Circuit Circuit INDIA - 16 Aprilie, 19 Septembrie 2020 (10 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit INDIA - 16 Aprilie, 19 Septembrie 2020 (10 zile) / 10 zile

» Plecari: 19.Sep.2020, 16.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 788 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 09.04.2020
» Categorie cazare 5*

» Traseu: Delhi - Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (Taj Mahal) - Haridwar - Rishikesh


Ziua 1. București - Delhi
Ne intalnim in aeroportul Otopeni din Bucuresti, unde ne îmbarcăm în avion cu destinația Delhi.
 Ziua 2. Delhi
Ajungem astăzi în încântătoarea Indie, mergem la hotel, unde ne lăsam bagajele, apoi pornim într-un tur al orașului. Diversitatea din Delhi este remarcabilă și ne va impresiona de la primii pași. Metropola reprezintă a doua cea mai mare aglomerare urbană din lume, fiind locuită de peste 26 de milioane de oameni. Vom explora partea nouă a orașului, New Delhi, capitala oficială a Indiei, cat și o parte din zona veche. Vedem din autocar Fortul Roșu, o clădire impresionantă din secolul al XVII-lea, apoi ne oprim la Moscheea Jama Masjid, una dintre cele mai mari din India, deschisă publicului în 1656. Admirăm și Raj Ghat, monument tribut pentru Mahatma Gandhi, cât și Poarta Indiei, construită în memoria celor 70.000 de soldați pe care India i-a pierdut în Primul Război Mondial, de unde se observă Rastrapathi Bhawan, reședința prezidențială, și Sansad Bhavan, clădirea care găzduiește Parlamentul. Continuăm cu Mormântul lui Humayun, o bijuterie din marmură albă și gresie roșie în stil indo-persan, care a fost sursă de inspirație pentru celebrul Taj Mahal. Pe seară, ne retragem la hotel pentru cină și odihnă.
 Ziua 3. Delhi – Jaipur
După un mic-dejun energizant, pornim spre Rajasthan, un tărâm cu clădiri pictate, elefanți împodobiți și muzică folk la tot pasul. Supranumit Orașul Roz după ce a fost vopsit în această culoare în 1883, Jaipur este plin de grădini luxuriante, cât și de magazine cochete cu obiecte artizanale și de localnici care prepară delicioase mâncăruri tradiționale în câteva minute. Împreună cu Dehli și Agra, Jaipur face parte din Triunghiul de Aur și reprezintă una dintre cele mai populare destinații din India. Vă vindem un pont: Jaipur este un important centru de prelucrare a pietrelor prețioase. Gasești peste tot meșteșugari gata să îți arate un smarald, un rubin sau un acvamarin și să îți povestească despre pietre aduse chiar și din cealaltă parte a lumii.
 Ziua 4. Jaipur
Începem ziua cu o experiență specială. Vizităm principala atracție a Jaipur-ului și probabil a întregului stat Rajasthan, Amber Fort. Fortăreața imensă se află pe un deal, pe care îl urcăm în cel mai autentic mod, pe spatele elefanților, și ascunde o lume desprinsă din povești: grădini superbe, turnuri, încăperi pline de culori și o panoramă aparte spre Lacul Moat. Nu putem să nu vizităm Hawa Mahal, Palatul Vânturilor, realizat din gresie roșie și roz. Si-a primit numele grație fațadei sale dantelate din ghips, care permite ca vântul să adie și să mențină clădirea răcoroasă chiar și pe caniculă. Vedem și Palatul Orașului, care găzduiește un muzeu cu o colecție impresionantă de manuscrise rare, arme, costume, covoare și picturi miniaturale.
 Ziua 5. Jaipur – Fatehpur Sikri - Agra De dimineață, plecăm spre Agra, iar pe drum ne oprim la Fatehpur Sikri, capitala Imperiului Mogul în secolul al XVI-lea. Complexul de construcții din gresie rozalie include palate, moschei și fântâni superbe, ridicate în stil tradițional indian și conservate remarcabil. Când a fost ridicat, Fetehpur Sikri depășea mărimea unui oraș precum Londra. După această vizită continuăm drumul spre Agra, orașul împăraților, care ne va fermeca cu străduțele sale înguste și magazinele multicolore. Ne lăsam bagajele la hotel și seara, opțional, putem viziona un show inedit care combină actoria, muzica și dansul într-o scenetă despre Taj Mahal și iubire. Nu vă faceți griji că nu veți putea ințelege, deoarece tot spectacolul este tradus în căști.
 Ziua 6. Agra - Dehli
Astăzi avem ocazia să vedem una dintre cele șapte minuni ale lumii noi, Taj Mahal. Povestea superbului palat este una emoționantă și accentuează ideea că iubirea depășește moartea. Construcția sa a fost cerută de Împăratul Shan Jahan, în onoarea soției sale Mumtaz Mahal. După ce au fost împreună vreme de 19 ani, împărăteasa a decedat la nașterea celui de-al 14-lea copil al familiei. Frumusețea delicată a Taj Mahalului este dată de marmura albă, transportată cu ajutorul elefanților de la 300km distanță, și de stilul arhitectural, un melanj între cel indian și cel persan. Facem fotografii cu incredibilul palat și mergem mai departe. Continuăm vizita cu Fortul Agra, care își înalță zidurile roșii în apărarea cetății precum un munte, vedem Sala de Audiențe și Pavilioanele Regale, apoi ne retragem la hotel. Plecăm apoi înapoi spre Dehli, oprindu-ne pe drum să vizităm uriașul templu Akshardham. Complexul, finalizat în 2005, este al treilea cel mai vast templu din lume, iar indienii și nu numai îl consideră un loc al purității și păcii eterne. Pe seară, ajungem la hotel în Dehli, cinăm și mergem la odihnă.
 Ziua 7. Delhi - Haridwar - Rishikesh
Ne trezim, luăm mic-dejunul, apoi plecăm pe drumul nostru spre Rishikesh, orașul unde cei de la The Beatles au început să îmbrățișeze spiritualitatea. Luăm trenul de mare viteză din Delhi către Haridwar, apoi spre Rishikesh. Pe drum vom putea admira multe zone superbe și vom mânca de prânz. Odată ajunși, ne lăsăm bagajele la hotel și ne acomodăm cu noul oraș ajutați de o scurtă ședință de yoga și meditație, ca mai apoi să cinam și să ne culcăm pentru a fi pregătiți de următoarea zi.
 Ziua 8. Rishikesh
Începem dimineața cu un mic-dejun clasic indian si o sesiune de yoga, care ne va relaxa mintea și detensiona corpul. Continuăm ziua explorând Rishikesh, considerat capitala mondială a yoga, un oraș plin de spiritualitate, considerat unul dintre cele mai sfinte locuri pentru hinduși. Vizităm ashram-uri, locuri încărcate de energie religioasă și spirituală, unde cultura yoga este utilizată pentru o cunoaștere profundă a universului. Shivananda, Niketan și Kailasanandra sunt principalele școli de yoga cărora le trecem pragul, apoi mergem spre templul Bharat Mandir, cel mai vechi și cunoscut din Rishikesh. Călătoria ne va purta și către Laxman Jhula și Ram Jhula, principalele atracții ale orașului. Podurile acestea peste fluviul Gange au fost construite doar pentru trecerea pietonală și sunt lungi de peste 100 de metri. Pe de-o parte și pe cealaltă sunt numeroase temple și ashram-uri, dar si piețe unde diferiți artizani indieni vând amulete, cărți de religie și spiritualitate sau idoli inspirați din zei și zeițe.
 Ziua 9. Rishikesh
Ziua începe în aceeași notă liniștită și relaxantă specifică acestui oraș, cu o ședință de yoga și un mic-dejun copios. Înainte de a ne aventura pe Gange cu canoele într-un rafting de zile mari, urmăm un tur în Vashisht Goofa, o peșteră sfântă situată chiar pe malul fluviului, care se spune că te îmbie la meditație și liniște sufletească.
 Ziua 10. Rishikesh - Haridwar – Delhi
În ultima zi a acestui extraordinar circuit, dupa ora de yoga si servirea micului dejun suntem transferati in jurul amiezei cu trenul de mare viteză, spre Delhi. Ajunsi in Delhi servim o cina intr-un restaurant local dupa care suntem transferati catre aeroport pentru zborul catre casă.
Fascinați de cultura indiană, zburăm spre București, dornici să revenim pe aceste plaiuri încărcate de spiritualitate.


Servicii incluse:
De la 788 € + 599 euro (taxe de aeroport)
10 zile - Avion

DATE DE PLECARE 2020:
16.04; 19.09

PREŢUL INCLUDE:
 Bilet de avion Bucuresti – Delhi - Bucureşti, zbor cu escală (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 Taxele de aeroport
 Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 Transferuri aeroporturi – hoteluri – aeroporturi
 8 nopţi de cazare în hoteluri de 5*
 Demipensiune
 Profesor de yoga pentru 1 ora in fiecare zi in Rishikesh
 Biletul de tren Delhi-Haridwar-Delhi în AC Chair Car (Shtabadi Express Train);
 Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 Plimbare cu ricşa in piaţa Chandni Chowk din Delhi;
 Plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri) la fortul Amber în Jaipur;
 Incaltaminte de unica folosinta pentru intrarea in temple/moschee;
 Apa imbuteliata la dispozitie pe parcursul turului;
 Asigurare medicală Travel;
 Ghizi locali
 Conducător de grup român

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Taxa de viză + procesare pentru India 40 €/persoana (se achită la înscriere);
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului ;
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
 Supliment de single 350 €

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI PENTRU INDIA :
 Formularul pentru viză completat;
 Paşaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei;
 Copie în format electronic după prima pagină din paşaport cu detaliile personale : nume, data naşterii, numărul de paşaport, etc.
 Copie după cartea de identitate;
 Dacă aţi mai avut viză de India aplicată pe un alt paşaport, copie după acesta;
 Asigurarea medicala valabilă pe perioada călătoriei;
 O fotografie tip paşaport, în format digital color, pe fundal alb.

NOTE :
 Viza pentru India E-TA se obtine online. Actele necesare se vor depune la sediul agenţiei la data comunicata ulterior. Agenţia nu este răspunzătoare pentru cazul în care autorităţile refuză vreunui turist aplicarea vizei; În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză. Obţinerea vizei nu necesită prezenţa personală la sediul consulatului, însa acesta îşi rezervă dreptul de a chema la interviu orice persoană care aplică pentru obţinerea vizei.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Indiei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide se va plăti suplimentul de single.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.
Termen de înscriere: Minim 4 săptămâni înaintea datei de plecare.
Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 100 euro/ persoana.

BEST DEAL Reducere 150 €
788 € + 599 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
838 € + 599 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD
938 € + 599 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

SUPLIMENTE
 Supliment de single 350 €

Cod oferta: arias179

Oferta din categoria:


 
Circuit INDIA - 16 Aprilie, 19 Septembrie 2020 (10 zile) - 10 zile / 788 EURO
Plecare Pana la
19.Sep.2020 28.Sep.2020 Rezervare
16.Apr.2020 25.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.10.2019
# #