Circuit Sejur in Paralia Katerini cu plecare din Iasi

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Paralia Katerini cu plecare din Iasi / 8 zile

» Plecari: 01.Jul.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 275 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Iasi - Sofia - Paralia Katerini - Salonic - Iasi


Ziua 1 – Miercuri, 01 iulie | Iași – Paralia Katerini Întâlnire marţi seară (30 iunie), spre miercuri, la ora 19:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 20:00. Traseul Iași - Giurgiu – Ruse – Sofia – Paralia Katerini. Program liber pentru relaxare. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.
Ziua 2 – Joi, 02 iulie | Paralia Katerini (Meteora)
Timp liber sau opţional excursie la Meteora, un centru al ortodoxiei (al doilea centru monahal al Răsăritului Orotodox) şi în acelaşi timp un fenomen geologic unic în lume după modul de formare. Se vizitează 1 mănăstire în interior, în cadrul complexului iar ghidul specializat de limba română pe tot traseul excursiei vă va transmite informaţii locale istorice, culturale, practice din viaţa de zi cu zi a grecilor. La atelierul de icoane bizantine de la Meteora pe care îl vom vizita se face cunoştinţă cu tehnica bizantină de realizare a icoanelor şi cu această ocazie se pot face diverse cumpărături (icoane, cărţi, bijuterii). Se va face pauză pentru masa de prânz. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 3 – Vineri, 03 iulie | Paralia Katerini
Program liber pentru relaxare şi plajă. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 4 – Sâmbătă, 04 iulie | Paralia Katerini (Salonic)
Timp liber sau opţional excursie la Salonic, capitala Macedoniei şi al doilea oraş ca mărime al Greciei. A fost construit de Kassandros în cinstea soţiei sale Thessaloniki, sora lui Alexandru cel Mare. Este un oraş plin de istorie. Atenţia turiştilor este atrasă de vestigii din perioada romană şi bizantină. În prezent, Salonicul este un important centru economic şi cultural al Balcanilor. În fiecare an, în acest oraş au loc diverse expoziţii internaţionale şi manifestări culturale. Vizităm fostul cartier turcesc Ano Poli, Kastra, Catedrala Sf. Dumitru, acesta fiind considerat a fi protectorul oraşului, Turnul Alb - simbolul oraşului, Rotonda şi Arcul lui Galerius, Mitropolia, Catedrala Agia Sofia, Piaţa Aristotelis. Turul cu autocarul şi pietonal de 3 ore. Timp liber pentru masă şi shopping în zona comercială Tsimiski 4 ore. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 5 – Duminică, 05 iulie | Paralia Katerini
Program liber pentru relaxare şi plajă. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.
Ziua 6 – Luni, 06 iulie | Paralia Katerini
Program liber pentru relaxare şi plajă. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 7 – Marţi, 07 iulie | Paralia Katerini (Skiathos)
Timp liber sau opţional excursie pe insula Skiathos. E o deosebită plăcere să vizitaţi una din cele mai frumoase insule ale Greciei Insula Skiathos din – Arhipelagul Sporadele de Nord al Mării Egee, înconjurată de minunatele sale plaje aurii. Se călătoreşte cu autocarul 2 ore şi jumătate, pe drumul spre Atena, până într-un mic port situat la Golful Pagasitikos, de unde ne vom îmbarca pe vapor iar după o călătorie de cca. 2-3 ore şi jumatate vom ajunge pe insula Skiathos. Pe vapor se realizează spectacol cu muzică, dans. Căpitanul Kostas (Elisabet Cruises) vă va învăţa să dansaţi Zorba şi Sirtak. Una din opriri va fi în oraşul Skiathos (2 ore) – locul naşterii marelui luceafăr al literaturii grecesti Alexandros Papadiamantis. Cealaltă oprire pentru baie (2 ore şi jumătate) va fi pe una din cele 70 de plaje ale insulei, plaja Koukounaries plajă cu nisip fin, apă limpede cu peştişori care se văd până în adâncul mării. Masa de prânz se serveşte opţional la o tavernă din oraşul Skiathos. Cazare la Vila Harmony sau Aquarius.

Ziua 8 – Miercuri, 08 iulie | Paralia Katerini – Iaşi
Dimineaţă parăsim staţiunea Katerini şi ne îndreptăm către Iaşi unde vom ajunge în cursul nopţii în funcţie de formalităţile vamale şi trafic.

TARIFE:
- 275 euro/persoana in camera dubla
- 270 euro/supliment al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar
- 395 euro/adult in camera single
- 100 euro/copil < 4.99 ani cu 2 adulti in camera fara pat suplimentar
- 260 euro/adult in apartament de 4 persoane

Servicii incluse:
Tariful include:
- 7 nopți de cazare în studio cu chicinetă utilată la vila Harmony sau Aquarius situate la 100 m de plajă (Vilele pun la dispoziţia turiştilor următoarele facilităţi: wi-fi gratuit, chicinetă complet utilată, frigider, TV, baie proprie şi balcon. In ziua intrării la cazare se schimbă aşternuturile urmând ca pe perioada sejurului turiştii să se autogospodărească până în ziua ieşirii de la cazare. (unitatea de cazare nu pune la dispoziţie prosoape)
- Transport autocar - Însoțitor de grup - Taxa de oraș

Tariful nu include:
- Asigurare medicală
- Aer condiţionat – 5 euro/cameră/zi
- Excursiile opţionale

Cazarea se face la Vila Harmony sau Vila Aquarius. Vă rugăm să specificaţi unitatea de cazare dorită în momentul înscrierii.

Acte Necesare:
Carte de identitate sau pașaport valabil
Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți. Cazier judiciar pentru persoană însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

Informații suplimentare:
Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.
Condiții de plată: 100 euro la înscriere, 150 euro până la 30.04.2020, diferența pană pe 15.06.2020.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Excursii opționale: (minim 25 de persoane)
Excursie la Meteora – 28 euro/persoană
Excursie pe insula Skiathos – 35 euro/persoană
Excursie la Salonic – 20 euro/persoanăOferta din categoria:


 
Sejur in Paralia Katerini cu plecare din Iasi - 8 zile / 275 EURO
Plecare Pana la
01.Jul.2020 08.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.03.2020
# #