Circuit ATENA SI MUZEELE ACROPOLEI | Transport Avion AEGEAN | 6 zile | de la 340 Euro | -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ATENA SI MUZEELE ACROPOLEI | Transport Avion AEGEAN | 6 zile | de la 340 Euro | -32 / 6 zile

» Plecari: 12.Aug.2021, 22.Jul.2021, 22.Jun.2021

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 340 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Atena - Bucuresti


Ziua 1 | BUCURESTI – ATENA – ACROPOLE – MUZEUL ACROPOLEI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la biroul de informatii, la ora 08:55 pentru imbarcare pe zborul Aegean A3 961 cu destinatia Atena. Decolare la ora 10:55 si aterizare la Atena la ora 12:30. Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Incepem ziua cu un tur panoramic de oras Atena cu ghid local care cuprinde Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului si celebrii evzoni, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia și Biblioteca Nationala), Piata Omonia. Si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole si noul Muzeu al Acropolei, le vom vizita impreuna cu ghidul local (biletele de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente sunt din secolul de aur al lui Pericle (sec. al-V-lea i.Hr.): Propileele, templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul – elegantul templu al Cariatidelor si desigur Parthenonul - cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* situat central sau similar. Detalii pe https://breeze-boutique-athens.hotelsathens.org/

Ziua 2 | ATENA – CAP SOUNION
Mic dejun. Continuam vizita in Atena impreuna cu insotitorul de grup si ne indreptam atentia spre dealul Philopappou si spre monumentul caruia ii poarta acelas nume ce ii este dedicat printului grec Gaius Julius Antiochus Epiphanes Philopappos. Vom vizita dealul Pnix fiind de o mare importanta istorica deoarece a fost locul de intalnire al legislativelor democratice in vremurile stravechi, continuam cu celebrul cartier Plaka, Monastiraki reprezentand unul din principalele districte comerciale din Atena si dealul Lycabettus situat la 300m deasupra nivelulului marii si al carui varf este cel mai inalt punct din cadrul Atenei. Dupa-amiaza va propunem, optional, Excursie la Cap Sounion pentru apus de soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume) cu servirea unei mese pescaresti la o taverna traditionala greceasca cu o panorama de exceptie asupra marii. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 3 | ATENA – AEGINA - POROS - HYDRA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau, optional, Excursie in Insulele Poros, Aegina si Hydra. Ne apropiem mai intai de Poros, insula care inspira la pace, romantism si relaxare, impodobita cu paduri de pini ce ajung pana pe crestele stancoase, acolo unde marea uda pamantul, dar si cu plaje de nisip si privelisti spectaculoase care dau sentimentul de libertate deplina. Urmatoarea oprire este in insula, care potrivit mitologiei grecesti, a fost denumita astfel dupa Aegina, zeita de care Zeus s-a indragostit, dar pe care Hera a aruncat-o in exil impreuna cu fiul nascut din dragostea lor. Luam amestecul de frumusete si poveste si ii adaugam o masura de cultura si istorie, ajungand in Hydra, denumita astfel datorita multitudinii de izvoare de aici. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 4 | ATENA – PELOPONEZ
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau, optional, va propunem o Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei minoica, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Avem ocazia sa vedem azi Istmul Corinth, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 5 | ATENA – DELPHI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau, optional, Excursie la Delphi cu pranz inclus pentru vizitarea celui mai important Oracol al lumii antice. Situat pe versantul Muntelui Parnassus, Templul de la Delphi, inchinat zeului Apollo, era considerat de catre grecii antici centrul lumii. Oracolul de la Delphi era consultat in toate aspectele vietii, de la probleme politice si militare la cele domestice. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Retur in Atena. Cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 6 | ATENA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer in centru pentru o vizita la doua dintre cele mai cunoscute Muzee ale Atenei. Insotiti de ghidul local vom vizita pentru inceput Muzeul National de Arheologie, cel mai mare si cel mai popular muzeu al Atenei. Colectia sa vasta cuprinde comori dezgropate din Micene de Heinrich Schliemann, un aranjament coplesitor de statui care include cele mai vechi figurine grecesti datand inca din anul 2000 i.Hr., fresce din insula vulcanica Santorini si multe altele. In continuare vom vizita Muzeul Benaki, primul muzeu independent din Grecia, care detine peste 40.000 de piese care ilustreaza dezvoltarea istorica si culturala a lumii grecesti. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul comaniei Aegean A3 962 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:30 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania Aegean
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Breeze Boutique 4* sau similar
• Tur de oras Atena cu autocar si ghid local
• Ghid local pentru vizita la Acropole si Muzeul Acropolei
• Ghid local pentru Muzeul de Arheologie si Muzeul Benaki
• Transfer hotel – Muzeele Atenei cu autocar local
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor roman de grup


Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION (se ofera BONUS pentru rezervarile facute pana la 31 martie): storno si medicala cu protectie COVID – 87 lei/pers.; Nota:
 pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;
 in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);
• Bilete de intrare la muzee si obiectivele turistice
• Tarife speciale testare COVID-19 RT-PCR: 250 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);
• Excursiile optionale

Oferta din categoria:


 
ATENA SI MUZEELE ACROPOLEI | Transport Avion AEGEAN | 6 zile | de la 340 Euro | -32 - 6 zile / 340 EURO
Plecare Pana la
12.Aug.2021 17.Aug.2021 Rezervare
22.Jul.2021 27.Jul.2021 Rezervare
22.Jun.2021 27.Jun.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.03.2021
# #