da Madeira Business Hotel 4* Sao Joao da Madeira (grupurile din 14.06 si 11.09), respectiv Holiday Inn Porto Gaia 4* Porto (grupul din 20.07) sau similare.

Ziua 10 | PORTO – SALAMANCA - MADRID
Mic dejun. Dimineata plecam spre Spania prin regiunea Beira Alta trecand pe langa Viseu si Guarda si apoi prin Castilla ajungem la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa, fondata in 1218, cele doua Catedrale, Veche si Noua, impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Continuam spre Madrid. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecarile din 14.06 si 20.07), respectiv Weare Chamartin 4* (plecarea din 11.09) Madrid sau similare.

Ziua 11 | MADRID – CAPITALA SPANIEI
Mic dejun. Dimineata facem un tur panoramic de oras cu ghid local: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole si catedrala Nuestra Senora de Almudena. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la El Escorial. Dupa ce traversam Sierra de Guadarama poposim la palatul-manastire San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), cel mai mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal, fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Aici vom face o vizita ce include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare – “muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regalem. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecarile din 14.06 si 20.07), respectiv Weare Chamartin 4* (plecarea din 11.09) Madrid sau similare.

Ziua 12 | MADRID – TOLEDO
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la Toledo – ”orasul imperial”, “orasul celor trei culturi”. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria – o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental - si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Ziua va fi completata cu o vizita la fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde va recomandam sa vizitati Muzeu Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau o vizita la Muzeul Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecarile din 14.06 si 20.07), respectiv Weare Chamartin 4* (plecarea din 11.09) Madrid sau similare.

Ziua 13 | MADRID – BUCURESTI / TIMISOARA / CLUJ-NAPOCA / IASI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:05.
Plecare din Timisoara: scurta escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:05.
Plecare din Cluj-Napoca: scurta escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.
Plecare din Iasi: scurta escala pana la ora 17:50, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 18:55.

Pentru plecarile din tara se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:
 Plecare din Timisoara sau Iasi: + 60 euro/persoana
 Plecare din Cluj-Napoca: + 66 euro/persoana

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion la dus Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Iasi => Barcelona, Compania TAROM
• Bilet de avion la retur Madrid => Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Iasi, Compania TAROM
• Cazare 12 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 4* astfel:
 2 nopti zona Barcelona Hotel Front Air Congress 4* sau similar
 1 noapte Valencia Hotel Sercotel Sorola Palace 4* sau similar
 1 noapte Granada Hotel Alixares 4* sau similar
 1 noapte zona Sevilla - San Juan de Aznalfarache Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* sau similar
 2 nopti Lisabona Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar
 1 noapte Fatima Hotel Steyler Congress & Spa 4* sau similar
 1 noapte Sao Juao da Madeira/Porto: Hotel Golden Tulip Sao Joao da Madeira Business Hotel 4* (plecarile din 14.06 si 11.09), respectiv Holiday Inn Porto Gaia 4* (plecarea din 20.07) sau similare
 3 nopti Madrid Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecarile din 14.06 si 20.07), respectiv Weare Chamartin 4* (plecarea din 11.09)
• Transport cu autocar propriu (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
• Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Lisabona, Porto, Salamanca si Madrid
• Ghizi locali la Sevilla si Madrid
• Vizitele si excursiile mentionate in program la: Barcelona, Gibraltar, Fatima, Coimbra
• Ghid insotitor din partea agentiei
• Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION, storno si medicala cu protectie COVID. *Nota:
 pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 42 lei/persoana;
 in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Taxele de oras: se achita individual la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Testare COVID-19 RT-PCR

Oferta din categoria:


 
SPANIA – PORTUGALIA | Transport Avion TAROM | 13 zile | de la 899 Euro | -32 - 13 zile / 899 EURO
Plecare Pana la
11.Sep.2021 23.Sep.2021 Rezervare
20.Jul.2021 01.Aug.2021 Rezervare
14.Jun.2021 26.Jun.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.02.2021
# #