Circuit Misterele Peloponezului si farmecul Ionicelor autocar 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Misterele Peloponezului si farmecul Ionicelor autocar 2020 / 9 zile

» Plecari: 29.Sep.2020, 18.May.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 490 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.09.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Mănăstirea Rila - Meteora- Atena- Cap Sounion – Corint – Micene – Epidaurus
Sparta– Olympia- insula Zakynthos


Program

 Ziua 1. București – Mănăstirea Rila – Riviera Olimpului
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Tranzitam Bulgaria. Pe drum, ne vom opri la Mânăstirea Rila, cea mai mare mănăstire ortodoxă din Bulgaria, construită în anul 927. Încadrată spectaculos de păduri seculare, zidurile mănăstirii se dezvăluie ca după un voal verde-străveziu cu câteva clipe înainte de a ne opri. Viața monahală are asupra noastră un efect hipnotic. Liniștea este elementul dominant. În muzeul mânăstirii putem vedea Crucea lui Rafail, o cruce sculptată în lemn cu niște detalii splendide
Ne continuăm drumul si ne indreptam spre hotelul nostru situat pe Riviera Olimpului. Cazare la hotel.

 Ziua 2. Riviera Olimpului– Meteora - Atena
Kalimera! (Bună dimineațaNoua zi promite tot ce e mai bun din două lumi atât de diferite, și totuși atât de similare: Meteora și Atena, un lăcaș sfânt și o capitală a zeilor.
Prima oprire va fi la Meteora, al doilea centru monastic ortodox al Greciei, după Sfântul Munte Athos, și monument ocrotit de UNESCO. Aici ne vom delecta câteva ore cu peisajul magnific, cu zidurile mănăstirilor așezate chiar pe crestele stâncilor înalte ca niște fortărețe redutabile. Aflat într-o pădure de stânci, deasupra Mării Egee, complexul Meteora mai găzduiește 6 mânăstiri, din 24 câte au fost inițial, ruine și peșteri ale sihaștrilor. Dintre cele mai cunoscute din centrul monahal, amintim mânăstirile Marele Meteor, Varlaam și Sfânta Treime. Cea mai importantă mănăstire din complex este cea a Marelui Meteor, construită în secolul XIV. Regina Maria a României a fost prima femeie care a vizitat această mânăstire, în anul 1921.

Moment de răgaz:
După ce ne-am încărcat sufleteşte ne oprim la Atelierul de pictat icoane bizantine - Zindros, situat la polelele Meteorelor. Cu ajutorul ghidului avem ocazia de a descoperi câteva dintre tehnicile folosite la pictarea acestor obiecte de cult. La finalul turului puteţi achiziţiona şi dumneavoastră una dintre aceste icoane lucrate manual de către meşterii locali.
După vizitarea locurilor sfinte, continuăm drumul spre Atena, leagănul civilizației occidentale. Cazare in spre Atena.

 Ziua 3. Atena - Acropole, Piata Omonia - Cap Sounion
Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun. La fiecare pas ne lovim de mitologie, facem salturi în timp, de la Titani până la zeii din Olimp, ajungând la unele dintre cele mai cunoscute monumente din Atena. Insotiti de catre ghidul local vom vizita situl Acropolis, în care vom descoperi Partenonul, Teatrul lui Dionis, Templul lui Nike, Templul Erechtheion și Sanctuarul Asclepius. Vom explora Templul lui Zeus, Antica Agora, Templul lui Hefaistos și vechiul cimitir Keramikos. Vom afla miturile grecilor despre zeii și eroii lor și adevărurile din spatele lor, totodată bucurându-ne de priveliști minunate.
Ne continuam vizita in Atena cu un tur panoramic de oras : Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia, Stadionul Olimpic.
O campanie recentă care promovează capitala Greciei suna astfel: #Vorbește ateniana! Fii atenian!#. Un îndemn simplu căruia nu ne putem împotrivi. Iar cel mai bun mod de a învăța limba atenienilor este prin a repeta specialitățile grecești, citind meniul la o taverna din cartierul Plaka.
Moment de ragaz :
O cină într-o tavernă din cartierul Plaka din Atena trebuie savurată precum o avalanșă de senzații. Iar experiența culinară este ca o călătorie prin toată Grecia - cu insule, mări, munți și grădini verzi, roditoare. Savurează fiecare înghițitură din tradiționalele souvlaki tzatziki, sau dolmadakia (versiunea grecească a sarmalelor), dar și peștele și fructele de mare proaspete. Stropește-le din plin cu un pahar de vin autohton, ouzo sau tsipouro. Iar desertul din iaurt bogat, biscuiți crocanți, migdale și nuci peste care se varsă câțiva stropi de miere de culoarea chihlimbarului te vor face să vorbești grecește.
După turul istoric, avem program liber in Atena sau, opțional, cei care simt că vor să mai descopere Grecia, locurile ei pitorești și zeii săi măreți, sunt invitați să viziteze Cap Sounion, situat în sudul Peninsulei Attica, renumit atât pentru rolul de sanctuar de la malul mării, cât și pentru ruinele Templelor Atenei și ale lui Poseidon. Dacă vă doriți să urmăriți un apus de soare grecesc, deasupra mării, însoțiți de zeul apelor, atunci haideți în excursia la Cap Sounion si nu veti regreta. Ne întoarcem în capitala Greciei şi ne cazăm la acelaşi hotel.

