Circuit FILIPINE - MANILA & SEJUR BORACAY, -100

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

FILIPINE - MANILA & SEJUR BORACAY, -100 / 10 zile

» Plecari: 21.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 1999 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI – MANILA - BORACAY – MANILA - TAGAYTAY - BUCURESTI


Ziua 1. BUCURESTI – MANILA
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Manila, via Doha. Noapte in avion.

Ziua 2. MANILA
Sosire in capitala Filipinelor, Manila in cursul dupa amiezii. Bine ati venit in “Perla Orientului”! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare in hotel 4* The Heritage sau similar in Manila.

Ziua 3. MANILA – VILLA ESCUDERO – INCURSIUNE ÎN FILIPINELE TRADIȚIONAL
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Villa Escudero – o plantație de palmieri de cocos înființată în 1880 de don Placido, ulterior transformata intr-unul dintre cele mai importante obiective turistice din Filipine. Aici vom vizita muzel pre-hispanic și artefactele din cel de-al doilea Razboi Mondial, vom face o plimbare cu carul cu boii tradiționali prin plantația de cocos, plimbare cu faimosul vehicul jeepney, după care vom lua prânzul pe malul unui pârâu, la poalele unei cascade. Spre seară show tradițional filipinez. Transfer în Manila și cazare in hotel 4* The Heritage sau similar.

Ziua 4. MANILA - BORACAY
Mic dejun. Check-out de la hotel, apoi vom porni intr-un tur de oras in Manila, cu vizite la zona moderna, districtul financiar, orasul Makati, parcul Rizal sau Luneta este un parc urban ce dateaza din era coloniala spaniola si a fost declarat ulterior momument istoric. Continuam turul de oras cu zona de promenada pe faimosul bulervard Roxas, apoi ajungem in “Intramuros”, “ intre ziduri” Walled City reprezinta zona istorica a metropolei inconjurata de ziduri si care dateaza din perioada imperiului colonial spaniol. Aici vom putea admira fortificatiile spaniole imperiale si biserici catolice de secol XVI. Vizite la Cimitirul american, Rizal Parc, Fort Santiago, San Agustin si catedrala Manila.
Transfer la aeroportul domestic pentru zborul spre Boracay via Caticlan. Bine ati venit in Paradis ! Transfer la hotel si check-in la hotel Le Soleil de Boracay 4* în Boracay.

Ziua 5. BORACAY
Mic dejun. Timp liber in Boracay pentru plaja si alte activitati individuale. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4* in Boracay.

Ziua 6. BORACAY
Mic dejun. Timp liber în Boracay pentru relaxare, plajă și explorat paradisul din insula recent redeschisă circuitului turistic, după un plan de 6 luni de reabilitare ecologică. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4* în Boracay.

Ziua 7. BORACAY
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional, croaziera in jurul insulei Boracay cu pranz inclus. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4* in Boracay.

Ziua 8. BORACAY
Mic dejun. Boracay este renumita pentru plajele sale intinse si cu nisip alb, ape turcoaz, recent beneficiind de una dintre cele mai mari campanii de ecologizare din lume, fiind inchisa turistilor pentru o perioada de cateva luni. Recent redeschisa circuitului turistic, Insula a atras dupa aceasta actiune mii de turisti. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4* în Boracay

Ziua 9. BORACAY – MANILA - TAGAYTAY
Mic dejun. Transfer spre aeroport pentru zbor Manila. Timp liber sau optional, vom incepe intr-o excursie spre orasul Tagaytay situat la aproape 800m altitudine, cu o panorama asupra vulcanului omonim. Vizita la “ Palace in the Sky”, una dintre fostele case ale presedintelui Ferdinand Marcos. En route, vom vizita biserica San Jose din Las Pinas, construita din chirpici si roci vulcanice. Aici vom vizita o orga construita aproape in intregime din lemn de bambus, de catre un preot spaniol Diego Cera, in sec. al XIX-lea. Continuam cu vizita la fabricile care produc unicile vehicule “jeepney” folosite pentru transportul in comun care au fost adaptate dupa jeep-urile americane. Daca timpul ne permite vom face si o scurta vizita la o plantatie de cafea sau ananas din zona. Pranz intr-un restaurant local, intoarcere in metropola filipineza.. Cazare in hotel 4* The Heritage sau similar in Manila.

Ziua 10. MANILA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer de dimineata pentru zborul Qatar. Imbarcare, scurta escala in Doha, pranz si cina in avion. Sosire in Romania seara.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
transport avion Bucuresti – Manila - Bucuresti;
transport avion Manila – Boracay - Manila;
taxele de aeroport pe toate zborurile;
transferuri si transport cu minibus / autocar licentiat pe durata traseului;
8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*in Manila si Boracay
vizitele cuprinse in program cu insotitor roman pe toata durata traseului;
asigurarea medicala si storno *valoare storno asigurata – pana la 8500 lei / calatorie).
asistenta turistica in limba romana pe intreaga durata a programului

Nu include:
excursiile optionale;
intrarile la obiectivele turistice vizitate.
alte servicii decat cele mentionate.

Oferta din categoria: 
FILIPINE - MANILA & SEJUR BORACAY, -100 - 10 zile / 1999 EURO
Plecare Pana la
21.Mar.2020 30.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #