Circuit Revelion 2020 PARIS - 28 Decembrie 2019 (6 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Revelion 2020 PARIS - 28 Decembrie 2019 (6 zile) / 6 zile

» Plecari: 28.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 705 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 21.12.2019
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Paris- Versailles - Chenonceau – Amboise


Ziua 1. 28.12 Bucuresti - Paris
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne vom intalni cu insotitorul de grup la ora 05:30, urmad efectuarea formalitatilor de imbaracre pentru zborul Tarom RO381 cu destinatia Paris. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 08:40 si sosire in Paris la ora 11:00 Dupa aterizare, imbarcare in autocarul cu care vom face un tur de oras si vom descoperi o parte dintre comorile
Parisului printr-un tur panoramic de oras: cartierul de zgârie nori La Defence, L''Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi, deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle. Transfer catre hotel. Program liber in Paris.

 Ziua 2. 29.12 Paris - Palatul Versailles
Parisul nu are nevoie de nicio prezentare: indiferent că ești la prima sau la a zecea vizită în Orașul luminilor, te simți de fiecare dată acasă. Să fie datorită peisajelor atât de cunoscute din filme, cărți sau tablouri? Să fie datorită bulevardelor largi, a cafenelelor șarmante, a frumoaselor clădiri haussmaniene, a parcurilor îngrijite sau a atmosferei unice, pline de romantism? Fiecare dintre cei peste 15 milioane de turiști care vin anual în capitala Franței are propriul său motiv! Cei care doresc, pot opta astăzi pentru o excursie la Palatul Versailles. Impresionanta reședință a Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea, este situată la mai puțin de 20 de kilometri de Paris. Vizitatorii vor admira parcul uriaș unde se pot vedea Fântâna lui Apollo, Fântâna Latona, Oranjeria sau Pavilionul Belvedere, construit pentru Maria Antoaneta, dar și apartamentele regale din interiorul Palatului, somptuos decorate, impresionanta Sală a oglinzilor sau colecția de tablouri inestimabile. Intoarcere in Paris. Cazare la acelasi hotel.

 Ziua 3. 30.12 Paris – L’Ille de la Cite - Montmartre
După micul dejun, începem explorarea oraşului utilizând transportul public: L''Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversăm într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon şi Grădinile Luxembourg. Moment de răgaz: Nu te sfii să intri într-una dintre miile de brutării ale Parisului numite boulangeries, și să te bucuri de unul dintre simbolurile culinare ale Franței - croissant au beurre. Mic dejun preferat al francezilor, croasantul cu unt este un adevărat răsfăț culinar atunci când este proaspăt scos din cuptor și este preparat după rețeta tradițională. Timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilică Sacre Coeur şi pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere la hotel pentru cazare. Seara, cei care doresc pot opta pentru o croazieră pe Sena cu o ambarcațiune tipic
pariziană, numită bateaux mouches. În timpul croazierei putem admira Turnul Eiffel, Grand Palais, Place de la Concorde, Muzeul Orsay, Grădinile Tuileries, Muzeul Luvru, Academia Franceză și Cartierul Latin.

 Ziua 4. 31.12 Paris – Amboise – Chenonceau
Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei. Vom explora una dintre cele mai frumoase și faimoase zone ale Franței, Valea Loarei, supranumită și ”grădina Franței”. Tărâm al artei și al istoriei, cu un peisaj mirific, străbătut de ape limpezi, Valea Loarei își vrăjește vizitatorii cu somptuoase palate renascentiste, cu cetăți și turnuri medievale, castele ca în basme, ferme fortificate, biserici, mănăstiri și catedrale. Vom avea răgazul necesar pentru a vizita două dintre cele mai frumoase și admirate castele de pe Valea Loarei: Castelul Chenonceau, așezat maiestuos pe râul Cher. Acest superb castel este cunoscut și sub numele de ”castelul femeilor”, din pricina personajelor istorice eminine care și-au lăsat amprenta asupra lui, dintre care le amintim pe Caterina de Medici sau Diane de Poitiers. Cea de-a doua oprire o facem la Castelul Amboise, construit în stil renascentist și amplasat pe platoul înalt care domină centrul Văii Loarei, păstrând neștirbită măreția secolelor trecute. Castelul Amboise comunică printr-un pasaj subteran cu elegantul conac Clos Lucé, aflat la 500 de metri, locul unde celebrul inventator, arhitect și pictor Leonardo da Vinci și-a petrecut ultimii ani din viață și a ales să fie înmormântat. Spre seară ne îndreptăm spre Paris, pregatire pentru seara de revelion. Cazare la acelasi hotel.