 Ziua 4. Atena - Corint – Micene - Epidaurus- Nafplio
După micul dejun ne pregătim să descoperim şi alte locuri frumoase ale vechii Grecii şi pornim la drum spre Peloponez considerată pe drept #inima Eladei, locul în care Hercule a învins leul din Nemeea, și unde a fugit Paris al Troiei cu frumoasa Elena. Potrivit legendei, Peloponezul este locul de unde au pornit Argonauţii în căutarea lânii de aur. Prima noastra oprire va fi la Canalul Corint, un canal artificial care leagă Golful Corint din Marea Ionică de Golful Saronic din Marea Egee. Canalul a fost construit între anii 1881 – 1893 şi are o lungime de 6,3 km.

Moment de răgaz:
Ia-ți camera foto și inima în dinți și păşeşte pe pasarela care leaga Grecia Continentala de Peninsula Peloponez, situată la circa 100 m înălţime faţă de nivelul mării. De aici poți cuprinde cu pivirea cele două mări şi cu ceva noroc, te-ai putea afla acolo exact când, printre pereţii săi înguşti şi abrupţi care străbat întreaga distanţă dintre Golful Corint şi Marea Egee, trece câte o navă.
Ne continuăm aventura noastră prin Peloponez cu vizita la Micene, unde descoperim Mormântul lui Agamemnon dar şi ruinele fostei cetăţi, înconjurată de “ziduri ciclopice”, construite conform legendei de către fiinţe mitologice. Situl arheologic de aici a fost inclus în Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO încă din 1999 iar în cadrul Muzeului de Arheoologie vei descoperi o impresionantă colecţie de obiecte şi artefacte ce atestă tradiţiile şi istoria civilizaţiei miceniene, cel mai faimos exponat fiind masca de aur a regelui Agamemnon.
Urmează să oprim în Epidaurus, sit archeologic înscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO înca din anul 1988 şi care este considerat locul naşterii lui Asclepios, zeul Medicinei. Renumit pentru acustica sa imbecabilă, amfiteatrul este folosit şi astăzi pentru spectacole moderne, în timpul Festivalului de Vară de la Atena. Puţini sunt cei care se pot abţine să nu testeze acustica teatrului pe prietenii lor aflati în gradene, aşa că pregateşte-ţi discursul. Asclepieionul de la Epidaurus era cel mai celebru centru de vindecare din lumea clasică, locul în care persoanele bolnave mergeau cu speranţa de a găsi un leac.
Tinta finala a acestei zile este Nafplio capitala primei Republici Elene și a Regatului Greciei, de la începutul revoluției grecești în 1821 până la 1834. Ajunsi aici privirea ne este atrasă de impresionantele fortificaţii ale Castelului Palamidi, strategic ridicate pe faleza înaltă şi stâncoasă pentru a face faţă atacurilor ce ameninţau odinioară ţinuturile Peloponeze. Castelul poartă numele lui Palamedes, eroul din războiul troian, fiul lui Nafplios şi al Clymenei. A fost ridicat de veneţieni între 1711-1714 pe un promontoriu stâncos situat la 216 m înălţime şi e considerat o capodoperă a arhitecturii militare. Deşi este cel mai mare complex de acest gen din Grecia, cu nu mai puţin de opt bastioane, a fost cucerit de otomani în 1715 şi de revoluţionarii greci în 1822.
Pe o insuliţă din golf se află o altă fortăreaţă mai mică , numită Bourtzi, construită în timpul ocupaţiei veneţiene, aceasta îşi datorează importanţa apelor înşelătoare din zonă, care par adânci, dar de fapt nu există decât un canal navigabil către Nafplio.
Ne cazîm la un hotel din oraş şi avem timp să ne plimbăm pe străduţele pietruite din partea veche a oraşului pentru a intra în atmosfera locului.

