Circuit CIRCUIT 2020 FILIPINE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT 2020 FILIPINE / 9 zile

» Plecari: 14.Feb.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1865 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Insula Cebu – Insula Bohol


Ziua 1 (14.02): BUCURESTI – DUBAI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 12:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Fly Dubai spre Dubai cu decolare la ora 14:25. Sosire in Dubai la ora locala 21:15 si imbarcare pe zborul companiei Emirates spre Cebu cu decolare la ora 02:45.
Ziua 2 (15.02): DUBAI - CEBU
Aterizare in Filipine, insula Cebu la ora locala 15:35, transfer si cazare la hotel Crimson Resort 4* sau similar. Hotelul este o oaza de relaxare, fiind situat pe insula Mactan (insula Mactan face parte din complexul insular Cebu, cele doua insule fiind unite prin mai multe poduri rutiere). Timp liber pentru odihna si relaxare la hotel.
Ziua 3 (16.02): ISLAND HOPPING TOUR
Dupa micul dejun la hotel vom pleca spre Mactan Wharf unde ne vom imbarca pe barca spre insula Hilutungan. Insula Hilutungan si sanctuarul marin este una dintre zonele protejate si este situata la o distanta de 30 minute de insula Mactan. Locul este perfect pentru snorkeling si scuba diving datorita abundentei de corali si pesti tropicali. Vom pleca spre insula Nalusuan unde vom servi masa de pranz. Insula Nalusuan are o suprafata de 1 ha si face parte din grupul de insule Olango, fiind situata in stramtoarea Cebu. Intoarcere la hotel pe insula Mactan si cazare.
Ziua 4 (17.02): TUR DE ORAS CEBU SI TRANSFER CU FERRY CEBU – INSULA BOHOL
Mic dejun. Dimineata vom face turul orasului Cebu a carui istorie ne aminteste de perioada coloniala. Vom trece in revista cateva obiective remarcabile: Crucea lui Magellan, Biserica Santo Nino si Fortul San Pedro. Crucea lui Magellan a fost adusa de exploratorii spanioli chiar la ordinul faimosului explorator si este adapostita de o capela situata langa Biserica Santo Nino, cea mai veche biserica romano-catolica din Filipine. Fortul San Pedro este o structura militara defensiva construita la comanda lui Miguel Lopez de Legazspi, primul guvernator al Filipinelor. Dupa turul de oras, transfer la portul Cebu pentru imbarcare pe feribotul rapid Oceanjet spre insula Bohol (bilet la clasa business). Sosire in Bohol, transfer si cazare la South Palms Beach Resort 4* sau similar.
Ziua 5 (18.02): BOHOL COUNTRYSIDE TOUR
Mic dejun. Azi vom face turul insulei Bohol, faimoasa pentru “dealurile de ciocolata”. Atractiile principale ale turului sunt “dealurile de cioocolata”, sanctuarul maimutei tarsier si o croaziera cu pranz pe raul Loboc. Vom avea ocazia azi sa observam maimuta tarsier, cea mai mica maimuta din lume si sa ne intalnim cu Carlito Pizzaras, sau “Omul Tarsier” care si-a dedicat viata protejarii micilor primate. Vom servi un pranz in stil filipinez, intr-o croaziera pe raul Loboc, la bordul unui restaurant plutitor. In continuare, traseul excursiei ne va purta prin zona rurala, printre plantatii de palmieri, cocotieri si paduri de mahon. Vom urca pana in cel mai inalt punct de unde putem admira privelistea oferita de “dealurile de ciocolata”, o succesiune de 1268 coline cu o inaltime intre 40 si 120 m. In timpul verii, iarba care acopera dealurile din calcar in forma de dom se usuca, iar culoarea devine maronie, de unde si denumirea de “dealuri de ciocolata”. Intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 6 (19.02): EXCURSIE OPTIONALA IN INSULELE PAMILACAN SI BALICASAG
Mic dejun. Timp liber sau participare la o excursie optionala catre insulele Pamilacan si Balicasag. Pentru aceasta excursie plecarea de la hotel va avea loc dimineata foarte devreme (cu micul dejun la pachet). Ne vom imbarca pe o barca ce ne va duce spre Insula Pamilacan. Echipajul este format din fosti vanatori de balene. Cateva specii de delfini, inclusiv jucausa specie de delfini spinner, sunt locuitorii acestei zone. Sanctuarul de pe insula este un loc bun pentru a face snorkeling si pentru a inota. Vom servi devreme un dejun picnic pe insula, dupa care ne vom indrepta spre insula protejata Balicasag, unul dintre cele mai bune locuri din Filipine pentru a observa viata marina si ecosistemul marin divers. Pentru a ajunge la aceasta insula protejata ne vom urca intr-o piroga polineziana; ajunsi aici, ne putem bucura de apele limpezi precum cristalul, de viata marina si de nisipul alb. Intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 7 (20.02): INSULA BOHOL – TIMP LIBER
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja si relaxare la piscina sau pe plaja hotelului. Cazare la hotel in insula Bohol.
Ziua 8 (21.02): CEBU – DUBAI
Mic dejun la hotel. Transfer la portul din Bohol pentru imbarcare pe feribotul rapid spre insula Cebu. Plecare din Bohol la ora 10:40, sosire in Cebu la ora 12:40 si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Emirates spre Dubai cu decolare la ora 17:05 (zborul va avea un stop de 1 ora si 25 minute in Manila). Sosire in Dubai in cursul noptii, la ora locala 01:10. Optional, cazare la hotel in Dubai (contra cost).
Ziua 9 (22.02): DUBAI – BUCURESTI
Imbarcare pe zborul companiei Fly Dubai spre Bucuresti, cu decolare la ora locala 10:00. Aterizare in Bucuresti la ora 13:35.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Dubai – Cebu – Dubai – Bucuresti cu companiile Emirates si Fly Dubai;
• 6 nopti cazare in Filipine la hoteluri de 4* cu mic dejun, astfel: 2 nopti in insula Cebu si 4 nopti in insula Bohol;
• 2 mese de pranz;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local modern dotat cu aer conditionat;
• excursie de o zi Island Hopping Tour cu plecare din insula Cebu;
• tur de oras de jumatate de zi in Cebu;
• excursie de o zi in insula Bohol: countryside tour;
• bilete de ferry la clasa business pe ruta Cebu – Bohol – Cebu;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• alte mese decat cele mentionate in program;
• excursiile optionale (Insulele Pamilacan si Balicasag);
• asigurarea medicala, obligatorie;
• asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali – se practica, aprox. 45 USD/ persoana.
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august, anul 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
14.02: Otopeni 14:25 – Dubai 21:15 durata zbor: 4 ore si 50 minute
15.02: Dubai 02:45 – Cebu 15:35 durata zbor: 9 ore si 25 minute

21.02: Cebu 17:05 – Dubai 01:10 durata zbor: 12 ore si 5 minute, inclusiv un stop
de o ora si 25 minute pe aeroportul Clark din Manila
22.02: Dubai 10:00 – Bucuresti 13:35 durata zbor: 5 ore si 30 minute

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
• Insulele Pamilacan si Balicasag: 185 USD/ persoana; Pretul este valabil pentru minim 15 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza

Oferta din categoria: 
CIRCUIT 2020 FILIPINE - 9 zile / 1865 EURO
Plecare Pana la
14.Feb.2020 22.Feb.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.09.2019
# #