Circuit TARILE BALTICE ESTONIA – LETONIA – LITUANIA - Plecari: 13.07, 13.08, 03.09

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

TARILE BALTICE ESTONIA – LETONIA – LITUANIA - Plecari: 13.07, 13.08, 03.09 / 8 zile

» Plecari: 03.Sep.2020, 13.Aug.2020, 13.Jul.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 845 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 25.08.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Villnius – Rundale – Riga – Tallin – Parnu


ZIUA 1 | BUCURESTIVILNIUS(tur de oras)

Intalnire la ora 03:35dimineatala aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa LOT cu destinatia Vilnius (escala la Varsovia). Pentru plecarea din 13.08 intalnirea va fi la ora 03:50 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Vilnius (escala la Istanbul). Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local, ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf. Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilniussi Galeria Amber. Cazare la hotel Panorama 3* superior situat in centrul orasului(sau similar).

ZIUA 2 | VILNIUS CASTELUL TRAKAI KAUNAS (optional)

Mic dejun. Astaziva propunem o excursie optionalala castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas, Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja,dupa care ne vom intoarcein Vilnius(tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 60Euro/persoane). Dupa amiazatimp liber in Vilnius. Cazare.

ZIUA 3 | VILNIUS RUNDALE RIGA(300 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom vizita palatul si gradinile impreuna cu ghid local. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Riga. Cazare la hotel Bellevue Park 4* (sau similar).

ZIUA 4 | RIGA (tur de oras) SIGULDA (optional)

Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local ce va include:Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza va propunem o excursie optionalade jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si Elvetia letona si este situat la50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate (pret informativ pentru minim 20 de persoane: 45 Euro/persoana). Searane intoarcem in Riga. Cazare Bellevue Park 4* (sau similar).

ZIUA 5 | RIGA PARNU TALLINN (310 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Tallinn. Inainte vom face o oprire in orasul statiune Parnu capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care ne vom continua drumul catre Tallinn. Cazare la hotel Hestia Illmarine4*situat in centrul orasului(sau similar).

ZIUA 6 | TALLINN (tur de oras)

Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negustorilor ce exemplifica celmai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si BisericaSt.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea impreuna cu insotitorul de grup pentru a vedea parcul si Palatul Kadriorg. Palatul construit pentru Catherine I in anul 1720 de catre sotul acesteia Petru cel Mare este un excelent exemplu ar arhitecturii baroce. Cazare la hotel Hestia Illmarine4* (sau similar).

ZIUA 7 | TALLINN HELSINKI (optional)

Mic dejun. Timp liber in Tallinn sau excursie optionala de o zi in Helsinki. Vom traversa cu ferryboat-ul (2 ore) din Tallinn in Helsinki sivom petrece intreaga zi in capitala Finlandei admirand principalele obiective ale orasului: Piata Senatului, Monumentul Sibelius, Domul, Catedrala, Biserica Ortodoxa Uspenski, Parlamentul. Seara ne vom intorce in Tallin (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 95 Euro/persoana). Cazare la hotel Hestia Illmarine4* (sau similar).

ZIUA 8 | TALLINN BUCURESTI

Mic dejun.Timp liber in Tallinn pana in jurul orei 15:00. Camerele se vor elibera la ora11:00,iar bagajele vor fidepozitatein camera special amenajataa hotelului. In jurul orei 15:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Tallinn Bucuresti (escala la Varsovia). Sosire in Bucuresti la ora locala 01:30. Pentru plecarea din data de 13.08 plecarea la aeroport va fi dupa micul dejun, iar schimbarea cursei se va face la Istanbul(escala la Istanbul). Sosire in Bucuresti la ora 20.05.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

PLECARI IN DATA DE 13.07, 03.09.2020 COMPANIA LOT
Bucuresti 05:35 Varsovia 06:25 (durata zborului 1h50min)
Varsovia 07:15 Vilnius 09:20 (durata zborului 1h05min)
Tallinn 18:00 Varsovia 18:40 (durata zborului 1h40min)
Varsovia 22:40 Bucuresti 01:30 (durata zborului 1h45min)

PLECARE IN DATA DE 13.08.2020, COMPANIA TURKISH AIRLINES
Bucuresti 05:50 ISTANBUL 07:05 (durata zborului 1h15min)
Istanbul 08:55 Vilnius 10:45 (durata zborului 1h50min)
Tallinn 12:55 Istanbul 15:45 (durata zborului 1h50min)
Istanbul 18:45 Bucuresti 20:05 (durata zborului 1h15min)

Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AVION SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
transport cu avionul Bucuresti Vilnius si Tallinn Bucuresti cu compania LOT Polish Airlines (schimbarea curselor la Varsovia);
pentru plecarea din 13.08 compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul);
7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* superior si 4*: 2 nopti in Vilnius, 2 nopti in Riga, 3 nopti in Tallinn;
transport cu autocarul pe durata excursiei;
vizitarea si intrarea la Palatul Rundale;
vizitarea cu ghizi locali a oraselor Tallinn, Riga si Vilnius;
transferuri aeroport hotel aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie, anul 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

Oferta din categoria:


 
TARILE BALTICE ESTONIA – LETONIA – LITUANIA - Plecari: 13.07, 13.08, 03.09 - 8 zile / 845 EURO
Plecare Pana la
03.Sep.2020 10.Sep.2020 Rezervare
13.Aug.2020 20.Aug.2020 Rezervare
13.Jul.2020 20.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.03.2020
# #