Circuit GRECIA - turism social - plecare autocar 06.09.2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

GRECIA - turism social - plecare autocar 06.09.2020 / 5 zile

» Plecari: 06.Sep.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 245 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 30.08.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Salonic – Paralia Katerini – Muntele Olimp – Insula Skiathos (optional) – Ioannina
– Muzeul Pavlos Vrelli – Pozar – Edessa


ZIUA 1 | BUCURESTI RUSE SOFIA SALONIC PARALIA KATERINI (730 KM)

Intalnire cu insotitorul de grup, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 03:30 dimineata si plecare din Bucuresti la ora 04:00 cu autocarul. Vom ajunge in Salonic in decursul dupa amiezei si vom vizita centrul istoric al orasului. Vizita va include Biserica Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir, unde se afla moastele acestuia si a Sfintei Anisia, iar apoi vom face un tur panoramic al orasului ce va include si Turnul Alb de pe faleza acestuia. Seara ajungem in statiunea Paralia Katerini. Cazare la hotel Garden Studios 3* din Paralia Katerini sau similar.

ZIUA 2 | PARALIA KATERINI - Excursie optionala la MUNTELE OLIMP

Mic dejun. O zi ce poate fi petrecuta dupa placul inimii, fie ca este vorba de o zi la plaja sau de o excursie optionala. Doritorii pot lua parte la o excursie optionala la Muntele Olimp. Vom vizita orasul Litohoro si ne vom plimba catre Defileul Enipeas, cunoscut si sub denumirea de Cada lui Zeus. Ne indreptam apoi catre Manastirea Sfantul Dionisie de la Olimp, in incinta careia este amenajat si un muzeu eclesiatic, unde sunt expuse obiecte de cult, vesminte, manuscrise si harti foarte vechi. Muzeul este si lacasul unor racle ce contin parti din moastele a peste 300 de sfinti. In drumul catre varful muntelui, vom face o oprire la Popasul Prionia. Pe drumul de intoarcere ne vom opri la popasul Stavros, aflat la 900 de metri inaltime, popas ce ofera o priveliste deosebita asupra Rivierei Olimpului, precum si asupra celui mai inalt varf din Olimp Varful Mitikas 2917m. Cazare la hotel Garden Studios 3* din Paralia Katerini sau similar.

ZIUA 3 | PARALIA KATERINI

Excursie optionala in INSULA SKIATHOS Mic dejun. Timp liber. Doritorii pot participa la una dintre cele mai frumoase croaziere catre Insula Skiathos. Impreuna cu Capitanul Kostas si familia sa pornim din portul Volos pe un vaporas modern, pregatit pentru plaja si relaxare. La bordul acestuia vom avea parte de program de divertisment, de muzica si de dansuri traditionale, precum si de alte surprize. Odata ajunsi pe frumoasa insula, vom vizita atat inima orasului Skiathos si vom avea timp liber pentru masa si cumparaturi, dar vom face si o oprire pe cea mai cunoscuta plaja a insulei, Plaja Koukounaries. Spre seara ne intoarcem catre Paralia Katerini. Cazare la hotel Garden Studios 3* sau similar.

ZIUA 4 | PARALIA KATERINI IOANNINA (270 km)

Dupa servirea micului dejun, pornim catre orasul Ioannina, unde vom vizita Muzeul de Ceara Pavlos Vrellis, unde este conservata cu multa pasiune si grija istoria intregii Grecii. Vom avea timp liber in centrul orasului Ioannina. Activitatile ce pot fi desfasurate aici includ si scurte plimbari cu barcutele catre insulita Kiria Frosini, insula situata in mijlocul lacului, unde locuiesc aproximativ 100 de familii. Aici gasim Manastirea Sfantul Pantelimon (locul de executie a lui Ali Pasa in 1922). In partea de vest a insulei se afla Manastirea Sfantul Nicolae. Pe malul lacului se afla taverne si restaurante pentru petrecerea timpului liber. O parte dintre acestea servesc picioare de broasca, specialitate locala, pentru cei mai indrazneti dintre noi. Cazare la hotel Palladi 3* sau similar in apropierea localitatii Ioannina.

ZIUA 5 | IOANNINA LOUTRA POZAR (265 km)

Mic dejun. Pornim catre baile termale de la Loutra Pozar, situate in municipiul Almopia, la 13 km nord-vest de Aridaia. Cuvantul Pozar inseamna arderea carbunelui. Zona de bai Pozar beneficiaza de un peisaj natural pitoresc. Piscina deschisa care este sapata in mod natural in valea raului fierbinte ofera o altfel de viziune asupra acestui peisaj. Apele curative au efecte terapeutice si relaxante, iar temperatura acestora ajunge la 37 de grade celsius. Astfel, acestea sunt benefice pentru tratarea unor afectiuni precum: reumatism, artrita sau chiar afectiuni ale pielii. Cazare la hotel 4 Seasons Spa 4* din Pozar sau similar.

ZIUA 6 | POZAR EDESSA BUCURESTI (765 km)

Dupa servirea micului dejun, pornim catre Romania, facand un mic ocol prin frumoasa localitate Edessa, orasul din apa, la aproximativ 30 de km de Pozar. Acesta este unul dintre cele mai importante centre antice ale Greciei, ramanand pana in prezent unul dintre cele mai frumoase orase de pe teritoriul acesteia. Cascadele, centrul istoric, siturile arheologice, biserica Adormirea Maicii Domnului, ruinele bisericilor crestine timpurii si a celor bizantine din Orasul de Jos, Moscheea Yeni (singura moschee ramasa in picioare) sunt doar cateva atractii ce starnesc interesul turistilor. Dupa ce ne delectam cu frumusetile locale, ne continuam drumul spre casa, unde vom ajunge seara in functie de formalitatile vamale.


Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* dupa cum urmeaza: 3 nopti in Paralia Katerini, 1 noapte in
Ioannina si 1 noapte in Pozar ;
• vizite conform programului;
• insotitor roman de grup din partea agentiei.


NU SUNT INCLUSE:
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale, dupa cum urmeaza: excursie la Muntele Olimp – 25 Euro/persoana; Croaziera in Insula Skiathos – 45 Euro/persoana; intrare la baile termale din Pozar – 5 Euro/persoana. Acestea se achita la insotitorul de grup;
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 10 Euro/persoana – se practica in Grecia, se achita la sosirea
in tara de destinatie;
• taxa de oras, conform clasificarii locale a unitatilor de cazare; se achita individual la receptia fiecarui hotel astfel: pentru hotelurile de 2* si apartamente = 0.50 euro/zi/camera; pentru hotelurile de 3* = 1.50 euro/zi/camera; pentru hotelurile de 4* = 3 euro/zi/camera; pentru hotelurile de 5* = 4 euro/zi/camera.

Oferta din categoria:


 
GRECIA - turism social - plecare autocar 06.09.2020 - 5 zile / 245 EURO
Plecare Pana la
06.Sep.2020 10.Sep.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.03.2020
# #