 Ziua 5. Nafplio – Argos - Mystras - Sparta
Azi ne începem ziua cu vizita în Argos – cea mai veche aşezare urbană din Grecia, a cărui importanţă de-a lungul istoriei poate fi văzută în situl anticului Argos. Atracţia principală de aici este amfiteatrul, care este mai mare decât cel din Epidaurus şi în al cărui gradene abrupte încap 20.000 de spectatori. Situl conţine şi ruinele unor construcţii, precum o baie romană, un teatru, un apeduct şi canale de scurgere de mari dimensiuni care indică mărimea şi importanţa aşezării care s-a dezvoltat aici.
Moment de răgaz (timp liber) :
Încercaţi cu încredere produsele de patiserie şi neapărat savuraţi un Caffé Frappé , o băutură rece, facută din cafea instant. Originar din Grecia, Frappe-ul a devenit popular după cel de-al II-lea razboi mondial, atunci când ideea de a ieţi în oraş să bei o cafea a început să prindă contur. Cafeaua este amestecată cu zahăr şi este agitată cu ajutorul unui shaker sau al unui mixer manual. Procesul durează un minut, conţinutul este apoi turnat în pahar peste care se adaugă gheaţă, apă rece şi lapte.
După pauza binemeritată ne îndreptăm spre Mystras, o plimbare prin acest magic oraş bizantin în ruine înseamnă delectare în stare pură. Aşezarea acestuia este spectaculoasă, pe un deal care se înalţă din câmpia de la poalele Munţilor Taygetos, care la rândul lor se prăvălesc peste regiunea Mani. Ruinele stranii se întind peste întregul deal, din vechile construcţii rămânând destul pentru a ne oferi o idee clară despre cum era viaţa celor care locuiau aici în secolul al XV-lea. Oraşul a fost întemeiat de franci care preluaseră controlul asupra Greciei în jurul anului 1249 şi îşi datorează existenţa lui Guillaume al II-lea de Villehardoiun, care plănuia ca Mystras să devină a treia sa cetate întărită din regiune şi să devină un înlocuitor al Spartei din apropiere, aflată la câmpie. Descoperim pe rând: catedrala Mitropolis cea mai veche catedrală din Mystras, locul încoronării ultimului împărat bizantin în 1443; mănăstirea Pantanassa, ale cărei câteva maicuţe rămase aici sunt singurele persoane care încă locuiesc ăn Mystras; castelul – Kastro, elementul dominant din vârful dealului, de unde se poate admira frumoasa privelişte oferită de oraşul în ruine.
După amiază plecăm către Sparta pentru cazare. Pe drumul nostru către hotel aflăm de la ghidul nostru istoria Spartei, însuşi cuvântul „ spartan” fiind preluat în limbile moderne, pentru a denumi regimul dur şi auster pentru care soldaţii spartani erau renumiţi în perioada în care oraşul- stat era marele rival al Atenei. Deşi Sparta din zilele noastre este un oraş infloritor, vestigiile trecutului sunt la loc de cinste : amfiteatrul, ruine de temple, Muzeul de Arheologie dar şi celebra statuie a lui Leonidas, fost rege în Sparta, a cărui faimă provine din bătălia de la Termopile în care a condus 300 de spartani și 700 de alți greci într-una din cele mai memorabile rezistențe din istoria antică împotriva unei armate persane de 180 000 de oameni condusă de Xerxes I. Seara cazare la hotel în Sparta.