 Ziua 5. 01.01 Paris
După micul dejun puteți descoperi Parisul în ritm propriu. Recomandarea noastră este să petreceți măcar câteva ore la Muzeul Luvru, după ce în prealabil ați ales care sunt operele de artă pe care doriți neapărat să le vedeți. Nu de alta, dar, cu cele 35.000 de opere de artă pe care le găzduiește Luvrul, un vizitator ar avea nevoie de nouă luni pentru o vizită completă a acestui muzeu! Putem vedea aici unele dintre cele mai celebre capodopere ale umanității - Monalisa lui Leonardo da Vinci, Venus din Milo, Victoria de la
Samotrace - dar și colecții inestimabile de artă egipteană, orientală, greacă, romană, mesopotamiană sau europeană. Luvrul este amplasat chiar în inima Parisului și este la câțiva pași de celebra Piramidă de sticlă, de Grădinile Tuileries, Muzeul Jeu de Paume, Muzeul de Arte Decorative sau Palatul Regal, așa că o vizită în această zona te va face să descoperi Parisul autentic! Mai trebuie sa cuprindeti in itinerariul dvs. impozantul Dom al Invalizilor unde se afla Mormantul lui Napoleon Bonaparte, Muzeul d’Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi si bineinteles ascensiunea in Turnul Eiffel. Pentru “copiii”de toate varstele sugeram o excursie la Disneyland. Seara cazare la acelasi hotel din Paris.

 Ziua 6. 02.01 Paris - Bucuresti
Călătoria noastră se apropie de sfârșit! După micul dejun,timp liber, lasăm apoi în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre aeroport unde vom face formalatile de imbarcare pentru zborul Tarom RO390. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 19:40 si sosirea in Bucuresti la ora 23:30.


Servicii incluse:
De la 395 € + 310 euro (bilet avion, transfer si transport autocar) 6 zile - Avion
DATE DE PLECARE 2019: 28.12.2019

P R E Ţ U L I N C L U D E
 Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti;
 5 cazari la hoteluri de 3*;
 5 mic dejun;
 Tur de Paris
 Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 Ghid însoţitor din partea agenţiei.

B O N U S U R I
 NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 Reducere 10% la achitarea tuturor excursiilor opționale din tara, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

O P Ț I O N A L E
 Excursie Valea Loirei -45 €/pers.
 Croaziera pe Sena - 20 €/pers.

N U S U N T I N C L U S E Î N P R E Ţ
 Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 Excursii opționale pentru minim 25 de persoane;

S U P L I M E N T E & R E D U C E R I
 Supliment de single - 175 €
 Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

B I N E D E Ş T I U T
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
 Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.
Grup minim 25 pers.

PELLERIN PLUS
495 € + 310 € (bilet avion, transfer transport autocar)
P R E T D E P E R S O A N A I N C A M E R A D U B L A
 Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;;
 GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.
 Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL Reducere 100 €
395 € +310 € (bilet avion, transfer transport autocar)
P R E T D E P E R S O A N A I N C A M E R A D U B L A
 Plata integrala la inscriere;
 Nu se accepta modificari sau anulari.
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 60 €
435 € + 310 € (bilet avion, transfer transport autocar)
 Avans 30% la inscriere;
 Diferenta de plata pana la 30.09.2019;
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 Oferta este valabila pana la 30.09.2019
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD + Reducere 40 €
455 € + 310 € (bilet avion, transfer transport autocar)
Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;
 Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

S U P L I M E N T E & R E D U C E R I
 Supliment de single 175 €
 Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Cod oferta: arias789

Oferta din categoria: 
Revelion 2020 PARIS - 28 Decembrie 2019 (6 zile) - 6 zile / 705 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.06.2019
# #