Circuit FRANCONIA – PARFUM MEDIEVAL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

FRANCONIA – PARFUM MEDIEVAL / 5 zile

» Plecari: 01.Jul.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 580 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


ZIUA 1, 01.07.2020: Întâlnire cu însoțitorul de grup, în jurul orei 18:30, la aeroportul din Timișoara, pentru zborul Timișoara 20:35 - Nurnberg 21:20 (compania Wizz Air). Ajunși în al doilea cel mai mare oraș al Franconiei, ne vom îndrepta cu metroul spre hotel, unde ajungem în jurul orei 22:30. Cazare la hotel.
ZIUA 2, 02.07.2020: Bamberg – Roma Franconiană (1 zi): După micul dejun, plecăm cu trenul din Gara centrală spre Bamberg, aproximativ 60 de minute. Ajungem în orașul declarat patrimoniu UNESCO în 1993, oraș imperial și episcopal, vechi de 1000 de ani. Vizităm: Domul (Catedrala Bamberg, care datează din 1004), unde este înmormântat Papa Clemens al II-lea, Neue Rezidenz și Grădina Trandafirilor (cu peste 4500 de soiuri de trandafiri); de aici, putem avea o panoramă superbă a Bambergului de jos. Continuăm cu un tur panoramic (hop on - hop off bus tour), ne dezmorțim picioarele cu un tur pietonal prin orașul vechi, care este conectat de restul orașului prin 2 poduri. De la Primăria Veche, avem o priveliște foarte frumoasă a Micii Veneții (Klein Venedig). Acest district al pescarilor încapsulează farmecul orașului, cu un rând de case colorate, pe jumătate din lemn, datând din perioada sec. XIV-XVII. Dacă timpul ne permite, facem o plimbare pe malul apei, care servește ca scenă pentru Festivalul anual Sandkerwa, ce are loc în luna august. Nu putem pleca din Bamberg fără să bem o bere! Știați că Bamberg este orașul cu cea mai mare densitate de berării din lume? Acesta este recunoscut pentru „berea afumată” – Rauchbier (arderea malțului la foc deschis dă berii gustul „afumat”). În cazul în care nu vă place „berea afumată”, veți putea alege din alte 50 de sortimente. Seara, revenim în Nurnberg cu trenul. Cazare la hotel.
ZIUA 3, 03.07.2020: Furth (8 km de Nurnberg): În prima jumătate a zilei, ne vom îndrepta spre Furht (cu metroul). Vizităm: orașul vechi, trecând pe lângă o parte din cele 1169 de obiective turistice, biserica Sf. Mihail, fântâna căldărarului. Luăm o pauza de cafea în zona Gustavstrasse și încercăm să fim prezenți la ora 12:04 lângă turnul Primăriei pentru a asculta câteva acorduri ale melodiei “Stairway to Heaven” (Led Zeppelin). Revenim în Nurnberg unde ne petrecem cea de a doua jumătate a zilei, mergem la Zeppelinfeld, locul paradelor naziste și tribuna de unde Hitler ținea discursurile. Pauză de masă. Revenim în centrul orașului pentru un tur panoramic cu minitrain (aprox. 40 minute) pe care îl luăm din piața Primăriei. Urcăm în Castel. Timp liber pentru cumpărături. Seara, revenim la hotel.
ZIUA 4, 04.07.2020: Regensburg: După micul dejun, plecăm cu trenul către Regensburg (106 km). După aproximativ 1,5 ore, ajungem în Gara din Regensburg, de unde pornim să descoperim orașul medieval (aflat în patrimoniul UNESCO) unde 1500 de obiective turistice au rezistat de-a lungul trecerii timpului. Vizităm Catedrala Sf. Paul, care este genul de monument ce te poate încânta câteva ore bune, Haidplatz, Primăria Veche, Vechiul Pod de Piatră peste Dunăre, având o lungime de 300 m și datând din sec. al XII-lea. După modelul acestuia, s-au construit celebrele poduri medievale din Praga și Avignon. Vizităm Basilica St. Emmeram, Poarta Pretoriană, Casa Goliat ce datează din 1260, fiind construită în zona zidului de sud al taberei romane, ne îndreptăm, apoi, către Turnurile Patriciene; în present, acestea sunt spații destinate cazării studenților de la Universitate. Pauză de prânz. Ne continuăm drumul către Neupfarrplatz, locul unde era așezarea Castrului Roman și unde, ulterior, a fost vechiul cartier evreiesc, înainte de a fi demolat în 1519. Ceea ce vedem acum este o piață foarte frumoasă, unde excavările din 1990 au scos la suprafață multă istorie. Se poate vedea locul unde a fost vechea sinagogă. Spre seară, plecăm către Nurnberg și revenim la hotel.
ZIUA 5, 05.07.2020: Nurnberg. Această ultima zi o petrecem în Nurnberg, vizitând centrul vechi. Printre obiectivele vizitate se numără: biserica St. Lorentz, Fântâna Virtuții, Frauenkirche, fântâna frumoasă, casa lui Durer, biserica Saint Sebaltus, fântâna Caruselul Căsniciei, Weiser Turm (turnul alb). Timp liber pentru cumpărături în centrul vechi. Spre seara (ora 19:15) plecăm către aeroport, avem zborul Wizz Nurnberg 21:50 - Timișoara 00:30.


Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE:
• bilet de avion, compania Wizz Air (bagaj de mână mic - geantă de umăr sau rucsac - cu dimensiuni (40x 30x20cm);
• transfer de la și la aeroport, cu metroul (direct din aeroport);
• 4 nopți de cazare, cu mic dejun;
• bilet de tren pentru Bamberg și Regensburg;
• card transport în comun, pe toată perioada călătoriei;
• servicii ghid pe tot parcursul excursiei.

PREȚUL NU INCLUDE:
• bagaj de cală;
• intrările la obiectivele turistice;
• city train tour în Nurnberg: 9 eur/pers;
• supliment cameră single: 120 E;
• asigurarea medicală/storno.


Oferta din categoria:


 
FRANCONIA – PARFUM MEDIEVAL - 5 zile / 580 EURO
Plecare Pana la
01.Jul.2020 05.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.03.2020
# #