Circuit Turul Greciei + Insula Corfu, Eghina şi Evia, autocar din Iasi

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Turul Greciei + Insula Corfu, Eghina şi Evia, autocar din Iasi / 8 zile

» Plecari: 17.Oct.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 450 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Paralia Katerini - Meteora - Corfu - Eghina - Atena - Evia


Ziua 1 – Sâmbătă, 17 octombrie | Iași – Paralia Katerini
Întâlnire duminică seară la ora 21:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 22:00 pe traseul Iași - Giurgiu – Ruse – Sofia – Paralia Katerini. Cazare la hotel Poseidon 3* sau similar în Paralia Katerini.
Ziua 2 – Duminică, 18 octombrie | Paralia Katerini – Meteora - Corfu
După micul dejun ne întâlnim cu ghidul și ne îndreptăm către Meteora. Ajungem la Kalambaka cu o scurtă vizită la Atelierul de Pictură a Icoaneleor Bizantine unde, vom învăța tehnica de pictură bizantină. La Meteora vizităm una sau două dintre cele 6 fascinante mănăstiri "suspendate între cer și pământ", unice în Europa și incluse în patrimonial mondial UNESCO în 1988. Admirăm arta bizantină a acestor mănăstiri și peisajul unic cu Muntele Pindului în fundal, albia râului Pinios și satul Kastraki. Mănăstirile sunt construite pe vârful stâncilor monolitice abrupte înca din sec XIV, ajungând în sec. XVI să fie 24. Continuăm traseul către Ioannina, Igoumenitsa pentru a ne îmbarca pe ferry-boat și a trece către Insula Corfu. Cazare la hotel Royal Boutique 3* sau similar în Corfu.
Ziua 3 – Luni, 19 octombrie | Corfu - Patras
După micul dejun începem turul orașului Corfu. Vizităm Mitropolia - Sf. Theodora și Biserica cu moaștele Sf. Spiridon,tur pietonal pentru fotografii în Piata Linston, Palatul Regal, Vechea și Noua Fortareață, apoi deplasare către partea superioară a orașului în cartierul Kanoni – aici se vizitează Biserica Vlaherna și insula Pondikonisi - la prânz întoarcere cu ferry boat către Igoumenita, trecând pe cel mai lung pod suspendat din Europa Rio-Antirio și ajungem în Patras, al 3-lea oraș ca marime al Eladei, supranumit "Poarta Occidentală a Greciei" unde vom vizita Catedrala Sf. Apostol Andrei (locul în care se află craniul și crucea sfântului). Cazare la Hotel Astir Palace 4* sau similar în Patras.
Ziua 4 – Marţi, 20 octombrie | Patras - Athena
După micul dejun continuăm traseul către Canalul Corint, o cale navigabilă artificială săpată pe istmul din Corint, pentru a conecta Golful Corint al Mării Ionice în vest și Golful Salonic al Mării Egee în est. Canalul a fost săpat între 1882 și 1893, măsoară 6.343 m lungime, 21 m lățime și o adancime maximă de 52 m. Pauză pentru fotografii după care mergem către portul Pireu pentru a ne îmbarca pe feery-boat și a trece către Insula Eghina - vizită la Mănăstirea Sfântului Nectarie, loc de pelerinaj pentru numeroși credincioși. Sf. Nectarie făcător de minuni și vindecător al cancerului, este celebrat în ziua de 09 Noiembrie. Ne întoarcem seara în Athena. Cazare la Crystal City Hotel 3* sau similar în Athena.
Ziua 5 – Miercuri, 21 octombrie | Athena – Eretria
După micul dejun, continuăm cu turul Athenei, către Stadionul Panathenian și muzeele cele mai importante și turul pietonal – vizită la citadela orașului, Akropola, Agora Antică, Romana, Mitropolia, Cartierul Plaka, Monastiraki, Palatul Parlamentului. La prânz plecăm către localitatea Nea Makri pentru a vizita Mănăstirea Sfântului Efrem cel Nou. La finalul zilei, turul nostru se termină în Insula Evia (a 2-a insulă ca mărime a Greciei, 3.600 km2 suprafață) – Halkida (capitala insulei, unde a murit filozoful Aristotel) – Eretria. Cazare la hotel Miramare 4* sau similar în Eretria.
Ziua 6 – Joi, 22 octombrie | Eretria – Salonic
Mic dejun. Ne deplasăm către Prokopi pentru a vizita Biserica Sf. Ioan Rusul, apoi către Rovies – Mănăstirea Cuviosului David și apoi Edipsos, Agiokampo, feery-boat către Glyfa, Sourpi. Vizităm Mănăstirea cu Brâul Măicii Domnului - Kato Xenia, apoi Valea Tempi. Cazare la hotel Poseidon 3* sau similar in Salonic.
Ziua 7 – Vineri, 23 octombrie | Salonic – Sofia
După micul dejun vizităm orașul Salonic într-un tur cultural panoramic și pietonal. Vom intra în partea de sus a orașului către Ano Poli, Castra-Eptapirgio, vizităm Catedrala protectorului orașului Sf. Dumitru (unde se află moaștele Sf. Dumitru Izvoritorul de Mir , sărbătorit în 26/10 si Sfanta Anisia). În traseul nostru vedem Arcul lui Galerius, Rotonda, Bis. Sfânta Sofia, Piața Aristotelous, Piețele Modiano și Athona (de carne, de pește, de condimente, de fructe), Bulevardul comercial Tsimiski, Turnul Alb din secolul XV, simbolul orașului. Cazare la hotel Akord 3* sau similar.
Ziua 8 – Sâmbătă, 24 octombrie | Sofia – Iași
Mic dejun. Plecăm către casă, obosiți poate, dar ce mai contează acest aspect când ne-am umplut sufletul de atâta frumos. Sosire seara, în funcție de formalitățile vamale și trafic.


Servicii incluse:
Tariful include:
- 7 nopți de cazare în cameră dublă la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun
- Ghid local vorbitor de Lb. Română începând din Paralia Katerini
- Transport autocar
- Taxele de drum și pod
- Însoțitor de grup

Tariful nu include:
- Intrările la obiectiele turistice
- Taxele de oras
- Biletele de feribot – aproximativ 30 euro

Acte Necesare:
Carte de identitate sau pașaport valabil.
(Nu este permisă ieșirea din țară pe baza buletinului de identitate cu file).
Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți
Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore lega

Oferta din categoria:


 
Turul Greciei + Insula Corfu, Eghina şi Evia, autocar din Iasi - 8 zile / 450 EURO
Plecare Pana la
17.Oct.2020 24.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 31.03.2020
# #