Circuit Paste Ortodox in Insula Corfu -Transport cu autocarul din Bucuresti(V.A)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Paste Ortodox in Insula Corfu -Transport cu autocarul din Bucuresti(V.A) / 7 zile

» Plecari: 28.Apr.2021

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 370 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Sofia- Salonic -Meteora- Insula Corfu- Kerkyra- Salonic


Ziua 1: BUCURESTI RUSE SOFIA SALONIC (720 KM)Intalnire cu insotitorul de grup, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul Giurgiu - Russe. In Bulgaria vom face o scurta oprire, in centrul Sofiei, langa Catedrala Aleksander Nevski si Biserica Sfanta Sofia (vizita panoramica a orasului). Seara, sosire in Salonic in functie de formalitatile vamale, cazare la Hotel Vergina 3* (sau similar). Timp liber pentru plimbare si odihna.

Ziua 2: SALONIC METEORA CORFU (375 KM)Mic dejun. Dimineata plecam spre Meteora, al doilea centru monahal ortodox dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi; in continuare, langa Meteora, vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vizitam doua dintre cele sase manastiri existente: Marele Meteor si Manastrirea Varlaam (intrarile la cele doua manastiri nu sunt incluse). Dupa un popas pentru masa de pranz, continuam traseul pe ruta Metsovo Ioannina Igoumenitsa Corfu. Traversam cu feribotul imbarcandu-ne din portul Igoumenitsa. Seara cina si cazare in Insula Corfu la Hotel Park 3* (sau similar).

Ziua 3: INSULA CORFU MARELE TUR AL INSULEI (OPTIONAL)Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional Turul Insulei. Plecam de la hotel si prima oprire va fi la Achillion, Palatul Imparatesei Sissi a Austriei, apoi pe rand vom vizita: Peninsula Kanoni, unde se afla vechea baterie de tunuri venetiene, Insula Pontikonisi (a Soricelului), Manastirea Vlaherna, Manastirea Paleokastrita si plaja cu acelasi nume, distileria Koum Kuat. Pret: 30 EURO / persoana, minim 20 platitori, include transport cu autocarul, insotitor de grup, nu include biletul de intrare la Achillion 5 euro, nici masa de pranz. Seara cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: ORASUL KERKYRA OBICEIURI PASCALEMic dejun. Transfer in Kerkyra, pentru a admira parada celor patru filarmonici ale orasului, imbracate in straie de gala, fiecare filarmonica avand alta culoare distincta (rosu, albastru violet si negru). Acestea interpreteaza piese simfonice precum Eroica, Marcia Funebre si Calde Lacrime. La ora pranzului vom admira un obicei pascal unic in Grecia, pastrat aici de sute de ani: corfiotii imbraca balcoanele cu steaguri medievale de un rosu aprins, de unde arunca ulcioarele de lut, convinsi ca odata cu venirea primaverii vor avea recolte mai bune si ca vor fi mai bogati si mai norocosi. Timp liber la dispozitie pentru masa de pranz. In capitala putem admira Mitropolia Sf.Teodora, Basilica Sf.Spiridon, Spianada, Liston, Vechea Fortareata, Palatul Regal, Cartierul Evreiesc, Universitatea Marii Ionice, Vechiul Port, Insula Vidos.Dupa amiaza intoarcere la acelasi hotel pentru odihna. Seara cina si deplasare la biserica din localitate pentru Slujba de Inviere.

Ziua 5: HRISTOS A INVIAT! PASTE CORFIOT KERKYRAMic dejun. Timp liber la dispozitie. La pranz vom lua masa in stil corfiot, cu ora rosii, miel la protap, tsatsiki, tsoureki si alte preparate traditionale locale. La ora 21.00 optional Seara greceasca corfiota: un spectacol unic, cu dansuri, muzica, masa festiva, vin si obiceiuri locale. Pret: 35 EURO / persoana, minim 25 platitori, include transport cu autocarul, insotitor de grup, cina specifica, spectacol cu muzica live, dansatori in costume traditionale. Intoarcere la hotel.

Ziua 6: CORFU IOANNINA SALONIC (315 KM)Mic dejun. Traversam inapoi pe continent cu feribotul in functie de traficul maritim si ne deplasam pe ruta: Ioannina Metsovo Veria Katerini. Spre seara cazare in Salonic la Hotel Vergina 3* (sau similar). Recomandam cina pe faleza orasului si mini croaziera cu vaporasul pe Golful Termic al Marii Egee.

Ziua 7: SALONIC SOFIA BUCURESTI (720 KM)Mic dejun. Tur panoramic al Salonicului. Vom admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
-6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Salonic, 4 nopti in Corfu;
-3 cine in insula Corfu;
-masa festiva pascala in Duminica Pastelui;
-vizitarea orasului Salonic;
-vizitarea Complexului Monahal Meteora (taxele de intrare nu sunt incluse);
- vizitarea Schitului Sf. Paraschevi din Valea Tembi;
-insotitor roman de grup din partea agentiei.


Nu sunt incluse :

-biletul de feribot: 35 EURO/ persoana, se achita prin insotitorul de grup la fata locului;
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii -turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-intrarile la obiectivele turistice;
-excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
-bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
-taxa de statiune conform clasificarii locale a unitatii de cazare: pentru hotelurile de 4* = 3 EURO/zi/camera, pentru hotelurile de 3* = 1,50 EURO/zi/ camera. Taxa de statiune se achita la receptie.

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.

Oferta este valabila in limita disponibilitatii.
La cerere va putem oferii alte perioade, alte unitati de cazare, tarife pentru copii.
Tarifele se pot modifica datorita politicilor de pret ale hotelurilor.
V.A

Oferta din categoria:


 
Paste Ortodox in Insula Corfu -Transport cu autocarul din Bucuresti(V.A) - 7 zile / 370 EURO
Plecare Pana la
28.Apr.2021 04.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.11.2020
# #