Circuit PASTE PARALIA KATERINI Perioada: 29.04-04.05.2021 | 6 zile – 4 nopti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PASTE PARALIA KATERINI Perioada: 29.04-04.05.2021 | 6 zile – 4 nopti / 6 zile

» Plecari: 29.Apr.2021

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 199 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.04.2021
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic


PASTE PARALIA KATERINI
Perioada: 29.04-04.05.2021 | 6 zile – 4 nopti
Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic

Early booking – 179 €/persoana

Ziua 1 / Joi 29.04.2021: BUCURESTI – PARALIA KATERINI
Intalnire la ora 22:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini.

Ziua 2 / Vineri 30.04.2021: PARALIA KATERINI
Cazare dimineata la Hotel Panorama 3*/similar. In aceasta zi puteti profita de timpul liber sau va invitam sa participati la vizita in statiune, impreuna cu ghidul insotitor, unde ne vom plimba pe Promenada statiunii si vom vizita biserica dedicata Sfintei Paraschiva, construita in anul 1993.

Ziua 3 / Sambata 01.05.2021: PARALIA KATERINI – METEORA
Dupa servirea micului dejun, timp liber in statiune sau va invitam sa participati la excursia optionala la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de manastiri ortodoxe din Grecia, al doilea dupa Muntele Athos. Acesta este un loc unic in lume, cel putin din punct de vedere geologic: stanci care parca tasnesc din pamant si in varful carora sunt construite vestitele manastiri, care par suspendate in aer. Excursia spre Meteora incepe dimineata devreme, iar dupa aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stancilor pentru a vizita un atelier de pictura. Aici inca se mai realizeaza manual icoane de tip bizantin chiar dupa modelul celor aflate in manastirile pe care urmeaza sa le admiram. Vizitam, apoi, doua dintre fascinantele manastiri “suspendate intre cer si pamant”, intrate in patrimoniul UNESCO si imortalizam imaginea unica oferita de lacasurile monahale construite pe stancile cu forme nepamantene. Seara ne intoarcem in Paralia Katerini si participam la slujba de Inviere.



Ziua 4 / Duminica 02.05.2021: PARALIA KATERINI – OLIMP - Manastirea Sf. Efrem Sirul
Dupa micul dejun, va invitam intr-o excursie optionala la Olimp, sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Manastirea Sf. Efrem Sirul - ce adaposteste si cinsteste moastele sfantului, mai precis parti din mana dreapta, cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura. La pranz servim masa traditionala greceasca de Paste, la restaurantul Yakinthos, de la care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii. Cazare in Paralia Katerini.

Ziua 5 / Luni 03.05.2021: PARALIA KATERINI – EDESSA – POZAR
Mic dejun. Zi libera pentru odihna sau, optional, excursie catre Edessa, muzeul in aer liber plin cu vechi mori de apa, pentru a admira cea mai mare cadere de apa din Europa de Est. Veti vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul raului Vodas si a afluentilor sai. Vizitand Parcul Natural Edessa veti avea parte de o zi de neuitat in mijlocul naturii. Apoi ne indreptam spre baile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie in piscine cu apa termala. Ne intoarcem in Paralia Katerini pentru cazare.

Ziua 6 / Marti 04.05.2021: PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCURESTI
Dupa micul dejun, incepem deplasarea spre casa cu vizita orasului Salonic unde vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauza la Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Seara, in functie de trafic si formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.
ATENTIE: Grup minim 45 pers.
• Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.
• In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
• In cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoana;
• Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului;
• Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei.

EXCURSII OPTIONALE
• OLIMP – 20 euro/persoana
• EDESSA – 30 euro/persoana
• METEORA – 30 euro/persoana.
ATENTIE !!! Excursiile optionale se realizeaza pentru un grup minim de 25 persoane!
 Va recomandam incheierea asigurarii Travel (storno+medicala), pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei), cat si dupa plecare (in cazul unei situatii neprevazute aparute pe perioada sejurului)!
 Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri.
 Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari; Penalizare 100% !

CONDITII ANULARE, PENALIZARI
FIRST MINUTE
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs al touroperatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

SAFE PRICE
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs al touroperatorului. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!!!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
7


Servicii incluse:
Oferta First Minute (valabila pentru rezervarile facute pana la 28.02.2021)
Hotel Panorama 3*** = 179 euro/persoana in camera dubla

Oferta standard (valabila pentru rezervarile facute dupa 28.02.2021)
Hotel Panorama 3*** = 199 euro/persoana in camera dubla

✔ PRETUL INCLUDE
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
» 4 nopti cazare la Hotel Panorama 3*** cu mic dejun;
» Tur de oras Salonic;
» Insotitor de grup.

✘ PRETUL NU INCLUDE
» Asigurare Travel (medicala+storno)
» Intrarile la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;
» Vizitele mentionate in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
» Taxa de statiune/turistica (se achita la receptie-la check in)


SUPLIMENTE
» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 - 15 €/pers/loc, rand 2 - 10 €/pers/loc, rand 3 - 5 €/pers/loc;
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;
*Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.
» Pranz festiv de Paste (25 euro/pers).

REDUCERI
» Reducere 5 €/pers pentru ultima bancheta in autocar.

Oferta din categoria:


 
PASTE PARALIA KATERINI Perioada: 29.04-04.05.2021 | 6 zile – 4 nopti - 6 zile / 199 EURO
Plecare Pana la
29.Apr.2021 04.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.01.2021




# #