 Ziua 6. Sparta – Olympia - Zakynthos
După micul dejun ne pregătim de o experienţă unică... păşim în arena unde s-au organizat pentru prima oara jocurile olimpice acum aproape 3.000 de ani. Pentru mulţi o vizităl a stadionul unde aveau loc jocurile antice, şi unde este aprinsă flacăra olimpică, prin care se anunţa începutul jocurilor moderne, este un vis devenit realitate.
Nimic nu se compară cu senzaţia pe care o încerci când paşeşti prin tunelul de intrare aflat sub o bolta datând din secolul al III-lea î.e.n, după care ajungi în arena Olimpică antică şi îţi inchipui vuietul mulţimii de spectatori. În centrul sitului se află Templul lui Zeus, care adăpostea o uriaşă statuie a acestuia, azi nu au mai ramas decât bazele coloanelor şi câteva coloane prăbuşite iar în apropiere de intrarea din prezent, se afla o clădire care merită atenţie: Templul Herei, mai mic decât Templul lui Zeus dar aproape la fel de vechi ca şi jocurile.
Moment de răgaz (timp liber):
Orele dimineţii au trecut repede şi s-a făcut ora prânzului. Vă recomandăm să serviţi un prânz cu preparate greceşti la una din tavernele din frumosul oraşel Olympia. Nu ezitaţi să cereţi ospătarului să vă aducă o porţie de souvlaki, tzatziki sau de ce nu un gyros la farfurie stropit cu puţin ouzo sau cu puţin vin alb sau roşu.
După amiază ne vom îndrepta spre portul Killini de unde ne vom îmbarca pe feribotul către insula Zakynthos. Pregătiți-vă să vă îndrăgostiți iremediabil de natura idilică a acestei insule, cea de-a treia ca mărime dintre Insulele Ionice. Despre acest loc se spune, deloc întâmplător, că era insula prefarată a lui Apollo și a lui Artemis. Toți cei care au fost aici povestesc cu încântare de vegetația aproape tropicală, de varietatea de plaje, pentru toate gusturile și de grija pe care o au locuitorii pentru natură. De altfel, emblema insulei este broasca țestoasă Caretta, o specie protejată prin lege. Seara ne vom odihni la hotelul aflat într-o zonă liniștită a insulei Zakynthos.

 Ziua 7 . Navagio – plaja epavei
După micul dejun, vă propunem opţional, croazieră spre plaja Navagio, aflată în vestul insulei Zakynthos. Stâncile uriașe, nisipul fin și albastrul transparent al mării transformă acest loc într-o adevărată minune a naturii. Este una dintre cele mai apreciate şi, totodată, exclusiviste plaje din Grecia. Pare, mai degrabă, o frântură de rai, izolată de restul civilizaţiei, de care doar cei privilegiaţi au şansa să se bucure.
Plaja nu este accesibilă decât cu vaporul, dar asta nu împiedică mii de turişti să se aventureze în acest colţ ascuns de lume pentru a se delecta măcar câteva minute cu imaginea incredibilă a stâncilor uriaşe, a plajei cu nisip fin şi a albastrului transparent al apei mării...
O alta atracţie a plajei, pe lângă imaginea de vis oferită de natură, este epava vasului scoţian Panagiotis, eşuat pe ţărm în anul 1980. Nimeni nu ştie exact cum a ajuns această navă pe plajă, deşi legendele nu au întârziat să apară. Construită în Scoţia în anul 1937, nava şi-a schimbat numele de mai multe ori de-a lungul timpului, sfârşind prin a deveni Panagiotis, nava celebră a contrabandiştilor de ţigări şi a mafioţilor italieni. Unele voci susţin că nava a eşuat în timpul unei urmăriri cu navele pazei de coastă greceşti, ulterior echipajul dispărând fără urmă. O altă variantă a poveştii sustine că nava a fost scufundată în apropierea ţărmului de aceeaşi pază de coastă, valurile aruncând-o apoi pe ţărm. Ultima, şi poate cea mai puţin romanţioasă poveste, spune că ministrul turismului grec din anii ''80 a dat ordin ca epava să fie dusă special pe această plajă pentru a atrage cât mai mulţi turişti...
Indiferent însă de legendele ţesute în jurul ei, plaja pe care se odihnește epava este considerată şi astăzi o veritabilă minune a naturii, poate cea mai frumoasă plajă din Grecia, pe insula pe care, odinioară, a cucerit-o şi stăpânit-o însuşi eroul mitologic Ulise. Poate că aici, pe un loc atât de frumos, şi-a purtat paşii chiar cel mai înţelept dintre eroii care au luptat în războiul troian...

