Circuit Franta avion Timisoara

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Franta avion Timisoara / 6 zile

» Plecari: 15.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 449 EURO + 490 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Unicitatea acestui program de 6 zile consta in:-cazare in Paris 5 nopti si desfasurarea programului turistic cu un autocar care sta la dispozitia grupului
Ziua 1. Prezentare la aeroportul Timisoara la ora 12.00 pentru imbarcare cursa Timisoara –Paris programata la ora 14.20. Sosire Paris ora 15.50. Transfer la hotel Ibis *** sau similar, Paris.Cazare.Timp liber.
Ziua 2. Turul orasului Paris, cu autocarul. Vom admira Arc de Triomphe, Avenue des Champes-Elysees, Tour Eiffel, Palais Chaillot, Place de la Concorde, Grand Palais, Petit Palais, Opera Garnier, Place Vendome. Croaziera cu vaporasul pe Sena . Vom urca cu liftul panoramic pe Turnul Eiffel.Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.
Ziua 3. Mic dejun. Excursie pe Valea Loarei, singulara ca ambianta, in Europa (~200 km). Se viziteaza castelele regale Cheverny , si Blois. Optional, se poate vizita si “Castelul doamnelor’-Chenononceaux, amplasat in ambianta de vis a raului Cher. Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.
Ziua 4. Mic dejun. Vizitarea castelului Versailles (fara ghid conferentiar) si a gradinilor Versailles, Micul Trianon si Marele Trianon (22 km). Optional, se viziteaza La Defense , o zona a Parisului cu zgarie nori, unica ca ambianta in Europa.În a doua parte a zilei, vizită in pitorescul Montmartre-se viziteaza Bazilica Sacre Coeur, Place du Tertre acolo unde pictorii ambulanti ne vor aminti de Parisul de altadata. Vom admira Moulin Rouge si Place Pigalle.Optional, Paris „by night”Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar. .
Ziua 5. Mic dejun. Reancepem turul Parisului, cu autocarul. Urmeaza ziua dedicata marilor muzee pariziene.Se vizitează Panteonul, Grădinile Luxembourg, Ile de la Cite, Catedrala Notre Dame, Saint-Chapelle, Muzeul Rodin(fara ghid conferentiar), Domul Invalizilor, Luvru (fara ghid conferentiar). Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar. .
Ziua 6. Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport la ora12.00 pentru imbarcare cursa de la ora 16.20 Paris -Timisoara .Aterizare Timisoara la ora 19.40.

PRET: 449 eur + 490 lei - grup avion min 20 pers -pentru un grup avion mai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza


Acte necesare: pasaport sau C.I.
Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc). Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.
BONUS: Compania aeriana transporta gratuit numai un bagaj usor de mana. In compensatie, agentia de turism organizatoare ofera turistilor transportul gratuit al bagajelor, dus-intors (indiferent marime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Paris , respectiv la Timisoara(pe data de 24 aug)


Servicii incluse:
Servicii incluse :
- bilet de avion Timisoara -Paris si retur
- transport autocar omologat curse externe in Paris, pe Valea Loarei, la Versailles, pe tot parcursul programului turistic
- cazare + mic dejun bufet , 5 nopti , hotel Ibis *** sau similar , Paris (pentru un supliment de 90 euro, 7 nopti cu mic dejun bufet)
- ghid atestat pe traseul extern in zilele 2,3,4 ,5


Nu sunt incluse in pret :
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,,croaziera,excursii optionale(pentru tineri pana la 25 ani,intrarile la muzeele din Paris sunt gratuite) ,taxe statiune(daca este cazul)-se achita la fata locului
- taxa de aeroport~120 eur
- transfer aeroport-hotel-aeroport
-taxa de bagaj peste limita admisa gratuit de compania aeriana (variaza in functie de marimea si greutatea bagajului , consultati www.wizzair.com sau consultati agentul de turism)

Oferta din categoria:


 
Franta avion Timisoara - 6 zile / 449 EURO
Plecare Pana la
15.Aug.2020 20.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.12.2019
# #