Circuit CIRCUIT PARIS- DE CRACIUN in orasul luminilor DE LA DOAR 649 euro/pers. Zbor din Bucuresti!-82

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT PARIS- DE CRACIUN in orasul luminilor DE LA DOAR 649 euro/pers. Zbor din Bucuresti!-82 / 6 zile

» Plecari: 21.Dec.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 649 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti – Paris - tur al orasului Paris – tur al pietelor de Craciun – Valea Loirei - Reims – Palatul Versailles – Croaziera pe Sena - Bucuresti


Descriere Program
Ziua 1 (21.12.2023): Bucuresti – Paris – tur panoramic de oras inclus!
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 05:40 pentru imbarcare la cursa TAROM RO381 cu decolare la ora 08:40 spre Paris. Aterizare la Paris la ora locala 11:00. Dupa preluarea bagajelor, vom pleca intr-un tur panoramic de 3 ore cu ghid local pentru a descoperi cateva dintre cele mai emblematice puncte de atractie ale metropolei cosmopolite: Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Montmartre si Biserica Sacre Coeur, Domul Invalizilor, Catedrala Notre Dame, Palatul si Gradinile Luxembourg.
Spre seara, va invitam la o plimbare impreuna cu insotitorul roman de grup pe celebrul Bulevard Champs Elysees. Pe o lungime de 2.4 km, bulevardul are peste 200 de copaci imbracati in luminite, de la Arcul de Triumf la Concorde. Zeci de casute sclipitoare, produse traditionale, cadouri pentru toate gusturile si brazi impodobiti sunt adevarate spectacole pline de culoare. (deplasarea se va face cu mijloace de transport in comun si metrou). Seara, cazare la hotel Ibis Porte d''''Italie 3* sau similar.

Ziua 2: (22.12.2023) Paris – excursie optionala de 1 zi pe Valea Loirei cu vizita la doua castele
Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie de o zi pe Valea Loirei (supranumita si gradina Frantei), unde vom vizita doua castele: castelul Chenonceau si castelul Amboise. Castelul Chenonceau este unul dintre cele mai frumoase castele din Franta, a fost construit in secolul al-XVI-lea pe locul unei mori fortificate. Castelul spune povestea celor trei femei celebre ale istoriei: Diane de Poitiers, Caterina de Medici si Madame Dupin. Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci si-a petrecut ultimii sai ani de viata. In cei trei ani cat a locuit aici, Da Vinci a conceput proiecte uriase, printre care cel pentru conectarea pe calea apei a tuturor rezidentelor princiare aflate de-a lungul Loarei si afluentilor ei. In anul 1848 Castelul Amboise intra in proprietatea statului si este transformat in inchisoare. Zece ani mai tarziu va adaposti un azil de batrani si abia la inceputul anilor 1900 castelul a fost restaurat si readus la onorabilul titlu ce ii fusese atribuit la inceputul lucrarilor de constructie. Seara, cazare la hotel Ibis Porte d''''Italie 3* sau similar.

Ziua 3: (23.12.2023) Reims – excursie optionala de 1 zi
Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie de o zi La Reims (capitala neoficiala a regiunii viticole Champagne) - situat la o ora de Paris si locul unde a fost sarbatorit pentru prima data Craciunul in Franta). Peste 140 de cabane, cadouri unice, bunatati festive si sute de luminite, te invita sa te bucuri de atmosfera colorata a lui decembrie, pe note de jazz. Principalul cartier comercial este situat in proximitatea catedralei, sampania fiind un must pe orice lista de cumparaturi pentru Craciun, alaturi de specialitatile din ciocolata. Seara, cazare la hotel Ibis Porte d''''Italie 3* sau similar.

Ziua 4: (24.12.2023) Palatul Versailles – excursie optionala de ½ zi
Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie de ½ zi la Palatul Versailles.
Palatul Versailles a fost reședința regilor Franței începând cu Ludovic al XIV-lea, continuând cu Ludovic al XV-lea și al XVI-lea. Palatul a fost și un important simbol al monarhiei franceze. Acesta a devenit muzeu începând cu anul 1837, fiind totodată un important obiectiv turistic nu doar al Parisului, ci al întregii țări. O plimbare prin acest palat este practic o incursiune in culisele vietii familiei regale. Retur la Paris si dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara, cazare la hotel Ibis Porte d''''Italie 3* sau similar.

Ziua 5: (25.12.2023) Paris – tur pietonal al Pietelor de Craciun si croaziera pe Sena
Mic dejun. Impreuna cu insotitorul roman de grup, vom merge sa vizitam una dintre traditionalele piete de Craciun din Paris (deplasarea se face cu transportul public si metrou; biletele nu sunt incluse, vor fi achitate la fata locului, individual). Apropierea sarbatorilor de iarna se simte la tot pasul si Parisul se imbraca in haine festive. In perioada aceasta, orasul devine efervescent si foarte colorat. Ghirlandele luminoase pe toate cladirile importante din oras, ofera un adevarat spectacol de lumina. Printre cele mai cunoscute piete de Craciun din Paris sunt Saint Germain, Montparnasse, Montmartre, La Defense, Galeriile Lafayette si bine cunoscutul Champs Elysee. (deplasarea se va face cu mijloace de transport in comun si metrou, biletele nu sunt incluse, vor fi achitate la fata locului). Timp liber pentru cumparaturi de sezon. Dupa-amiaza, impreuna cu insotitorul roman de grup veti pleca intr-o interesanta Croaziera pe Sena. Imbarcarea se face de la Turnul Eiffel si dureaza aproximativ o ora. In timpul deplasarii puteti admira cele mai frumoase cladiri dar si obiectivele emblematice ale Parisului: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (deplasarea pana la Turnul Eiffel -locul de unde ne imbarcam pentru croaziera, se face cu mijloace de transport in comun si metrou, biletele pentru aceasta deplasare nu sunt incluse, se achita individual, la fata locului). Seara, cazare la hotel Ibis Porte d''''Italie 3* sau similar.

Ziua 6 (26.12.2023) Paris - Bucuresti
Mic dejun. Check-out. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO382, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 12:00. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 15:50.

Excursii optionale
-Reims - Locul unde s-a sarbatorit pentru prima data Craciunul in Franta;
-Versailles - incursiune in culisele vietii familiei regale;
-Valea Loirei – vizita la doua castele.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse
•5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Ibis Porte d''''Italie 3* sau similar
•Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
•Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Paris– retur
•Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii)
•Croaziera pe Sena
•Tur panoramic al orasului Paris cu ghid local
•Tur pietonal pe celebrul bulevard Champs Elysees cu insotitor roman de grup
•Tur pietonal al Pietelor de Craciun cu insotitorul roman de grup
•Insotitor roman de grup

Pretul nu include
•Intrarile la obiectivele turistice
•Excursiile optionale
•Asigurare medicala si storno
•Alte servicii decat cele mentionate in program
•Taxa de statiune

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT PARIS- DE CRACIUN in orasul luminilor DE LA DOAR 649 euro/pers. Zbor din Bucuresti!-82 - 6 zile / 649 EURO
Plecare Pana la
21.Dec.2023 26.Dec.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.09.2023
# #