Circuit CIRCUITE 2024 INSULA BALI

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUITE 2024 INSULA BALI / 8 zile

» Plecari: 27.May.2024, 22.Apr.2024, 19.Feb.2024, 18.Jan.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1975 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Nusa Dua – Ubud


Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL/DOHA
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Zborul spre Bali se va derula astfel:
- pentru plecarea din data de 18.01: zbor cu compania Qatar Airways, decolare din Bucuresti la ora 16:50, aterizare in Doha la ora 22:30 si imbarcare pe zborul spre Bali cu decolare la ora 02:05.
- pentru plecarea din data de 19.02: zbor cu compania Qatar Airways, decolare din Bucuresti la ora 10:50, aterizare in Doha la ora 16:30 si imbarcare pe zborul spre Bali cu decolare la ora 17:45.
- pentru plecarile din datele de 22 aprilie si 27 mai: zbor cu compania Turkish Airlines, decolare din Bucuresti la ora 21:40, aterizare in Istanbul la ora 23:10 si imbarcare pe zborul spre Bali cu decolare la ora 01:50.
Ziua 2: ISTANBUL/DOHA - DENPASAR – NUSA DUA
Sosire in Bali – Denpasar, astfel:
- la ora locala 16:30 pe data de 19 ianuarie
- la ora locala 08:10 pe data de 20 februarie
- la ora locala 19:15 pe datele de 23 aprilie si 28 mai
Dupa efectuarea formalitatilor vamale, transfer si cazare la hotel Merusaka Resort 5* sau similar in Nusa Dua.
Observatie pentru grupul cu sosire in 20.02: preluarea camerelor de hotel se va face incepand cu ora 14:00.
Ziua 3: TEMPLELE TAMAN AYUN SI TANAH LOT
Mic dejun la hotel. Azi vom vizita doua dintre templele emblematice din insula Bali. Taman Ayun este un templu istoric construit la ordinul lui Gusti Agung Putu in anul 1634 si a fost principalul templu al regatului Mengwi. Vizitatorii pot explora cararile, altarele si gradinile splendide din interiorul complexului inconjurat de canale cu apa. Gradina cu vegetatie luxurianta si bazinele pline cu lotusi din interiorul complexului religios ne inspira un sentiment de serenitate. Vom servi masa de pranz la un restaurant local. In continuare vom vizita emblematicul templu Tanah Lot sau “Tinutul din mare”, situat intr-o locatie superba, pe o stanca. Tanah Lot este unul dintre cele sapte temple hinduse de pe coasta balineza, iar odata ajunsi aici ne vom delecta cu un apus de soare memorabil. Intoarcere la hotel in Nusa Dua.
Ziua 4: EXCURSIE OPTIONALA LA CASCADA TEGENUNGAN – KERTHA GOSA – SATUL TENGANAN
Mic dejun la hotel. Azi va propunem o excursie optionala in care vom descoperi cateva dintre frumusetile insulei. Vom incepe cu cascada Tegenungan situata intr-un frumos cadru natural, cu vegetatie luxurianta. In continuare vom vizita renumitul palat Kerta Gosa sau “Palatul Justitiei”, o adevarata bijuterie arhitectonica tipic balineza. Palatul dateaza din secolul al XVIII-lea, tavanele sale sunt frumos decorate cu picturi clasice indoneziene, reprezentand raiul si iadul. Palatul Justitiei facea parte din Palatul Semarapura, al regatului Klungkung din secolul a XVIII-lea, iar pavilionul plutitor si bazinele cu lotusi ne amintesc de gloria apusa a acestui regat. Vom servi masa de pranz la un restaurant local. In continuare vom vizita satul Tenganan, unul dintre cele mai vechi de pe insula. Vom vedea complexul rezidential, doua temple, pavilioanele comunale care sunt folosite pentru adunari publice, ceremoniale sau sociale si turnul cu tobe care sunt batute de 21 de ori la inceputul fiecarei zile. Satul este renumit si pentru textilele tesute de femeile locale. Intoarcere la hotel in Nusa Dua si cazare.
Ziua 5: NUSA DUA
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja si odihna sau optional, vizita in insula Lembongan. Cazare la hotel in Nusa Dua.
Ziua 6: TEMPLUL ULUWATU SI DANSUL KECAK
