Circuit CIRCUITE 2020 PELERINAJ IN GRECIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUITE 2020 PELERINAJ IN GRECIA / 5 zile

» Plecari: 08.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 460 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Sfantul Efrem cel Nou – Nea Makri
Sfantul Nectarie – Insula Eghina


Ziua 1 (08.11): BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:30 pentru imbarcare pe cursa AEGEAN AIRLINES cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:35 si sosire la Atena la ora locala 18:10. Transfer si cazare la hotel Blue Sea Alimos 3*.
Ziua 2 (09.11): SFANTUL NECTARIE TAVMATURGUL – SFANTUL EFREM CEL NOU
Mic dejun. Vom pleca spre portul Pireu cu autocarul. Dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul Eghina, vom calatori la Manastirea Sfanta Treime, unde se odihnesc moastele Sfantului Nectarie Tavmaturgul. Participam la slujba inchinata Sfantului. Dupa pranz, traversam cu ferryboat-ul inapoi spre Pireu, de unde pornim mai departe spre Nea Makri pentru inchinare la moastele Sfantului Efrem cel Nou. Seara cazare in Atena la acelasi hotel.
Ziua 3 (10.11): SFANTUL IOAN RUSUL – CUVIOSUL DAVID – KATO XENIA (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena. Optional, excursie optionala in Insula Evia, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusu in biserica cu acelasi nume, din satul Prokopi si la Manastirea Sfantului Cuvios David cel Batran. Dupa vizitarea acestor manastiri, vom revenipe continent. Pe drum spre Atena vom face o scurta oprire la Manastirea Kato Xenia unde se afla Braul Maicii Domnului. Pret informativ: 80 EURO /persoana, minim 20 de platitori (pretul include: ghid local transport cu autocarul si bilet pentru vapor Agiokampos – Glyfa). Seara cazare in Atena.
Ziua 4 (11.11): CUVIOSUL PATAPIOS – CATEDRALA SF ANDREI DIN PATRAS – MANASTIREA MEGA SPILEO (optional)
Mic dejun. Timp liber in Atena sau excursie optionala la Canalul de Corint si Peninsula Peloponez. Dimineata vom vizita Manastirea Osios Patapios Tamaduitorul, langa Loutraki, iar in continuare, dupa o scurta oprire la Canalul de Corint, continuam traseul catre orasul Patras, unde este locul martiriului Sfantului Apostol Andrei, cel care a si propovaduit in peninsula Peloponez invatatura crestina incredintata lui de catre Mantuitorul Hristos. Dupa amiaza vom face o ultima oprire la Manastirea Mega Spileo, considerata cea mai veche din Grecia, construita in anul 362 d.Hr de catre fratii Simeon si Teodor. Aici sunt pastrate zeci de sfinte moaste si icoana sculptata de catre Sfantul Luca in ceara si mastic. Pret informativ: 85 EURO / persoana, minim 20 de platitori. Intoarcere la Atena si cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (12.11) : Turul orasului ATENA – BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, vom vom face turul Atenei pentru a vedea cele mai importante obiective turistice: Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala si stadionul unde au fost organizate primele olimpiade moderne in anul 1896. Ne vom indrepta catre Acropole, unde putem admira splendorile arhitecturale ale antichitatii: Parthenonul si Erehteionul, care vor fi prezentate de un ghid vorbitor de limba romana (biletul de intrare nu este inclus: 20 EURO/adult, 10 EURO/seniori 65+, gratuit pentru copii pana la 17.99 ani). Dupa aproximativ doua ore petrecute la Acropole, coboram prin Agora greceasca si Agora romana la mitropolie, unde este prevazut timp liber pentru cumparaturi. La pranz mergem in fata Parlamentului pentru a vedea schimbarea garzii. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEGEAN cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la 20:20.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania AEGEAN AIRLINES;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Blue Sea Alimos 3* (sau similar) in Atena;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur panoramic cu autocarul in Atena cu ghid local vorbitor de limba romana;
• vizita in Insula Eghina la Sf Nectarie cu bilet de vapor inclus si la Nea Makri la Sfantul Efrem cel Nou;
• insotitor roman de grup;
• taxe de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2020. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• taxa de oras: 3 EURO/ zi/ camera (se ahita personal, la receptie).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
08.11: Bucuresti 16:35 – Atena 18:10 durata zborului: 1h 35min
12.11: Atena 18:45 – Bucuresti 20:20 durata zborului: 1h 35 min

GRUP MINIM:
20 persoane. Supliment grup 15-19 persoane: 30 EURO/ persoana. Supliment grup 10-14 persoane: 40 EURO/ persoana.
Pentru un numar mai mic de 10 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2020 PELERINAJ IN GRECIA - 5 zile / 460 EURO
Plecare Pana la
08.Nov.2020 12.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.03.2020
# #