Circuit INDIA - Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai: 12 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 1399 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

INDIA - Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai: 12 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 1399 euro/pers / 14 zile

» Plecari: 19.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 1399 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: București – New Delhi - Agra – Jaipur - Bikaner – Jodhpur - Udaipur – Ahmedabad - Mumbai – București


Program:
Ziua 1. București – New Delhi
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New Delhi. Sosire după miezul nopții, transfer și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 2. Delhi
Mic dejun. Tur de oraș, ce include: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi și moscheea Jama Masjid, apoi plimbare cu ricșa în Old Delhi. Tur panoramic ce include vizitarea obicetivelor: Red fort, India Gate, Palatul Parlamentului și Rastrapathi Bhawan, reședința prezidențială. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra
Mic dejun. Vizita la Qutub Minar si Humayun Tomb. Plecare spre Agra si timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Seara, cina si cazare la hotel in zona Agra.

Ziua 4. Agra
Mic dejun. Se viziteaza Taj Mahal – un monument închinat iubirii împaratului mogul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal si Agra Fort. Seara, cina si cazare la hotel in zona Agra

Ziua 5. Agra – Abhaneri - Fatehpur Sikri– Jaipur
Mic dejun. Transfer spre Abhaneri pentru vizită la Chand Baori, una din cele mai mari fântâni cu trepte din India, având peste 3.500 trepte. Transfer spre Jaipur si oprire le drum la Fatehpur Sikri. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Jaipur.

Ziua 6. Jaipur
Mic dejun. Se vizitează Fortăreața Amber, aflată pe un deal în afara orașului. Urcarea până la aceasta se va face cu jeep-ul. După-amiaza, vizită la Palatul Vânturilor - Hawa Mahal (exterior), Palatul Orașului, și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare în zona Jaipur.

Ziua 7. Jaipu – Bikaner
Mic dejun. Transfer la Bikaner, unde se vizitează Fortul Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, transfer la hotel pentru cină și cazare în zona Bikaner.

Ziua 8. Bikaner – Jodhpur
Mic dejun. Transfer spre Jodhpur, al doilea oraș ca mărime din Rajasthan. După amiaza este liberă. Cină și cazare în zona Jodhpur.

Ziua 9. Jodhpur – Udaipur
Mic dejun. Tur de oraș în Jodhpur ce include: Fortul Mehrangarh, construit în secolul V, cenotaful din marmură Jaswant Thada și Templul Zeului Om Banna din Pali, care se spune ca a luat forma unei motociclete. Transfer spre Udaipur. Seara, cină și cazare la hotel în zona Udaipur.

Ziua 10. Udaipur
Mic dejun. Vizită la Palatul Orașului, Templul Jagdish, cel mai mare templu din Udaipur și grădina Saheliyon-ki-Bari. Opțional, plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola*. Seara, cină și cazare la hotel în zona Udaipur.

Ziua 11. Udaipur – Ahmedabad
Mic dejun. Transfer la Ahmedabad. Pe drum se vizitează fântâna Baoli din Adalaj. După amiaza sosire în Ahmedabad. Vizită la Muzeul Shreyas, unde se găsesc obiecte tradiționale din zona rurală și Moscheea Rani Sipri. Cină și cazare la hotel în zona Ahmedabad.

Ziua 12. Ahmedabad – Mumbai
Dimineața devreme transfer cu trenul spre Mumbai. Restul zilei este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Mumbai.

Ziua 13. Mumbai
Mic dejun. Tur panoramic în Mumbai, ce cuprinde: Poarta Indiei, Curtea Supremă, Universitatea, Turnul cu ceas Rajabai, templele Mahalaxmi și Jain și gara Victoria Terminus. Seara, scurtă cazare la hotel pentru împrospătare și cină.

Ziua 14. Mumbai – București
Transfer la aeroport pentru check in și îmbarcare pe cursa cu destinația București.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si un bagaj de mana/persoana
- Taxe de aeroport
- Cazare 12 nopti in camera dubla cu demipensiune la hoteluri de 3 si 4*
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse:
- Asigurare medicala si asigurare storno
- Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 euro/ persoana/ zi
- Intrari la obiectivele turistice: aprox 112 euro ( se achita la fata locului)

Servicii opţionale neincluse în pret
- Taxa de viza si procesarea actelor - 90 euro/ persoana
- Plimbare cu barca pe lacul Picchola: 20 euro/ persoana

Acte necesare pentru obținerea vizei:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intrării în India, cu cel puțin 2 pagini libere (nu se acceptă pașaport temporar)
• Formular de viză completat
• O fotografie frontală color pe fundal alb, în format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie să fie pătrată, lungimea egală cu lățimea
• Copie scanată color a primei pagini din pașaport, unde sunt menționate toate datele de indentificare ale aplicantului, în format PDF, cu dimensiunea minimă de 10 Kb și maxim 300 Kb
• Termen limită de transmitere a actelor pentru viză India: circa 4 săptămâni înainte de data plecării. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h dacă nu se consideră necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Conditii de plata:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare a rezervarii;
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

Conditii de penalizare in caz de anulare:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare;
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Oferta din categoria:


 
INDIA - Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai: 12 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 1399 euro/pers - 14 zile / 1399 EURO
Plecare Pana la
19.Nov.2020 02.Dec.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.03.2020
# #