Circuit Paste in insula Evia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Paste in insula Evia / 5 zile

» Plecari: 26.Apr.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 249 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Edipsos – Meteora – Atena – Salonic


Ziua 1. Bucuresti – Insula Evia (950 km)
Ora 05:45 imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Gara de Nord – Muzeul CFR.
Ora 06:00 plecare pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Achillion – Glyfa – Edipsos. Scurt popas la Manastirea Rila, cel mai mare complex monahal de pe teritoriul Bulgariei si, totodata, unul din cele mai importante monumente culturale, istorice si arhitecturale cunoscute in Europa Rasariteana. Construita asemeni unei fortarete medievale, manastirea adaposteste intre zidurile sale din piatra un complex de cladiri. Acest complex cuprinde o biserica centrala, construita in stilul arhitectonic bulgar de Renastere Nationala, un turn de veghe, datand din secolul al XIV-lea, precum si o parte rezidentiala, care adaposteste aproximativ 300 de chilii. Sosire in Evia, Edipsos in cursul serii si cazare.

Ziua 2. Insula Evia – Kalambaka - Valea Tembi (400 km)
Mic dejun. Deplasare la Kalambaka, un orasel cochet cu case albe si gradini pline de flori, asezat in umbra complexului monahal de la Meteora, al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Sfant Athos), unde vom vizita fascinantele manastiri "suspendate intre pamant si cer", un fenomen unic in lume. Tot aici vom vizita si atelierul de icoane Zindros, care, alaturi de vizita a doua manastiri (Sf. Stefan si Marele Meteor), va reprezenta un prilej de bogatie culturala. Intoarcere in Edipsos si cazare.

Ziua 3. Insula Evia – Atena (400 km)
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Atena. Vom admira Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala, Gradina Botanica, Piata Omonia si vom vizita Acropole, unul din monumentele marete din patrimoniul cultural UNESCO, cu impresionantul Parthenon, cel mai important edificiu al Greciei clasice. Revenim in Edipsos si ne pregatim pentru participarea la Slujba de Inviere.

Ziua 4. Insula Evia – Rovies – Prokopion (200 km)
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la manastirile Cuviosului David si Sfantului Ioan Rusul.
Amplasata intr-un cadru pitoresc, in mijlocul unei paduri de pin, Manastirea Cuviosului David adaposteste Capul Sfantului David cel Batran, a carui poveste fantastica o vom asculta la destinatie. Vom continua cu o alta manastire celebra, cea a Sfantului Ioan Rusul, din "noul Prokopion" unde au fost mutati grecii statorniciti in vechiul Pokopion, din Asia Mica. Dupa amiaza revenim in Edipsos unde vom participa la Masa Festiva de Paste cu preparate traditionale grecesti si program artistic.

Ziua 5. Insula Evia – Salonic – Bucuresti (950 km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Pe drum vom face un scurt popas la Salonic - al doilea oras ca marime din Grecia si principalul oras din regiunea greaca Macedonia. Vizita orasului va incepe cu o plimbare pietonala la Biserica Sf. Dumitru, patronul orasului, dupa care vom cobori spre centru in Piata Aristotel. Vom incheia traseul pietonal cu Turnul Alb - cel mai reprezentativ simbol al orasului Salonic, acesta in perioada bizantina facea parte din fortificatiile, care aparau orasul. Turul orasului va continua cu autocarul pentru a admira Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, statuile ecvestre ale regilor Constantin si Alexandru cel Mare. Se continua traseul pe ruta: Promachonas – Sofia – Ruse – Giurgiu. Sosire in Bucuresti in cursul serii.Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Transport cu autocar licentiat, aer conditionat, audio-video, 2 soferi;
• 4 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*;
• Bonus! Masa festiva de Paste;
• Vizita la Rila, Meteora, Salonic;
• Tur de Salonic;
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse:
• Excursiile optionale;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice (Marele Meteor - 3 Euro, Sf. Stefan - 3 Euro);
• Asigurarea medicala si storno.Excursii optionale (minim 20 persoane):
• Excursie optionala Atena – 35 euro/persoana
• Excursie optionala Rovies – Prokopion – 20 euro/persoana

Oferta din categoria: 
Paste in insula Evia - 5 zile / 249 EURO
Plecare Pana la
26.Apr.2019 30.Apr.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.03.2019