Circuit NOU! GRECIA – CIRCUIT SI SEJUR CORFU! de la 420 euro/pers, -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

NOU! GRECIA – CIRCUIT SI SEJUR CORFU! de la 420 euro/pers, -32 / 8 zile

» Plecari: 05.Sep.2020, 01.Oct.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 420 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti – Sofia – Salonic - Sf. Parascheva – Meteora – Kalambaka - Ioanina – Corfu - Muntele Olimp – Salonic - Bucuresti


Ziua 1 Bucuresti – Sofia – Salonic
Plecare din Bucuresti – Piata Victoriei ora 05:00 pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Salonic. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia – unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic si pietonal impreuna cu insotitorul de grup: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha - artera comerciala si Catedrala Patriarhala Aleksander Nevski (a doua ca marime din Balcani). Excursia continua spre Grecia si ajungem in cursul serii la Salonic. Cazare hotel Vergina 3* sau similar Salonic.

Ziua 2 Salonic – Sf. Parascheva – Meteora – Kalambaka
Mic dejun. Tur de oras Salonic: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb (scurt popas). Excursia continua catre Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi – loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Ne indreptam apoi catre Meteora pentru vizitarea complexului Monahal de la Meteora, inclus in Patrimoniul UNESCO. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri. Scurt popas la Zindros – principalul atelier de icoane bizantine - unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Transfer la hotel in Kalambaka. Cazare hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka.

Ziua 3 Kalambaka – Ioanina – Corfu
Mic dejun. Continuam catre un loc aparte al Greciei, un loc in care influentele turcesti inca dainuie, amintind de cei aproape 500 de ani sub dominatie otomana – Ioaninna. Sub otomani, Ioannina a inflorit fiind un centru al artelor si al mestesugurilor, cu precadere al argintarilor. Chiar si astazi, argintul din Ioaninna este considerat printre cele mai bune din intreaga Grecie. Ne indreptam apoi catre Igoumenitsa pentru a ne imbarca pe ferry-boat-ul cu destinatia Insula Corfu. Fiind cea mai nordica din insulele Ionice, Corfu este situata mai aproape de Italia si de Albania, iar ca urmare a acestei vecinatati, insula a dobandit o anumita sofisticare si un farmec nonconformist. De la capitala impunatoare, la statiuni animate pana la satele de munte linistite, insula te vrajeste cu uluitoarele sale peisaje cu ape turcoaz, plaje aurii si vegetatie luxurianta. Transfer la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu. Detalii pe www.corfuoasis.com

Ziua 4 Timp liber pentru plaja sau Excursie optionala: Palatul Achillion – Paleokastrita
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru palaja sau optional, excursie la Manastirea Paleokastrita si vizitarea Palatul Achilion. Palatul Achillion a fost construit ca si resedinta de vara pentru iubita imparateasa Sissi (Elisabeta de Austria). Dorind sa creeze un refugiu, Sissi a angajat un arhitect italian care ii impartasea admiratia pentru eroul razboiului troian, Ahile. Palatul este astfel denumit in cinstea acestuia, Ahile fiind personajul a nenumarate statui si picturi care impodobesc palatul si gradina. Imbinand stiluri numeroase, fosta resedinta imperiala este dovada arhitecturala a unicitatii din Corfu. Excursia continua spre manastirea Paleokastrita- ridicandu-se deasupra promontoriilor verzi si impadurite, fiind o constructie deosebita ce dateaza din secolul al XVII-lea. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu.

Ziua 5 Excursie inclusa la Kerkira – Timp liber pentru plaja
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o excursie inclusa la Kerkira. Vizitam centrul capitalei Kerkira – unde pe alocuri poti auzi acorduri de muzica clasica. Strazile orasului, marginite de case inalte cu balcoane din fier forjat si cu obloane la ferestre, seamana cu strazile din orasele italiene tipice – unul din punctele forte ale centrului fiind Citadela Venetiana. Timp liber la dispozitie pentru plimbari pietonale sau cumparaturi. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie pentru plaja. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu.

Ziua 6 Zi libera la dispozitie pentru plaja in Corfu
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata in intregime pentru relaxare si plaja. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu.

Ziua 7 Corfu – Muntele Olimp – Salonic
Mic dejun. Lasam in urma frumoasa insula si ne imbarcam pe ferry-boat-ul ce ne va duce spre continent. Coboram la Igumenitsa si ne indreptam catre Salonic. Vom face un popas pe drum la Litochoro de unde se poate admira legendarul munte Olimp, considerat „acoperisul lumii” si locasul zeilor in antichitate, fiind si cel mai inalt munte cunoscut al lumii civilizate de atunci. Seara, sosire la Salonic si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Vergina 3* sau similar Salonic.

Ziua 8 Salonic – Manastirea Rila din Bulgaria – Bucuresti
Mic dejun. Excursia continua spre Bulgaria unde vom vizita Manastirea Rila – cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Timp liber pentru vizitare. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara tarziu. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata excursiei in conditiile legilor in vigoare in Grecia*
• 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* astfel:
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vergina 3* sau similar Salonic
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka
o 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) hotel Oasis 3* sau similar Corfu
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vergina 3* sau similar Salonic
• Mese incluse: 7 mic dejun si 4 cine
• Bilete ferry-boat Igoumenitsa – Corfu – Igoumenitsa
• Tur de oras Sofia
• Tur de oras Salonic
• Excursie la kerkira
• Vizitele si excursiile din program: Schitul Sf. Parascheva de pe Valea Tembi, Kalambaka, Meteora, Atelierul de Icoane Zindros, Ioanina, Muntele Olimp, Manastirea Rila din Bulgaria
• Insotitor de grup

NU INCLUDE:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• intrarile la obiectivele turistice
• excursiile optionale

Oferta din categoria:


 
NOU! GRECIA – CIRCUIT SI SEJUR CORFU! de la 420 euro/pers, -32 - 8 zile / 420 EURO
Plecare Pana la
05.Sep.2020 12.Sep.2020 Rezervare
01.Oct.2020 08.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.06.2020
# #