Mic dejun la hotel. Dimineata, timp liber pentru plaja si odihna. Dupa amiaza vom vizita templul Uluwatu si vom vedea dansul traditional Kecak. Templul Uluwatu este unul dintre cei sase piloni spirituali ai culturii balineze si are o locatie spectaculoasa, la inaltimea unei stanci care coboara in mare. Tari Kecak Uluwatu este un dans balinez care are loc in aer liber, pe scena din cadrul complexului religios. Inspirat de povestea epica Ramayana din cultura hindusa, se pare ca dansul isi are originea intr-un ritual balinez stravechi in care participantii executau miscarile de dans pana intrau in transa. Seara, vom servi cina la restaurantul Bumbu Bali. Intoarcere la hotel in Nusa Dua si cazare.
Ziua 7: NUSA DUA – KINTAMANI – LACUL BATUR – IZVOARELE TERMALE TOYA BUNGKAH – UBUD
Mic dejun la hotel si plecare spre Ubud, situat in zona centrala a insulei. In drum spre Ubud vom vizita Padurea Maimutelor, proprietate a satului Padangtegal. Pentru locuitorii din sat, Padurea Maimutelor este un important centru spiritual, educational si de conservare a naturii. Pe o suprafata de 12,5 hectare, padurea adaposteste 700 de maimute, 186 de specii de copaci si trei temple pe care vizitatorii le pot vedea de la distanta, intrucat accesul este permis doar comunitatii locale. Vom calatori mai departe spre lacul si vulcanul Batur. Situat la o altitudine de 1500 m, la marginea calderei Batur in partea de nord-vest a insulei, satul Kintamani are vedere spre minunatul lac Batur si ofera o frumoasa priveliste panoramica asupra Muntelui Batur. Vom servi masa de pranz la un restaurant local. In continuare vom vizita izvoarele termale Toya Bungkah situate in apropierea lacului Batur. Izvoarele termale sunt un spa natural si vom avea prilejul sa ne bucuram de apele cu efect terapeutic; printre efectele benefice ale acestor ape se numara: ameliorarea durerilor, al reumatismului articular si rigiditatea umerilor. Transfer si cazare la hotel Plataran Resort Ubud 5* sau similar in Ubud.
Ziua 8: EXCURSIE OPTIONALA: TEMPLUL BATUKARU – TERASELE DE OREZ JATILUWIH – TEMPLUL ULUN DANU
Mic dejun la hotel. Azi va propunem o excursie optionala in care vom explora partea centrala a insulei, cu cateva dintre cele mai reprezentative atractii. Dimineata ne vom conecta la cultura locala si vom vizita o scoala elementara. In continuare vom vizita Templul Batukaru, unul dintre templele cheie de pe insula Bali, situat la poalele muntelui cu acelasi nume. Situat la o altitudine de 2270 m deasupra nivelului marii, pe al doilea munte ca inaltime din Bali, templul este inconjurat de paduri racoroase, fiind si un prilej de bucurie pentru iubitorii de natura. Ne continuam calatoria in masini de safari spre terasele de orez de la Jatiluwih, patrimoniu UNESCO. Vom petrece momente memorabile aici, vom face o plimbare prin zona rurala, vom merge printre terasele de orez si vom observa fermierii care isi ingrijesc culturile. Vom servi masa de pranz la un restaurant local. Plecare spre templul Ulun Danu, o atractie turistica populara si unul dintre templele principale de pe insula. Templul este situat intr-un cadru deosebit de pitoresc, pe malul lacului Beratan. Intoarcere si cazare la hotel in Ubud.
Ziua 9: DENPASAR – ISTANBUL/ DOHA – BUCURESTI
Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor de hotel inainte de ora 12:00. Transfer la aeroportul din Denpasar. Zborul spre Romania se va derula astfel:
- pe data de 26 ianuarie si 27 februarie: compania Qatar Airways, decolare din Bali la ora 18:00 si aterizare in Doha la ora 22:50.
- pe datele de 30 aprilie si 4 iunie: compania Turkish Airlines, decolare din Bali la ora 21:05 si aterizare in Istanbul la ora 05:00 dimineata, ziua urmatoare, pe 1 mai, respectiv 5 iunie
Ziua 10: ISTANBUL/ DOHA - BUCURESTI
27 ianuarie si 28 februarie: imbarcare pe zborul Doha – Bucuresti cu decolare la ora 02:40 si aterizare la ora 06:50.
1 mai si 5 iunie: imbarcare pe zborul Istanbul – Bucuresti cu decolare la ora 07:00 si aterizare la ora 08:15.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _


