Circuit REVELION 2020 LEPTOKARYA - HOTEL BALKAN HELLAS*** - 159 euro/pers. PERIOADA: 28.12.2019 – 02.01.2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2020 LEPTOKARYA - HOTEL BALKAN HELLAS*** - 159 euro/pers. PERIOADA: 28.12.2019 – 02.01.2020 / 6 zile

» Plecari: 28.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 159 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.12.2019
» Categorie cazare 3*

» Traseu: LEPTOKARYA


REVELION 2020 LEPTOKARYA - APARTHOTEL BALKAN HELLAS ***

Ziua 1 – 28.12.2019 – Sambata
Plecare din Sibiu spre Grecia la ora 16:00. Traversarea Bulgariei noaptea.
*Cluj - Napoca, *Tg Mures, *Turda, * Alba Iulia, *Aiud, *Deva, *Sebes, Sibiu, Fagaras, Brasov, Campina, Ploiesti, *Pitesti, *Ramnicu Valcea, Bucuresti, Giurgiu. *Oradea, *Arad, *Timisoara,*Lugoj, *Caransebes, *Orsova,*Drobeta, *Calafat. *supliment imbarcare 25 eur/persoana.Se efectueaza transfer pentru minim 4 persoane. In caz contrar turistii se vor deplasa pe cont propriu pana la cel mai apropiat punct de imbarcare de pe ruta autocarului.

Ziua 2 – 29.12.2019 – Duminica
Sosire in Grecia dimineata. Bonus – Tur de Salonic – panoramic si pietonal (aprox 3 ore). Vom vedea Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru ( Moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir), Biserica Sf Sofia. Plecare spre Leptokarya. Cazare la Hotel Balkan Hellas ***.

Ziua 3 – 30.12.2019 - Luni Mic dejun la hotel. Optional excursie la Manastirile de la Meteora ( se viziteaza un atelier de icoane bizantine si 2 manastiri din ansamblul monahal de la Meteora – Manastirile Varlaam si Roussanou) – 25 EUR/pers. Intoarcere la hotel in Leptokarya in jurul orelor 18:00.

Ziua 4 –31.12.2019 – Marti
Mic dejun la hotel . Vizita orasului Katerini – timp liber pentru shopping / plimbare in centrul orasului impodobit de sarbatoare si in parcul orasului unde se organizeaza anual un frumos Targ de Craciun. Retur la hotel in Leptokarya.
Seara, cina festiva si Petrecere de Revelion.
La Multi Ani 2020

Ziua 5 – 01.01.2020- Miercuri
Mic dejun la hotel. In jurul orelor 12:00, plecare in excursie la Muntele Olimp (orasul Litochoro , canionul Enipeas si cada lui Zeus* – in functie de conditiile meteo, Manastirea Sf Dionisie al Olimpului) & Excursie la Manastirea Sf Efrem Sirul (Kontariotissa).

Ziua 6 – 02.01.2020- Joi Dupa micul dejun , check out si plecare spre Romania. Pe traseu, oprire pentru vizita la Manastirea Souroti, la Mormantul Sf. Paisie Aghioritul. Continuarea traseului spre Romania; sosire la Sibiu vineri dimineata (03.01.2020), in functie de trafic si formalitatile vamale.

INFORMATI IMPORTANTE
-In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa. -Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei
-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale. - Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit. -Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politia defrontiera.ro) . -Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie. -Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la reprezentantul agentiei ce ofera asistenta turistica in Grecia, pentru remedierea acestora in timp util. -Agentia isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program din motive obiective sau de a inversa ordinea vizitarii obiectivelor turistice incluse in program, fara a omite insa nici unul din acestea. -Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie. -Agentia isi rezerva dreptul de a alege traseul optim pana la destinatie in functie de componenta majoritara a grupului de turisti (orasele de imbarcare) si alte considerente logistice interne. -Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia organizatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat. Aceasta oferta reprezinta anexa la contractul de prestari servicii.

Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AUTOCAR SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
127


Servicii incluse:
Tariful include:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
- 4 nopti de cazare in camera dubla - Hotel APARTHOTEL BALKAN HELLAS 3*** - Leptokarya
- Masa: Mic dejun si BONUS Cina festiva si petrecere de Revelion (Cina festiva : gustare rece, fel principal cu garnitura , salata, desert, fructe, cafea, sampanie (o sticla la 4 persoane), vin , bauturi racoritoare, apa ; petrecere cu muzica – DJ si dansuri traditionale grecesti - ansamblu folcloric).
- Transport cu autocarul Romania – Grecia – Romania (clasificat pentru transport international, scaune rabatabile, A/C, DVD)
- Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului
- 4 EXCURSII BONUS – Conform programului.

Tariful nu include :
- Asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie ), biletele de intrare la obiectivele turistice vizitate (muzee, manastirile de la Meteora – 3 euro/pers) sau alte cheltuieli personale.


- Fiecare persoana cazata in camera TPL sau QPL beneficiaza de o reducere de 5 EUR/pers.

Oferta din categoria: 
REVELION 2020 LEPTOKARYA - HOTEL BALKAN HELLAS*** - 159 euro/pers. PERIOADA: 28.12.2019 – 02.01.2020 - 6 zile / 159 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.10.2019
# #