Moment de răgaz (timp liber) :
Luaţi cu dumneavoastrp aparatul foto, costumul de baie şi ochelarii de soare… şi nu în ultimul rând buna dispoziţie. La bordul vasului veţi avea parte de multă distracţie şi animaţie… căpitanul şi echipa lui vă aşteaptă să vă înveţe primii paşi ai celebrului dans grecesc “zorba”. De sus de pe stâncile din jurul plajei Navagio ne privesc turiţtii care nu au ajuns unde suntem noi, pentru că unicul mod de a ajunge pe plaja pe care ne aflam noi este pe apă. Desigur, pentru toată lumea peisajul se înfîţişează cu aceiaşi generozitate, însă noi avem privilegiul să fim chiar aici, pe mare. Ce bucurie!
Seara ne vom întoarce la același hotel din Zakynthos

 Ziua 8. Soare, valuri si mare albastra
Intreaga zi vă sta la dispoziţie pentru a testa blândeţea soarelui care scaldă frumoasele plaje ale insulei şi să admiraţi de pe sezlong frumuseţea şi culoarea albastră deosebita a Mării Ionice.

Experiență: ritm și gusturi tradiționale
Dacă te întrebai cu ce ai mai putea umple timpul înainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont : cum sună pentru tine “Seară Tradițională Grecească (opţional). Ai ocazia să descoperi folclorul authentic, dansurile, ritmurile şi costumele specific, cu obicieiurile de nuntă, dar şi bucătăria specifică. După această cină ne îndrăgostim definitiv de Elada, de aromele şi gusturile sale, de cel mai bun ulei de măsline din lume şi cele mai proaspete fructe de mare.
Ne întoarcem la hotel cu amintiri frumoase despre Grecia pe care le luăm cu noi acasă. Cazare la acelaşi hotel.

 Ziua 9. Zakynthos - Bucuresti
Mic dejun. Antio, ta leme sindoma!...! (La revedere, ne revedem curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat şi ne îndreptăm spre aeroportul din Zakynthos pentru zborul spre casă.

BINE DE ŞTIUT
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Grecia.
• Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
• Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitatea sau paşaportul valabile 6

Grup minim 35 pers.
Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
1


Servicii incluse:
DATE DE PLECARE 2020 :
18.05; 29.09*


PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA

TARIF BEST DEAL= 295 € + 195 € (bilet avion, transferuri şi transport autocar/minibus local)/pers
 Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
 Nu se acceptă modificări sau anulări.
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!

TARIF PROMO = 315 €+ 195 € (bilet avion, transferuri şi transport autocar/minibus local)/pers
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
 Oferta este valabilă până la 31.01.2020.

TARIF STANDARD =345 €+ 195 € (bilet avion, transferuri şi transport autocar/minibus local)/pers
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;


TARIF PELLERIN PLUS =385 €+ 195 € (transport autocar/minibus) /pers
 Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar;
 GRATUIT -PELLERIN GRATUIT – excursie Cap Sounion;
 varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!


PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar/minibus clasificat;
• 8 nopți de cazare la hotel de 3*
• 8 mic dejun;
• Bilet de avion Zakynthos– Bucureşti;
• Transfer hotel – aeroport.
• Însoţitor din partea agenţiei pe traseu.


BONUSURI
• transferuri din țară conform programului;
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos)


OPȚIONAL
1. Excursie Cap Sounion – 25 €/pers.
2. Seară grecească – 35 €/pers.
3. Croazieră Navagio - 40 €/pers;

NOTA :
• Pentru data de plecare 29.09*, programul se va desfăşura în sens invers, având inclus biletul de avion Bucureşti – Zakynthos şi retur cu autocarul.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Traversarea cu feribotul în Zakynthos 10 €/ persoană (se achită la înscriere).
• Excursiile opționale pentru minim 30 de persoane.

SUPLIMENTE &REDUCERI

• Supliment de single 155 €
• Reducere a 3-a persoană în cameră 15 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi

***********
Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la facilitati acordate pentru circuitele cumparate, pana la beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.
************

Oferta din categoria:


 
Misterele Peloponezului si farmecul Ionicelor autocar 2020 - 9 zile / 490 EURO
Plecare Pana la
29.Sep.2020 07.Oct.2020 Rezervare
18.May.2020 26.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.12.2019
# #