Servicii incluse:
Plecare Pret/persoana
(loc in camera dubla)
18.01.2024 1990 EURO
19.02.2024 1975 EURO
22.04.2024 2095 EURO
27.05.2024 2085 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul, astfel:
- pentru grupurile cu plecare pe 18.01 si 19.02 cu compania Qatar Airways pe ruta Bucuresti – Bali si retur, cu schimbarea curselor la Doha;
- pentru grupurile cu plecare pe 22.04 si 27.05 cu compania Turkish Airlines pe ruta Bucuresti – Bali si retur cu schimbarea curselor la Istanbul;
• 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 5*, astfel: 5 nopti in Nusa Dua si 2 nopti in Ubud;
• doua mese de pranz si o cina la restaurante locale;
• transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur;
• excursie si vizita la templele Taman Ayun si Tanah Lot;
• vizita la templul Uluwatu si participare la spectacolul dansului Kecak;
• excursie la Padurea Maimutelor, Kintamani, lacul Batur si izvoarele termale Toya Bungkah;
• transport cu autocar local conform programului;
• ghid local pentru excursiile incluse in program;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2023. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza: 35 USD/ persoana (viza se obtine la sosirea pe aeroport, valoarea taxei este cea de la data lansarii programului: septembrie 2023); atentie! nu se accepta pasaportul temporar
• asigurarea medicala de calatorie, obligatorie;
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): aprox 45 USD /persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale;
• alte mese decat cele mentionate in program;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 20 platitori):
• Excursie cascada Tegenungan, Kertha Gosa si satul Tenganan cu pranz inclus: 70 USD/ persoana; pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante;
• Templul Batukaru, terasele de orez Jatiluwih, tempul Ulun Danu cu pranz inclus: 90 USD/persoana; pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante;
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecare 18.01.2024
18.01: Bucuresti 16:50 – Doha 22:30 durata zborului: 4h40min
19.01: Doha 02:05 – Denpasar, Bali 16:30 durata zborului: 9h25min

26.01: Denpasar, Bali 18:00 – Doha 22:50 durata zborului: 9h50min
27.01: Doha 02:40 – Bucuresti 06:50 durata zborului: 5h10min

Plecare 19.02.2024
19.02: Bucuresti 10:50 – Doha 16:30 durata zborului: 4h40min
19.02: Doha 17:45 – Denpasar, Bali 08:10 (pe 20.02) durata zborului: 9h25min

27.02: Denpasar, Bali 18:00 – Doha 22:50 durata zborului: 9h50min
28.02: Doha 02:40 – Bucuresti 06:50 durata zborului: 5h10min

Plecari 22.04 si 27.05.2024
22.04 si 27.05: Bucuresti 21:40 – Istanbul 23:10 durata zborului: 1h30min
23.04 si 28.05: Istanbul 01:50 – Denpasar, Bali 19:15 durata zborului: 12h25min

30.04 si 04.06: Denpasar, Bali 21:05 – Istanbul 05:00 durata zborului: 12h55min
01.05 si 05.06: Istanbul 07:00 – Bucuresti 08:15 durata zborului: 1h15min
GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2024 INSULA BALI - 8 zile / 1975 EURO
Plecare Pana la
27.May.2024 03.Jun.2024 Rezervare
22.Apr.2024 29.Apr.2024 Rezervare
19.Feb.2024 26.Feb.2024 Rezervare
18.Jan.2023 25.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.09.2023
# #