Circuit Tarile Baltice, 10 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Tarile Baltice, 10 zile / 10 zile

» Plecari: 11.Aug.2020

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 635 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Talinn - Vilnius - Riga - Varsovia


Ziua 1 – Marți, 11 august | București – Helsinki – Tallinn
Întâlnire luni seară cu reprezentantul agenției, la autogara Codreanu, pentru transfer către aeroportul Otopeni. Checkin și îmbarcare pentru zborul companiei Blue Air cu destinaţia Helsinki. Decolare București ora 08:15, aterizare Helsinki ora 11:10. Ne îmbarcăm în autocar și facem un tur panoramic și pietonal al capitalei finlandeze. Vom admira Piața Senatului, Parcul Esplanadei, Fântâna și statuia Havis Amanda, Teatrul Național și Gara orașului, Bulevardul Aleksanterinkatu și Scuarul Pietei Centrale și vom vizita Catedrala ortodoxă Uspensky, închinată Fecioarei Maria. Spre seara ne îmbarcăm pe feribotul cu care vom traversa Golful Finlandei către Tallin, capitala Estoniei. Cazare la hotel Metropol 3* sau similar.
Ziua 2 – Miercuri, 12 august | Tallinn – Riga
Mic dejun la hotel. Facem apoi un tur panoramic și pietonal al celui mai mare oraș al Estoniei. Vom vedea zidurile orașului și orasul vechi, Castelul Toompea, Domul din sec. XIII, Catedrala Ortodoxă Rusească, Primaria și biserica Sf. Olaf. După prânz plecăm spre țara vecina, Letonia. Cazare la hotel Kert 3* sau similar.
Ziua 3 – Joi, 13 august | Riga
După micul dejun începem explorarea orașului Riga, al cărui centru istoric este inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Admirăm arhitectura medievală a Domului și Bisericii Sf. Iacob, apoi Monumentul Libertății, Universitatea, opera Națională, râul Daugava. Poarta Suedeza și Palatul Parlamentului. După-amiază timp liber pentru plimbare pe pitoreștile străduțe medievale și achiziţionarea de suveniruri. Recomandăm două produse gastronomice locale: Balsamul Negru, o băutură alcoolică cu tradiție seculară şi bomboanele de ciocolată neagră “Laima”. Cazare la hotel Kert 3* sau similar.
Ziua 4 – Vineri, 14 august | Riga – Vilnius
Mic dejun la hotel. Pornim apoi spre Vilnius, capitala celei de-a 3-a țări baltice, Lituania. Tur de oraș în care admirăm Orașul Vechi (inclus în patrimoniul UNESCO), Piața Catedralei, Primăria și Universitatea, Catedrala Sf.Petru și Pavel și clădirea Parlamentului. Seara avem ocazia să admirăm luminile orasului de la înălțimea turnului Gediminas. Cazare la hotel Zemaites 3* sau similar.
Ziua 5 – Sâmbătă, 15 august | Vilnius – Bialystok – Varșovia
După micul dejun ne îmbarcăm în autocar și pornim către Varșovia. Pe drum facem o oprire pentru a vizita orașul Bialystok, cel mai mare oraș din nord-estul Poloniei și al doilea ca densitate. Aici s-a născut Ludwik Zamenhoff, inventatorul limbii artificiale Esperanto. Vom admira arhitectura datând din sec. XIX a străzii Warszawska şi castelul Branicki. Cazare la hotel Ibis Reduta 3* sau similar.
Ziua 6 – Duminică, 16 august | Varșovia
Mic dejun la hotel. Facem apoi un tur al acestui oraș cu un trecut zbuciumat și renăscut după fiecare tragedie. Deși centrul orasului a fost reconstruit, arhitectura sa respectă planurile originale ce datează din sec.XVII. Vom admira Palatul Culturii și al Stiintelor, simbol al orașului, Fortăreața și Palatul Lazienki, Catedrala Sf.Ioan, Palatul Regal, Piața centrului istoric, Coloana lui Sigismund și Piata Castelului. Cazare la hotel Ibis Reduta 3* sau similar.
Ziua 7 – Luni, 17 august | Varsovia – Cracovia
După micul dejun pornim spre sudul Poloniei către Cracovia, oraș al cărui centru istoric a fost inclus din 1978 în patrimoniul mondial UNESCO. Tur de oraș. Admirăm Piața Centrală, una din cele mai mari piețe medievale, cu statuia lui Adam Mickiewicz, Palatul Tesătorilor, Biserica Sf.Adalbert și Turnul Primăriei. Vizităm Catedrala Wawel, locul unde au fost înmormântați regii Poloniei. Cazare la hotel Q Krakow 3* sau similar.
Ziua 8 – Marți, 18 august | Cracovia – (Opţional Auschwitz şi Wadowice)
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională. Se va vizita complexul Birkenau-Auschwitz, loc de suferință în timpul celui de-al doilea război mondial și Casa Memorială din Wadowice în care s-a născut Papa Ioan Paul al II-lea. Cazare la hotel Q Krakow 3* sau similar.
Ziua 9 – Miercuri, 19 august | Cracovia – Oradea
După micul dejun pornim către Romania. Pe drum vizităm salina Wieliczka, veche de peste 700 ani, cu sute de kilometric de galerii și mii de încăperi. Drumul va trece și prin Kosice, al doilea oraș ca mărime al Slovaciei. Cazare în Oradea la hotel Impero 3* sau similar.
Ziua 10 – Joi, 20 august | Oradea – Iaşi
Mic dejun la hotel. Pornim apoi către casă, unde vom ajunge în cursul serii, în funcție de condițiile de trafic.


Servicii incluse:
Tariful include:
- 9 nopți de cazare la hoteluri de 3* şi 4* cu mic dejun
- Bilet de avion Bucureşti - Helsinki
- Bagaj de mână (Troller 55x40x20 cm, maxim 10 kg)
- Transport autocar
- Bilete feribot Helsinki - Tallinn
- Parcările, taxele de drum și pod
- Însoțitor de grup

Tariful nu include:
- Intrările la obiectivele turistice
- Taxele de aeroport – 95 euro
- Bagaj de cală
- Taxele de oras

Excursie opțională
Auschwitz şi Wadowice – 35 euro/persoană (minim 25 de participanţi)

Acte Necesare:
Carte de identitate sau pașaport valabil
Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți
Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Oferta din categoria:


 
Tarile Baltice, 10 zile - 10 zile / 635 EURO
Plecare Pana la
11.Aug.2020 20.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 31.03.2020
# #