Circuit Turul Pietelor de Craciun VIENA – PRAGA – DRESDA - BUDAPESTA Data plecare: 05.12.2019

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Turul Pietelor de Craciun VIENA – PRAGA – DRESDA - BUDAPESTA Data plecare: 05.12.2019 / 4 zile

» Plecari: 05.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 230 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Ziua 1. Plecare din Timișoara,dimineata devreme. Sorire la Viena. Intram pe Ringul Vienez care in trecut delimita orasul de zonele sale limitrofe este acum parte integranta a centrului istoric al orasului etaland cu rafinament splendide monumente si edificii care pastreaza intact farmecul si eleganta unui oras imperial. Muzeul de Arte Aplicate, Stadtpark – cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss si Kursalonul renumit pentru gazduirea concertelor clasice, sau Opera Nationala, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta, toate isi gasesc locul pe Ringul Vienez, alaturi de Palatul Hofburg – resedinta de iarna a familiei imperiale, Primaria, Biserica Votiva sau Universitatea din Viena. Centrul orasului vechi este insa dominat de silueta impunatoare a Catedralei Sfantul Stefan, un extraordinar exemplu de arhitectura gotica care ascunde o istorie impresionanta. Seara, participare la Targul de Craciun din fata primariei. Cazare la hotel 3*.
Ziua 2. Mic dejun. Ne indreptam spre Praga. Dedicam ziua explorarii capitalei Cehiei. Ne plimbam prin Piata Stare Mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale Bisricii Tyn, avand in centru statuia reformatorului Jan Hus (ars pe rug pentru credinta sa), Primaria veche si turnul cu Ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomic din lume. Timp liber in Praga pentru a va bucura de farmecul orasului medieval. In cursul zilei ajungem la Podul Carol, grandioasa lucrare din sec. XIV. Are peste 600 m lungime, 10 m latime, 16 arce protejate cu piloni pentru spargerea ghetii si 3 turnuri, doua inspre Mala Stana si unul catre Stare Mesto. De la inceputul sec. XVIII, podul a fost decorat cu 30 de statui, majoritatea baroce, de unde si o alta denumire a acestuia, anume “Podul cu Sfinti”. Trecand podul, vizitam cartierul Mala Strana. Participare la Targul de Craciun de la Praga. Cazare la hotel 3*
Ziua 3. Mic dejun.. Plecare spre Dresda. Supranumita Florenta de pe Elba, a fost devastat de bombardamentele din cel de-al 2-lea Razboi Mondial. A renascut insa din propria cenusa, oferind astazi iarasi splendoarea de odinioara. Admiram intr-un tur pietonal Frauenkirche- cea mai importanta biserica protestanta, Procesiunea Printilor- imagine murala realizata in portelan in sec. XIX, Palatul Regal, Opera Semper- unul din cele mai frumoase teatre din sec. XIX si Palatul Zwinger- realizat intr-un extravagant stil baroc, cea mai importanta atractie turistica din Dresda, care contine impresionante colectii de arta, portelanuri, colectii de arme etc. Dupa terminarea turului, avem timp liber pentru participarea la Targul de Craciun de la Dresda. Ne intoarcem la Praga.Participare la Targul de Craciun de la Praga. Cazare la hotel 3*.
Ziua 4. Mic dejun. Plecare spre casa cu oprire la Budapesta, pentru participare la Targul de Craciun. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.

230 euro/persoana/loc in camera dubla sau tripla

ACTE NECESARE:
paşaport original sau carte de identitate
cazier judiciar pentru însoţitorul grupului de copii
pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza
Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie
Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE:
Transport autocar
3 nopti cazare la hotel 3*
Mic dejun
Ghid din partea agentiei
Vizita Viena, Praga, Dresda, Budapesta


PREȚUL NU INCLUDE:
Asigurarea medicala
supliment cameră single: 15 eur/pers/noapte
intrările la obiectivele turistice


Oferta din categoria: 
Turul Pietelor de Craciun VIENA – PRAGA – DRESDA - BUDAPESTA Data plecare: 05.12.2019 - 4 zile / 230 EURO
Plecare Pana la
05.Dec.2019 08.Dec.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.10.2019
# #