Circuit Pelerinaj turistic si religios la „Hramul Sfantului Nectarie Taumaturgul” - 3 nopti cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 475 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Pelerinaj turistic si religios la „Hramul Sfantului Nectarie Taumaturgul” - 3 nopti cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 475 euro/pers / 4 zile

» Plecari: 07.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 475 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti – Atena - Insula Evia (optional) - Insula Eghina - Atena - Bucuresti


07 Noiembrie Bucuresti – Atena
Intalnire cu insotitorul de grup la aerortul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 14:30 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer spre antica capitala Atena – dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei – Partheonul. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Breeze 4* situat central sau similar.

08 Noiembrie | Insula Evia – Moastele Sf. Ioan Rusu – Manastirea Sf.Efrem (optional)
Mic dejun. Dimineata, vizita cu ghid local de limba romana pe Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa vizita, timp liber la dispozitie in Atena pentru vizite individuale sau optional, Excursie de 1 zi in Insula Evia la Moastele Sf.Ioan Rusu si Manastirea Sf.Efrem. Suntem in Insula Evia, a doua ca marime din Grecia. Vom vizita Biserica Sf. Ioan Rusul care se afla in localitatea Prokopi si adaposteste moastele Sf. Ioan Rusul, originar din Rusia. Vom vizita apoi Manastirea Sf. Efrem cel nou, manastire de maici din localitatea Nea Makri, regiunea Atica, la 40 km distanta de Atena. Manastirea are o vechime de circa 600 de ani, este zidita din piatra in stil grecesc si adaposteste moastele Sf. Efrem, care este considerat ocrotitorul dependentilor de droguri si al celor cu depresie. Intoarcere la Atena. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani. Seara, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare hotel Breeze 4* situat central sau similar.

09 Noiembrie | Insula Eghina – Manastirea si Catedrala Sf. Nectarie Taumaturgul – Atena
Mic dejun la pachet. Dimineata devreme, plecare spre portul Pireu pentru imbarcare pe ferry-boat si traversare catre Insula Eghina unde vom vizita Manastirea si Catedrala Sf. Nectarie Taumaturgul, mare vindecator si facator de minuni, urmata de participarea la slujba inchinata sarbatoririi Hramului Sfantului Nectarie. Dupa slujba, Tur panoramic al insulei Eghina si intoarcere in port pentru revenire la Atena. Dupa debarcarea in portul Pireu, tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, Acropole. Seara, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare hotel Breeze 4* situat central sau similar.

10 Noiembrie Muzeele Atenei – Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor. La doar cateva minute distanta de hotel, se afla doua dintre cele mai cunoscute Muzee ale Atenei. Insotiti de ghidul local vom vizita pentru inceput Muzeul National de Arheologie, cel mai mare si cel mai popular muzeu al Atenei. Colectia sa vasta cuprinde comori dezgropate din Micene de Heinrich Schliemann, un aranjament coplesitor de statui care include cele mai vechi figurine grecesti datand inca din anul 2000 i.Hr., fresce din insula vulcanica Santorini si multe altele. In continuare vom vizita Muzeul Benaki, primul muzeu independent din Grecia, care detine peste 40.000 de piese care ilustreaza dezvoltarea istorica si culturala a lumii grecesti. Incheiem turul cu o plimbare prin celebrul cartier Plaka, pe aleile inguste, printre cladiri istorice, magazine si restaurante traditionale. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul comaniei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:55 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:30. Sfarsitul pachetului de servicii.


Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM
• Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana
• 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Breeze 4* situat central in Atena sau similar
• Excursie de 1 zi in Insula Eghina care include:
o Transfer cu autocarul hotel – portul Pireu – hotel
o Bilet de ferry boat Pireu – Eghina si retur
o Vizita la Manastirea si Catedrala Sf. Nectarie cu participare la slujba inchinata Sf.Nectarie
o Turul panoramic al Insulei Eghina
• Tur de oras Atena cu autocar local
• Ghid local de limba romana pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului)
• Ghid local de limba romana pentru vizita la Muzeul National de Arheologie si Muzeul Benaki (biletele de intrare se achita la fata locului)
• Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Taxele de oras (se achita individual la receptia hotelurilor):3,00 Euro/camera/noapte la hotelurile de 4*
• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti
Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!


Oferta din categoria:


 
Pelerinaj turistic si religios la „Hramul Sfantului Nectarie Taumaturgul” - 3 nopti cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 475 euro/pers - 4 zile / 475 EURO
Plecare Pana la
07.Nov.2020 10.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.09.2020
# #