Circuit PARIS, Mon Amour!Transport Avion AIR FRANCE | 7 zile | de la 430 Euro. BONUS: Croaziera pe Sena!! -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PARIS, Mon Amour!Transport Avion AIR FRANCE | 7 zile | de la 430 Euro. BONUS: Croaziera pe Sena!! -32 / 7 zile

» Plecari: 25.Oct.2021, 01.Sep.2021, 12.Aug.2021, 04.Aug.2021, 14.Jul.2021, 07.Jul.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 430 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti - Paris - Bucuresti


Ziua 1 | Bucuresti – Paris
 Pentru plecarile din 07.07, 14.07, 04.08 si 12.08: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:05. Sosire in Paris la ora 08:20.
 Pentru plecarile din 01.09 si 25.10: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF9409 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 12:10. Sosire in Paris la ora 14:20.
Transfer in oras si tur de oras Paris cu autocar local. Ne aflam in “Orasul Luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. In turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel The Originals Maison Montmartre 4* / Ibis la Defense Esplanade 3* (plecarea din 25.10) sau similare Paris.

Ziua 2 | Paris
Mic dejun. Pentru prima parte a zilei va invitam la un tur pietonal cu insotitorul de grup prin Parisul pitoresc. Intram in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele: celebra catedrala Notre Dame – considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza; Rue Huchette – una dintre cele mai vechi strazi din Paris; Fantana Saint Michel - o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori; Primaria Parisului - cladire ce dateaza din secolul al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870; Centrul Pompidou – care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Continuam apoi plimbarile pietonale cu celebrul cartier Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur – dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia -, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel The Originals Maison Montmartre 4* / Ibis la Defense Esplanade 3* (plecarea din 25.10) sau similare Paris.
Ziua 3 | Paris – Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Principalele sale atractii sunt: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena - BONUS. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare la hotel The Originals Maison Montmartre 4* / Ibis la Defense Esplanade 3* (plecarea din 25.10) sau similare Paris.

Ziua 4 | Paris - Muzeul Louvre
Mic dejun. Zi libera la dispozitia dvs pentru plimbari individuale. Va sugeram o vizita pe cont propriu la Muzeul Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel The Originals Maison Montmartre 4* / Ibis la Defense Esplanade 3* (plecarea din 25.10) sau similare Paris.

Ziua 5 | Paris - Valea Loirei
Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau - tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al-XVI-lea pe locul unei mori fortificate, supranumit “Castelul Femeilor” ca urmare a asocierii cu cele trei personaje celebre - Diane de Poitiers, Caterina de Medici si Madame Dupin -, acesta a marcat istoria locurilor; Castelul Amboise - unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, amplasat strategic pe un deal parca pentru a veghea intreaga vale a Loarei, locul in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani din viata si unde, dupa vointa sa, isi doarme somnul de veci. Cazare la hotel The Originals Maison Montmartre 4* / Ibis la Defense Esplanade 3* (plecarea din 25.10) sau similare Paris.

Ziua 6 | Paris sau Disneyland
Mic dejun. Zi libera la dispozitia dvs pentru cumparaturi sau vizita pe cont propriu la Disneyland. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Paris este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Cazare la hotel The Originals Maison Montmartre 4* / Ibis la Defense Esplanade 3* (plecarea din 25.10) sau similare Paris.

Ziua 7 | Paris – Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE:
 Pentru plecarile din 07.07, 14.07, 04.08, 12.08 si 01.09: AF1088 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 20:55, sosire in Bucuresti la ora 00:50 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.
 Pentru plecarea din 25.10: AF1088 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 18:55, sosire in Bucuresti la ora 22:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta speciala –reducere 40 euro/pers.-oferta este valabila pentru rezervari efectuate pana la data de 28.02.2021
Tarif standard - 470 euro/pers

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
• Cazare 6 nopti cu mic dejun la hotel The Originals Maison Montmartre 4*, respectiv Ibis la Defense Esplanade 3* (pentru plecarea din 25.10) sau similare
• Transferuri cu autocarul aeroport - hotel – aeroport
• Tur de oras Paris cu autocar local
• Tur pietonal cu insotitorul de grup
• Croaziera pe Sena - BONUS
• Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Taxa de oras Paris: aprox. 3 euro/persoana/noapte - se achita la receptia hotelului
• Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID – 87 lei/pers.; Nota:
 pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;
 in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);
• Testare COVID-19 RT-PCR: 280 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);
• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Oferta din categoria:


 
PARIS, Mon Amour!Transport Avion AIR FRANCE | 7 zile | de la 430 Euro. BONUS: Croaziera pe Sena!! -32 - 7 zile / 430 EURO
Plecare Pana la
25.Oct.2021 31.Oct.2021 Rezervare
01.Sep.2021 07.Sep.2021 Rezervare
12.Aug.2021 18.Aug.2021 Rezervare
04.Aug.2021 10.Aug.2021 Rezervare
14.Jul.2021 20.Jul.2021 Rezervare
07.Jul.2021 13.Jul.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.01.2021
# #